אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך ללמוד למכור? ✔הדרכת מכירות, מה לא מלמדים אנשי מכירות? קורס לאנשי מכירות, בעיות רגשיות של אנשי מכירות, קשיים של אנשי מכירות, טיפים לאנשי מכירות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, איך ללמוד למכור?, לשכנע את עצמך, התמודדות עם התנגדויות בתהליך מכירות בטלפון, לשכנע בחור, להגדיל מכירות, מודל לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה בטלפון, משא ומתן, מודל לטיפול בהתנגדויות מכירה, גישת NLP, שיטות לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירות, NLP ומכירות, מודל לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה בטלפון, סדנת מכירות, טיפים לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירות בטלפון, NLP ודמיון מודרך, שיטות לטיפול בהתנגדות מכירות, התמודדות עם התנגדות לקוח, לשכנע את הבנק, טיפים לטיפול בהתנגדויות במכירות בטלפון, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות בטלפון, כלים לטיפול בהתנגדויות לקוח, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה בטלפון, הצלחה במכירות, ייעוץ לאנשי מכירות, השפעה על התת מודע, כלים לטיפול בהתנגדויות מכירה, אומנות הראיון, לשכנע בוויכוח, כלים לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירות, ייעוץ אסטרטגי, טכניקות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירות, טיפים לטיפול בהתנגדויות מכירות בטלפון, לשכנע לקוחות, nlp פסיכולוגיה, ניתוב לשוני פיזיולוגי, כלים לטיפול בהתנגדויות במכירה, לשכנע חבר להפסיק לעשן,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
הדרכת מכירות, מה לא מלמדים אנשי מכירות? קורס לאנשי מכירות, בעיות רגשיות של אנשי מכירות, קשיים של אנשי מכירות, טיפים לאנשי מכירות, איך להצליח במכירות? איך למכור יותר? איך ללמוד למכור?
מה לא מלמדים בקורסי מכירות?

במהלך הקורסים למכירות, יש טעויות שמהן מתעלמים, והן מכשילות את המוכר בשטח. הטעות המרכזית היא שלא מלמדים את המוכר את החסרונות של השיטות השונות. לרוב, בקורסים למכירות מלמדים את המוכר את טכניקות המכירה, את מה להגיד ואיך להתנהל מול לקוח, אך לא מלמדים אותו מתי יש להשתמש בטכניקות אלו. הכישלון לא נובע רק ממה שאתה אומר, אלא בעיקר מתי אתה אומר זאת. לדוגמה, אתה יכול ללמוד איך להציג מוצר בצורה מושלמת, אך בלי לדעת את הזמן הנכון להוציא את הטכניקה, לא תצליח למכור.

הטעויות בקורסים למכירות באות לידי ביטוי בשימוש בשבלונות שאותן מלמדים. אלו טכניקות שמסבירות איך להגיד את הדברים, אך לא מביאות בחשבון את ההתאמה של הטכניקות למצב הספציפי של כל לקוח. בכדי למכור בהצלחה, אתה צריך לדעת מתי להשתמש בטכניקות השונות, ולא רק מה להגיד. בסופו של דבר, ככל שתהיה מודע יותר לתחושותיך הרגשיות ותחווה תהליך טיפולי, תוכל לדעת איך להתמודד עם אותם חסמים רגשיים שמונעים ממך למכור.

האם ניתן למכור רק עם טכניקות או שנדרשים גם מרכיבים רגשיים?

כדי למכור בצורה אפקטיבית, לא מספיק לדעת את הטכניקה. המצב הרגשי של המוכר בזמן המכירה חשוב לא פחות. אם למשל יש למוכר פחד מכישלון או חשש להודות בקיומו של חיסרון במוצר שהוא מוכר, הוא לא יוכל למכור בהצלחה, אפילו אם הוא יודע בדיוק מה להגיד. מה שבסופו של דבר מפריע לו למכור הוא לא הידע, אלא החסמים הרגשיים שהוא לא מצליח להתגבר עליהם.

אליעד מציין שבעוד שקורסי מכירות בדרך כלל מקנים את הטכניקות הנכונות, הם לא מטפלים בהיבטים הרגשיים של המוכר, שמונעים ממנו למכור. בחלק מהקורסים לא מתמודדים עם הקונפליקטים הרגשיים של המוכר, כמו פחד מכישלון, פחד להודות בחיסרון או תחושת אי - שוויון.

