אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך ✔טעויות במערכות יחסים, לא להראות שאתה מבואס, לשדר שהכל בסדר, איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לשמור על האהבה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך, מומחה בשיווק, איך לשכנע את המורה, nlp למומחים, שיפור מכירות, כלים לטיפול בהתנגדויות מכירות בטלפון, לשכנע את החברים, איך לנצח בוויכוח, להתמודד עם התנגדויות בשיחת מכירה, לשכנע את המנהל, כלים לטיפול בהתנגדות במכירה בטלפון, קורס דמיון מודרך, מודל לטיפול בהתנגדות במכירות, NLP ומכירות, לשכנע אמא, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה בטלפון, מודל לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירה בטלפון, ייעוץ אסטרטגי, איך לשכנע עובדת, שיטות לטיפול בהתנגדות קניה, להתראיין בתקשורת, איך לגרום לאישה, איך לשכנע אשה להיות איתך, ללמוד רטוריקה, הגדלת המכירות, התמודדות עם התנגדויות של לקוח, להתמודד עם התנגדויות בתהליך מכירות, שכנוע עצמי, סוגסטיה, שיטות לטיפול בהתנגדות מכירה בטלפון, לימודי דמיון מודרך, אסטרטגיות שכנוע, nlp הפרעות אכילה, התמודדות עם התנגדויות מכירה בטלפון, להתראיין לטלוויזיה, התנגדויות מכירה, שיטות לטיפול בהתנגדויות מכירות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
5:54טעויות במערכות יחסים, לא להראות שאתה מבואס, לשדר שהכל בסדר, איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לשמור על האהבה? איך לחזר אחרי בחורה? איך לא לקבל לא? איך להתמודד עם סירוב? איך להגיב לסירוב? זוגיות
למה חשוב לא להראות למישהו שאתה מבואס ממנו?

כאשר אדם מעוניין שמישהו אחר ימשיך לאהוב אותו, חשוב מאוד לא להראות לו שאתה מבואס ממנו או לא מרוצה ממנו. אליעד כהן מסביר זאת באמצעות הבנה עמוקה של הפסיכולוגיה האנושית. אדם שאוהב את עצמו רוצה בטובתו. באופן דומה, כאשר אדם אוהב מישהו אחר, הוא גם רוצה בטובת אותו האדם. אם בטעות האדם עושה לעצמו דבר רע, למשל נושך לעצמו את הלשון, הדבר לא אומר שהוא לא אוהב את עצמו, אלא מדובר בטעות מקרית.

אך אם מישהו אחר יאמר לו "עשית לי רע", האדם הזה ימצא עצמו עומד בפני שתי אפשרויות:
  • האפשרות הראשונה היא להבין שאכן פגע באחר, לקחת אחריות ולהחליט שהוא חייב לתקן את זה.
  • האפשרות השנייה היא להימנע מרגשות אשמה באמצעות שכנוע עצמי שאותו אדם אינו באמת חשוב לו ולכן לא משנה לו אם הוא נפגע.
כאשר מראים למישהו שאנו מבואסים או פגועים ממנו, אנחנו למעשה מגבירים את הסיכון שהוא יבחר באפשרות השנייה ויגיע למסקנה שלא באמת אכפת לו מאיתנו, וזאת כדי להקל על תחושת האשמה שלו. באופן פרדוקסלי, ככל שנראה לו שאנו פגועים ממנו יותר, כך אנו מסתכנים בכך שהקשר יחלש ואף ייגמר.

איך להתמודד עם דחייה בזוגיות בלי לפגוע באהבה?

אליעד כהן מסביר זאת באמצעות דוגמה קלאסית של דחייה בזוגיות. כאשר גבר מציע לבחורה לצאת והיא מסרבת, עומדות בפניו שתי דרכי תגובה עיקריות:
  • להראות לה כמה הוא נפגע, וכמה הסירוב שלה הכאיב לו.
  • להגיב בצורה נינוחה ולהראות שזה בסדר מבחינתו ושהוא מכיל את הסירוב שלה.
אם הוא יבחר באפשרות הראשונה ויראה לה עד כמה הוא מבואס, הוא מעמיד אותה בפני דילמה: או שהיא תרגיש אשמה ותרצה לתקן את המצב, או שהיא תחליט כדי להימנע מרגשות אשמה שהיא בעצם לא באמת אכפת לה ממנו. הסיכון הגדול הוא האפשרות השנייה, וכך האדם מגביר את הסיכוי שהיא תתרחק ממנו עוד יותר. אליעד מסביר שלעיתים נדירות ייתכן מצב הפוך שבו היא דווקא תגלה כמה אכפת לה, אך מדגיש שזהו סיכון לא מבוטל והסיכוי הגבוה יותר הוא דווקא שתתרחק.

מדוע חשוב לשדר נינוחות במכירות כדי לשמור על עניין הלקוח?

העיקרון שאליעד כהן מציג אינו תקף רק למערכות יחסים אישיות, אלא גם לעולם המכירות. כאשר מוכר מציע מוצר ללקוח והלקוח מסרב לקנות כרגע, למוכר יש שתי דרכים עיקריות להתמודד עם הסירוב:
  • להראות ללקוח עד כמה הסירוב שלו הוא טעות קשה וללחוץ עליו לקנות באופן מידי.
  • לשדר ללקוח שגם אם הוא לא קונה כרגע, זה בסדר גמור והאפשרות לקנות בעתיד עדיין פתוחה.
אם המוכר בוחר באפשרות הראשונה, הוא עלול לגרום ללקוח לשכנע את עצמו שאם הוא לא קונה כעת, כנראה הוא לא באמת רוצה את המוצר, וכך הוא מפחית את הסיכוי שהלקוח ימשיך להתעניין בו בעתיד. מנגד, אם הוא בוחר באפשרות השנייה ומשדר נינוחות, הוא משאיר ללקוח פתח להמשיך ולרצות את המוצר בעתיד. הדבר דומה לתגובה לדחייה במערכת יחסים - ככל שמשדרים פחות לחץ ופחות אכזבה, כך משאירים פתח פתוח לשימור האינטרס של הצד השני.

כיצד תלונות משפיעות על מערכות יחסים ארוכות טווח?

אליעד כהן מבהיר כי כאשר אדם מתלונן שוב ושוב על מישהו, הוא יוצר מצב שבו הצד השני מרגיש שהוא באופן מתמיד מאכזב אותו. באופן טבעי, הצד השני ירגיש רגשות אשמה רבים וינסה למצוא דרך להפחית אותם. אחת הדרכים הקלות ביותר עבורו להימנע מרגשות אשמה היא פשוט להחליט שלא באמת אכפת לו מהקשר, וכך למעשה הוא יאהב פחות ויתרחק. דווקא ההפך הוא הנכון אם אנו רוצים שמישהו יאהב אותנו פחות: פשוט להתלונן עליו לעיתים תכופות ולהראות לו שהוא לא עומד בציפיות שלנו.

אם אדם ירצה שהצד השני ימשיך לאהוב אותו, עליו להימנע ככל האפשר מלהראות לו שהוא מאוכזב ממנו. כך הוא משאיר לצד השני את ההזדמנות להמשיך לרצות בקרבתו בלי להרגיש אשם.

מהו העיקרון הכללי לשמירת עניין ואהבה במערכות יחסים?

העיקרון הכללי שאליעד כהן מציג הוא פשוט וברור: ככל שאדם ירגיש שאנו פגועים ממנו או מאוכזבים ממנו, כך הוא נמצא בסיכון גדול יותר להתרחק מאיתנו כדי להימנע מרגשות אשמה. לכן, אם אנו רוצים לשמור על קשר חיובי לאורך זמן, עלינו להקפיד להראות כמה שפחות אכזבה וכמה שיותר קבלה של הצד השני, גם כאשר הוא מאכזב אותנו.

מנגד, אם אנו רוצים באופן מודע לגרום לאדם להתרחק מאיתנו, הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא להראות לו שוב ושוב שאנחנו לא מרוצים ממנו, עד שהוא ישכנע את עצמו שהוא בעצם כבר לא אוהב אותנו.
למה חשוב לא להראות למישהו שאתה לא מרוצה ממנו כשאתה רוצה שיאהב אותך?

ההסבר מתחיל בהבנה שאם אדם אוהב את עצמו, הוא רוצה בטובתו. ואם אוהבים מישהו אחר, גם רוצים בטובתו. כשקורה דבר רע לאדם עצמו - כמו לדוגמה לנשוך בטעות את הלשון - זה לא מעיד על כך שהוא לא אוהב את עצמו, זו פשוט הייתה טעות מקרית. באותו אופן, כשאומרים למישהו אחר "עשית לי רע" וגורמים לו להרגיש אשם, הוא עומד בפני שתי דרכי פעולה:
  • להתאמץ לתקן ולהראות שאכפת לו
  • להגיע למסקנה שלא באמת אכפת לו מהצד השני, כדי לא לסבול מרגשות אשמה
אם מראים למישהו שאנו מבואסים ממנו, אנחנו מגדילים את הסיכוי שהוא יבחר בדרך השנייה ויגיד לעצמו "לא אכפת לי ממנו, ולכן לא מפריע לי שהוא מבואס".