כיצד להתמודד עם חסמים רגשיים במכירה?

הדרך להתמודד עם חסמים רגשיים...
מה הטעות או מה אחת הטעויות הכי מרכזיות בקורסים של מכירות, כשמלמדים אותך משהו בקורסים של מכירות יש משהו ספציפי שלא מלמדים אותך בקורסים למכירות, מה הדבר שבדרך כלל לא מלמדים אותך בקורסי מכירות וכמעט לא מלמדים אותך אף פעם לא מלמדים אותך? זה בהקשר של מה שדיברנו קודם שיכולים ללמד אותך הרבה דברים ואז אתה לא תדע למכור בפועל נכון? אתה יכול ללמוד הרבה תיאוריות על מכירות אבל אתה לא תדע למכור, כאילו אתה תבוא למכור ואתה תשתתק.

עכשיו מה בעצם לא מלמדים בקורסים למכירות, מה אתה חושב איך יכול להיות כזה דבר שעושים קורס למכירות, בן אדם עושה קורס מכירות והוא קורא ספרים על מכירות והוא יכול אפילו לעשות סימולציות ואז בזמן אמת הוא לא יודע למכור, הוא אפילו יכול לכתוב ספר על מכירות אומרים לו "אוקי, עכשיו לך תמכור להוא", "לא יודע".

ש: זה מה שאני ראיתי הרבה.

אליעד: איך זה יכול להיות, מה פשר העניין, מה אתה חושב? אתה כאיש מכירות לשעבר וכמדריך מכירות בהווה.

ש: מה שנראה לי.

אליעד: רגע תן לו שניה.

ש: שיש חסרונות בכל שיטה, שיש יתרונות וחסרונות.

אליעד: לא, אתה בעצם הסברת משהו אחר, אתה בעצם נתת תשובה לשאלה מה לא מלמדים אותו. אוקי, הוא אומר קודם כל דבר נכון, הוא אומר "תראה בקורסים למכירות בדרך כלל שמלמדים אותך איך למכור לא מסבירים לך את החסרונות של השיטה, לא מסבירים לך למה דווקא אם תעשה את זה, זה לא יצליח, זה כמו נגיד באומנות לחימה שמלמדים אותך משהו אחד ולא מסבירים לך "תקשיב אבל יש מצבים שאתה צריך לעשות הפוך" ואז תהיה מטפל רק בדרך מסוימת, אתה אומר "לא, עכשיו אתה צריך בדיוק מה שעשית את הפעולה ההפוכה" אבל עכשיו בזמן אמת אתה צריך לקלוט "רגע אני צריך את זה או את זה?".

אז בדרך כלל בקורסים למכירות יש להם את החוקים שמסבירים לך "המוח לא מבין לא", כל מיני שיטות או "אל תגיד ככה" או "תמיד תגיד ככה" שזה לא נכון כי מצד האמת אתה צריך לדעת להשתמש בהכל רק אתה צריך לדעת מתי. יש מצבים שאתה צריך לעשות ככה ויש מצבים שצריך לעשות הפוך, הדרך הכי טובה להצליח במכירות היא על ידי שתגיד, זה לא משנה מה תגיד עכשיו אתה רק צריך לדעת מתי להגיד את זה, כל דבר אתה צריך להגיד אותו מתישהו השאלה מתי.

ש: לפי הניסיון שלי שכאילו הביאו לנו כל מיני שבלונות איך לגרום ואיך זה, בתיאוריה יפה.

אליעד: אבל לא, רגע דרך אגב זה לא עונה על השאלה ששאלתי, קודם כל מה שאתה אומר זה נכון כי בעיקרון כשמלמדים נגיד אנשים, בדרך כלל אנשים שמייעצים באופן כללי הם לא רואים את ההפך של הדברים בדרך כלל ולכן כשמישהו מלמד נגיד הורים נגיד איך לחנך או כל מיני כאלו יש לו את השיטה שלו והוא אומר "זה השיטה", הוא לא רואה את ההפך מתי דווקא צריך לעשות את ההפך, או נגיד איך לכבוש בחורה לפעמים אתה צריך לעשות בדיוק הפוך ממה שלימדו אותך. עכשיו בלימודים מקצועיים מלמדים אותך מתי אתה צריך לעשות ככה ומתי אתה צריך לעשות את ההפך ובמה זה תלוי.