מה קורה כשמראים למישהו שהוא עשה לנו רע?

במצב כזה, אותו אדם עלול להרגיש רע מכך שגרם רע לאחר. כדי להתמודד עם התחושה השלילית, יש לו אפשרות "לוותר" על הקשר ולומר לעצמו שהוא לא באמת אוהב או מחבב את האדם שהתאכזב ממנו. כך הוא משחרר את עצמו מרגשות האשמה, והתוצאה היא שחיבתו לאותו אדם פוחתת.

כיצד זה בא לידי ביטוי בדוגמה של דחייה מצד בחורה?

אם מציעים למישהי לצאת והיא עונה בשלילה, אפשר להגיב בשני אופנים:
  • להראות כמה זה מבאס ולהדגיש שמאוד נפגענו
  • להכיל את הסירוב ולהדגיש שזה בסדר מבחינתנו
אם מדגישים כמה אנחנו מבואסים, היא עלולה לחוש לא בנוח. כדי לא לסבול מתחושת האשמה שהעציבה מישהו, היא עשויה לחשוב "לא ממש אכפת לי ממנו". וכך, דווקא הניסיון להראות כמה נפגענו עלול להוביל אותה לחוש פחות אהבה. מצד שני, יש מצב נדיר שהיא דווקא תתרכך כשתראה שנפגענו, אבל צריך להיות מודעים לסיכון ההפוך: ההסתברות שהיא תחליט שלא אכפת לה היא גבוהה, ואז היא תתרחק עוד יותר.

כיצד הדינמיקה פועלת גם במכירות?

בדוגמה מעולם המכירות: אם מציעים ללקוח מוצר והוא לא רוצה לקנות כרגע, כדאי לשמור על גישה חיובית ולא להטיח בו שזו טעות איומה או להלחיץ אותו לסגור עסקה מיד. אם יוצרים אצלו תחושה ש"אם הוא לא קונה כרגע, זה אומר שהוא לא באמת רוצה את המוצר", אז אם בכל זאת יחליט לא לקנות באותו רגע - הוא יאמץ את המחשבה ש"כנראה אני לא באמת מעוניין במוצר הזה". לכן חשוב להשאיר דלת פתוחה ולא להכניס אותו לפינה.

מה ההשלכה הכללית של תלונות על בן אדם?

כשאדם מתלונן שוב ושוב על מישהו ורומז שהוא מאכזב אותו באופן קבוע, הוא מקדם את הסיכוי שהצד השני יאמר לעצמו: "אני לא רוצה להרגיש רע, אז כנראה כבר לא אכפת לי ממנו". זו דרך להקטין את תחושת האשמה. מצד שני, אם לא מתמקדים באכזבה או בטרוניה, משאירים סיכוי גדול יותר להתקרבות או תיקון בעתיד.

אותו עיקרון פועל גם בכיוון ההפוך: אם רוצים שמישהו פחות יאהב אותנו, דרך אחת היא להתלונן עליו כל הזמן. כך הוא ימצא את עצמו פחות ופחות מעוניין בקשר.
עכשיו אם יש מישהו שאתה רוצה שהוא יאהב אותך אוקי אסור לך להראות לו שאתה לא מרוצה ממנו למה מה ההיגיון אני אסביר את ההיגיון אם אתה אוהב את עצמך בן אדם שאוהב את עצמו מה רוצה שיהיה לו טוב נכון אם אתה אוהב מישהו מה אתה רוצה שלשני יהיה טוב עד כאן זה הגיוני, אתה אוהב את עצמך אתה רוצה שיהיה לך טוב אתה אוהב אותו אתה רוצה שיהיה לו טוב. עכשיו אם קורה לך דבר רע לך קורה דבר רע האם זה קרה לך בטעות כאילו אתה נגיד עשית לעצמך דבר רע נגיד בטעות נשכת לעצמך את הלשון האם זה בגלל שאתה לא אוהב את עצמך או בטעות נגיד בטעות נכון.