ש: אז זהו שאני שמתי לב שבאמת בהתחלה נותנים לך מעין טקסט כאילו מכירה שבלונה אבל מה שאתה לא לומד, זה אומר אתה צריך בדרך כלל ללמוד לבד.

אליעד: לא, למה לבד? כי לא לימדו אותך, אם היו מלמדים אותך לא היית צריך ללמוד לבד.

ש: כן זה עם הניסיון למי אתה אומר מה.

אליעד: כי לא לימדו אותך על זה.

ש: או איך אתה אומר מה.

אליעד: טוב רגע רגע תעצור, אז קודם כל מה שאמרת זה נכון, אתה איתי, מה שאמרת זה נכון מלמדים אותך מה אתה צריך לעשות ולא מלמדים אותך מתי אתה צריך לעשות את ההפך, מכניסים לך שבלונות, תעבוד בצורה "1 2 3", לא מסבירים לך את החיסרון למה יש מצבים שאם אתה תעשה את השבלונה זה דווקא יכשל ואתה צריך לעשות את ההפך. יפה, אבל זה לא עונה על השאלה שאני שאלתי כי מה שאמרת זה נכון אבל שאלתי שאלה נוספת, איך יכול להיות שבן אדם ילמד את כל השיטה אף על פי כן הוא יבוא למכור והוא לא יצליח למכור, מה הדבר המרכזי שלא מלמדים אותך בקורסים למכירות?

ש: פרקטיקה.

אליעד: למה מלמדים אותך פרקטיקה "תגיד ככה, תגיד ככה", עושים לך אפילו סימולציות.

ש: לא מלמדים אותך איך למכור בסוף.

אליעד: למה מלמדים אותך, אומרים לך "מה אתה רוצה למכור?" ועושים לך סימולציה "הנה תמכור להוא" ומתקנים אותך "תגיד ככה, תגיד ככה". בהנחה שאפילו לימדו אותך את מה שצריך באמת לעשות ואז אתה בא לשטח ואתה לא מצליח.

ש: כי לא מלמדים אותך מה הוא חושב.

אליעד: ונגיד מלמדים אותך מה הוא חושב במה תלויה הצלחה של מכירה? הצלחה של מכירה תלויה בשני דברים במה היא תלויה? גם במוכר וגם בקונה. עכשיו מה זה אומר? זה אומר כזה דבר, אתה יודע מה לא מלמדים במכירות? אני אסביר לכם כדי שמכירה תצליח אתה גם צריך לדעת מה להגיד שזה אומר מה הוא חושב, מה אתה חושב, מה הוא חושב שאתה חושב, איך לשתול מסרים וכולי. יש עוד פרט חשוב שהכרחי בשביל שהמכירה תצליח והוא המצב הרגשי של המוכר בזמן המכירה. זאת אומרת לא מספיק מלמדים אותך מה להגיד צריך גם להסביר לך מה אתה צריך להרגיש כשאתה אומר את זה, למה? כי אם לדוגמה יש לך איזה תסביך עם עצמך שאתה נגיד מתבייש לבקש כסף או שיש לך תסביך עם עצמך שאתה מתבייש למכור מוצר שאתה חושב שהוא לא מושלם, או שיש לך תסביך עם עצמך שאתה מפחד מכישלון או שיש לך תסביך עם עצמך שאתה מפחד להודות שיש לך חיסרון, או תסביך כזה או אחר אז לא משנה כמה תלמד מה להגיד ואיך להגיד "וזה וזה" אתה לא מצליח להגיד בגלל שיש לך תסביכים רגשיים.

עכשיו ברגע שאתה הולך לקורס למכירות בדרך כלל רוב ככל הפוקוס שם, אני נמצא על שיטת המכירה לא על טיפול פסיכולוגי וטיפול נפשי למוכר. לא מטפלים בנפש שלך "בוא נבין למה לא אמרת לו את זה, בא נבין מה הדברים בתוכך שגרמו לך להרגיש רע כשהוא ענה לך ככה, איך זה השפיע על המוח שלך". עכשיו לדוגמה, נגיד שאתה שחקן כדורגל, בא נגיד שאתה משחק בזירת הקרב אז שני דברים מלמדים אותך, אחד מלמדים אותך את הטכניקה, שתיים גם יש לך פסיכולוג צמוד שיסביר לך "תקשיב איך חטפת את האגרוף", לא רק מה לעשות בפרקטיקה אלא גם מה לעשות ברמה הנפשית איך להתמודד עם הלחץ, איך להתמודד עם המתח, איך להתמודד עם זה וזה אותו דבר בזמן מכירה. בזמן מכירה כדי להצליח אתה צריך שני דברים, אתה גם צריך לדעת את הטכניקה "אם הוא אומר ככה תגיד ככה, הוא אמר התנגדות כזאת תגיד ככה, הוא אמר ככה תגיד ככה" אבל יש גם את הדברים הרגשיים, "למה קשה לך להגיד את זה, למה יותר קל לך להגיד את זה, איזה טיעונים יותר קל לך רגשית להגיד אותם, איזה טיעונים יותר רגשית קל לשמוע", למרות שעוד פעם בטכניקה מה קל לו לשמוע גם את זה ילמדו אותך אבל איך אתה מתמודד עם התסביכים שלך.

ש: יהיה איזה גורם אבל ברמת על מה, כאילו תגיד את זה, זה כבר לא משפיע על הכל, זה משפיע לך על כל החיים שלך.

אליעד: אבל זה נכון, מה לעשות שזה נכון ולכן באים אלי ספציפית אנשי מכירות שעל הנייר יודעים למכור מאוד טוב והם אפילו מלמדים אחרים למכור כמובן אבל אפילו הם יכולים להסביר למישהו אחר "תמכור, תגיד לו ככה, תעשה ככה", אבל הם לא מצליחים למכור ולמה? כי אז הוא יושב עם בן אדם מתברר שאין לו תסביך כזה ותסביך אחר, תסביכים רגשיים, בעיות רגשיות. אם אתה לא תפתור את הבעיות הרגשיות אתה יכול לדעת איך למכור, אתה יכול לדעת מה אתה צריך להגיד לבחורה אבל אין לך אומץ להגיד לה את זה, אין אם אתה אומר לה את זה קנית אותה אבל אתה מפחד להגיד לה את זה, למה ואתה יודע את השיטה? כי יש לך בראש איזה טראומה, כי יש לך איזה חרדה, כי יש לך איזה לחץ, כי יש לך איזה פחד, כי יש לך איזה אמונה, כי יש לך איזה משהו.

ובזה לא מטפלי בקורסים של הדרכת מכירות, אף אחד לא יושב איתך על דברים רגשיים, "בוא נבדוק מה אתה מרגיש כשאתה אומר ומאיזה מקום אתה צריך להרגיש ומה אתה צריך לחשוב במוח שלך, אתה צריך לחשוב על החיסרון שלו או על היתרון שלך, אתה צריך לחשוב על החיסרון שלך או על החיסרון שלו", כל הדברים האלה לא מתעסקים איתם.

ש: אפשר גם להגיד שבעצם המוכר הוא לא מבין את השיטה בעצם, בעצם אם אתה יודע שצריך להגיד את זה לבחורה אבל אתה בעצם לו באמת חושב שזה מה שאתה צריך להגיד זה אומר שהם בעצם.

אליעד: לא, זה אומר שיש לך את המפתחות נגיד אתה רק לא יכול להגיע לפתח.

ש: למה הוא משוכנע שזה יפתח?

אליעד: לא, אתה רק לא יודע להגיע לדלת, כאילו אתה יודע מה אתה צריך להגיד רק אתה אילם, אין אתה יודע רק אומר לו את זה הוא קונה אבל אתה לא מצליח להגיד לו, למה אתה לא מצליח להגיד? כי יש לך תסביך רגשי, אתה צריך לפתור את התסביך הרגשי, לא יודע אם זה יותר גרוע אבל מהיבט מסוים זה יותר גרוע כי אם לא היה לך את התסביך הרגשי היית בטוח בעצמך גם היית מוכר לו את זה, לא משנה מה היית אומר לו, שזה לא נכון מה שאמרתי עכשיו כי אם אולי לא היה לך תסביך רגשי כנראה שהיית אומר לו דברים נכונים, לא שלא משנה מה היית אומר לו.

ש: אני חושב שאני הצלחתי למכור הרבה בגלל שלא באתי למכור.

אליעד: לא לא, זה בגלל שאתה דיברת נכון בלי לשים לב שדיברת נכון, בגלל שבאת ממקום טוב לכן במקרה יצא לך לדבר נכון.