עכשיו אם מישהו אומר לך תקשיב עשית לי רע בעצם יש לך כמה אפשרויות איך להתמודד עם זה אפשרות אחת להגיד "אני בכלל לא רוצה", אז אוטומטית אתה מרגיש מזה רע עכשיו יש לך שתי אופציות אופציה אחת להגיד "אני בכלל לא אוהב אותך ולכן לא אכפת לי שעשיתי לך רע" אופציה שניה להגיד "נכון זה מאוד רע שעשיתי לך רע אני חייב לטפל בזה לשנות את זה", עכשיו כשאתה אומר למישהו שהוא עשה לך רע אתה בעצם גורם לו להרגיש רע עם זה שהוא עשה לך רע ואז יש לו שתי דרכים איך להתמודד עם זה דרך אחת באמצעות זה שהוא יגיד נכון לעצמו בראש שלו "נכון וואלה זה לא טוב שעשיתי לו רע אני צריך לוודא שלא יהיה לו רע" ודרך שניה להגיד "לא אתה יודע למה עשיתי לו רע כי הוא לא באמת מעניין אותי כי לא באמת אכפת לי ממנו".

זאת אומרת שכשאתה מראה למישהו שאתה מבואס ממנו אתה מגדיל את הסיכוי שהוא יגיד לעצמו "כן מה אכפת לי שהוא מבואס ממני לא אכפת לי ממנו" זה הכל ולכן אם לדוגמא נגיד גם להציע לבחורה נגיד לצאת איתה נגיד והיא לא מעוניינת או מה שזה לא יהיה אתה צריך להראות לה שאתה לא מבואס מזה או שאתה מכיל את זה או שזה בסדר מבחינתך כי אם אתה אומר לה זה בסדר מבחינתי ה - subtext "זה שאת אמרת לי לא זה לא אומר שלא אכפת לך ממני" כי תיראה שאתה מבואס אז בראש שלה היא תגיד "רגע הוא מבואס ממני איך זה לא אכפת לי" ואז או שהיא תתאמץ לא לבאס אותך או שהיא תגיד "לא אכפת לי שיהיה מבואס" ואם היא תגיד "לא אכפת לי שיהיה מבואס כי לא אכפת לי ממנו" אז בעצם אתה גרמת לה לא לאהוב אותך.

ש: היא יכולה לראות את ההפך היא יכולה לגלות שכן אכפת לה ואז פתאום כן רואה את זה.

אליעד: עוד פעם נגיד שעכשיו אתה אומר למישהי בואי נצא והיא אומרת לך לא בא לי ואתה אומר "וואלה את לא יודעת כמה מבאס אותי" במובן מסוים יכול להיות שהיא תגיד "כן אוקי אני אבוא אז סבבה בוא נצא" אבל תדע שאתה לוקח פה את הסיכון שאם היא תגיד לא בכל זאת או אם בסוף היא לא יצאה איתך ואמרת לה שאתה מבואס היא כדי לא להרגיש רע מזה שהיא ביאסה אותך היא יכולה להגיד לעצמה "טוב לא אכפת לי ממנו".

ש: בא נגיד מכירות.

אליעד: כן.

ש: איך זה שבמכירות נגיד מוכר רוצה למכור משהו והלקוח אומר לא רוצה.

אליעד: אוקי.

ש: ואז המוכר מתעצבן או נעלב או נגיד.

אליעד: לא מה זה קשור עכשיו?

ש: אני מגדיר את זה בדיוק לאותה דוגמא.

אליעד: לא בוא אני אתן לך דוגמא ממכירות נגיד לדוגמא שעכשיו בא אליך מישהו ועשית לו פרזנטציה לקנות איזה מוצר והוא לא מעוניין לקנות את המוצר, עכשיו ואתה מעוניין שהוא יבוא לקנות את המוצר בעוד חודש יבוא לקנות את המוצר הזה בעוד חודשיים כי צריכה שתהיה אותה אנלוגיה, עכשיו אם אתה תשדר לו שכאילו הוא עושה טעות "לא תקשיב אתה לא יודע איזה טעות קשה אתה עושה שאתה לא קונה אתה חייב לסגור עסקה היום אם אתה לא תסגור" כאילו אם אתה תיצור לו בראש פקודה שאומרת "אם באמת אתה רוצה את המוצר הזה אתה חייב לסגור את העסקה היום" אז בהנחה שהוא לא סגר את העסקה היום הוא בעצם שתלת לו במוח מחשבה שהוא לא באמת רוצה את המוצר הזה.

ש: עשית נזק.