ש: כן כי לא הייתי נעול על...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה המשמעות של החיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? האם יש או אין אלוהים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם באמת הכל לטובה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע וסבל בעולם? למה לא להתאבד? האם יש בחירה חופשית? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? איך להיות מאושר? מהי תכלית ומשמעות החיים? מי ברא את אלוהים? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? למה העולם קיים? האם אפשר לדעת הכל? האם יש אמת מוחלטת? בשביל מה לחיות? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להיות הכי חכם בעולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
לספר ללקוח על המוצר הנחה משפיעה על החלטת הלקוח להציג את המידע ללקוח לקוח שאומר שהוא השאיר פרטים בטעות איך להגדיל מכירות באמצעות שיווק? האפשרות הכי טובה של הלקוח יצירת הזדהות מי ישכנע את מי? לגרום ללקוח שלך לגרום למישהו להתגעגע השפעה סמויה איך לשכנע לקוחות? לשכנע לקוח לקוח לא רוצה לקבל הנחה שקרים ומכירות איפה ללמוד איך להשפיע על אנשים? מחלקת שיווק איך להתחבר ללקוח? לגרום למישהו לא להתאהב בך איך להפחיד לקוח? לזהות מניפולציות איך לשקר לקוח? שיקולים מתי להציג את המחיר ללקוח לאבד לקוח איך עושים סוגסטיה? לגרום ללקוח להאמין אי אפשר למכור מה לא לדרוש במשא ומתן? כמה המוצר באמת שווה? לגרום למישהו לקבל טיפול מי הלקוח שישלם לך הכי הרבה כסף? מה זה לשכנע? שיווק ברשתות חברתיות למכור מוצר לא רווחי למכור בלי חשק לשכנע מישהו להגיע למפגש לשכנע אנשים שמאמינים במינימליזם מניפולציה איכותית סודות שכנוע דוגמאות לשתילת מחשבות השפעה על תת המודע של הלקוח פשוט למכור לבקש תשלום מלקוח למכור בלי ביטחון עצמי לעבוד עם לקוח שעושה צרות טעויות בשכנוע למתקדמים ליצור אמון עם האקס מה הלקוח חושב שהוא רוצה? מוצרי יוקרה לחסכנים להיפגש עם לקוח מכירות בטלפון מטרת השיווק קל לשכנע לתת את המוצר בחינם לגרום ללקוחות לרצות אותך לא מצליח למכור ללקוחות את המוצר משא ומתן עם החמאס שכנוע ובחירה חופשית ליהנות לעבוד במכירות סוגים של צרכי הלקוח שיווק נכשל איך לגרום למישהו לא לפחד ממך? סוגים של לקוחות כמה ראפור חשוב? ראפור רע מה אתה מוכר ללקוח? לגרום למישהו לרצות את החיים איך כותבים הצעת מחיר ללקוח? לגרום למישהו לאהוב אותך פחות nlp שיטת לענות ללקוח שאומר שיקר לו לגרום למישהו לאהוב דברים לגרום ללקוחות לקנות באינטרנט תוכן שיווקי פרובוקטיבי לשכנע מישהו ליהנות לתת איך לא להפעיל לחץ על לקוח? מוצר איך אפשר למכור? לגרום למישהו להימשך לגרום למישהו להרגיש קירבה פחד לדבר עם לקוח מדידת ביצועי השיווק משימות של איש מכירות לקוח שרוצה לדבר רק על המחיר איך לקבוע את המחיר של המוצר שלי? סוגים של חומרים שיווקיים לגרום למישהו לאהוב את המראה החיצוני שלך להכשיר איש מכירות לגרום למישהו לא להאמין באמונה תפלה תמחור הגיוני ללקוח האם ניתן לתת אמון מחדש אחרי בגידה? לקוח מבטל עסקה האם להעלות מחיר ללקוחות קיימים? למכור מוצר בלי אנרגיה להגדיל חשיפה של המוצר ללקוחות להיכנס לתת מודע לשכנע אקסית להתגעגע אליך שכנוע פנימי נוסחה לשכנע הלקוח האידיאלי שלך עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצ'ר, מכירות, מניפולציות בנושא איך ללמוד למכור - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 1.2813 שניות - עכשיו 04_09_2026 השעה 17:09:49 - wesi28