אליעד: לכן אתה צריך לדעת ללחוץ אותו לסגור את העסקה היום ושדר לו "תקשיב אם זה יהיה מחר זה גם בסדר זה לא חייב להיות היום" כדי שלא תהיה לו בראש מחשבה שהוא לא באמת רוצה כאילו זה אם מישהו אומר לך לא ואתה רוצה שבראש שלו הוא עדיין יחשוב שהוא רוצה אותך אז תראה לו שזה שהוא אומר לך לא זה לא בהכרח סותר את זה שהוא רוצה אותך.

ש: כן אבל לפחות לא לעשות נזק יכול להיות שהוא לא מעוניין הוא עדיין פתוח לזה באיזשהו מקום אז לא לדחוף אותו לקצה שהוא יגיד אתה יודע מה לא רוצה בכלל או משהו כזה.

אליעד: כן עכשיו עוד פעם אם אתה רוצה שמישהו יאהב אותך ואתה מראה לו שהוא מבאס אותך ושהוא עשה לך רע אתה מגדיל את הסיכוי, אתה צריך לדעת שתוך כדי שאתה עושה את זה אתה מגדיל את הסיכוי שבתת מודע של הבן אדם השני כדי להתמודד עם המחשבה שאומרת שהוא עשה לך רע הוא פשוט יגיד לעצמו "לא אכפת לי ממך" זה הכל להיות מודע לזה עכשיו קח תעשה מה שאתה רוצה. עכשיו מה המימוש של זה בדרך ההפוכה אם יש מישהו שאתה רוצה שהוא לא יאהב אותך אתה רוצה שהוא יאהב אותך פחות כשאתה תראה לו שהוא כל הזמן מבאס אותך ולא מצליח לספק אותך בעצם אתה מגדיל אצלו את הסיכוי שהוא יגיד "וואלה אני לא אוהב אותך יותר".

נגיד יש מישהו שרוצה לאהוב אותך ואתה לא רוצה שהוא יאהב אותך אז כל פעם תתלונן על מה שהוא עושה ואז מתישהו הוא יגיד לעצמו, הוא ירגיש מזה רע ואז הוא יגיד לעצמו "טוב לא אכפת לי מהבן אדם הזה אני לא אוהב אותו".
איך להימנע ממריבה? איך לא להרוס אהבה? איך ליצור אוירה נעימה? איך נמדדת אהבה? איך להימנע מקונפליקט? איך לא להחליש אהבה? איך לא להרוס זוגיות? איך לא להרוס חברות? איך לא לריב? איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך?
... איך נמדדת אהבה? איך להימנע מקונפליקט? איך לא להחליש אהבה? איך לא להרוס זוגיות? איך לא להרוס חברות? איך לא לריב? איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? וכאן אבאר עוד עיקרון חשוב במערכות יחסים ובאיך ליצור מערכות יחסים טובות? ובאיך לגרום למישהו להרגיש בנוח איתך ולאהוב אותך? ואיך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? ועוד. והעיקרון הוא, על ידי זה ש לא תיצור קונפליקט בין מילוי רצונך ובין ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על טעויות במערכות יחסים, לא להראות שאתה מבואס, לשדר שהכל בסדר, איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לשמור על האהבה? איך לחזר אחרי בחורה? איך לא לקבל לא? איך להתמודד עם סירוב? איך להגיב לסירוב? זוגיות
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שכנוע הצלחה וחיים טובים - הספר על: לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך, שיטות לשכנוע אנשים, פסיכולוגיה הפוכה, שיטות מכירה, שכנוע אנשים, איך לנהל את הזמן? איך לחנך ילדים? איך להיות מאושר ושמח? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך? איך להיגמל מהימורים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשפר את הזיכרון? איך למצוא זוגיות? איך לקבל החלטות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לשנות תכונות אופי? איך לא להישחק בעבודה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשתול מחשבות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לפרש חלומות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לעשות יותר כסף? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: שיטות מכירה, לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך, איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? כעס ועצבים? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: פסיכולוגיה הפוכה, האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש משמעות לחיים? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מהי תכלית ומשמעות החיים? מה המשמעות של החיים? איך נוצר העולם? בשביל מה לחיות? האם הכל אפשרי? למה יש רע בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להנות בחיים? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? למה העולם קיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? מי ברא את אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? אולי אנחנו במטריקס ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא למכור, קואצ'ר, קאוצינג בתחום לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.5161 שניות - עכשיו 23_05_2025 השעה 01:57:02 - wesi28