אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לגרום למישהו להתאהב בך ✔סודות ההתאהבות, סודות האהבה, סודות המשיכה, איך נוצרת התאהבות? מהי התאהבות? איך ליצור אהבה? איך נוצרת אהבה? היקשרות רגשית...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, לגרום למישהו להתאהב בך, כלים לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירה בטלפון, אומנות הנאום, טיפים לטיפול בהתנגדות במכירות, מכירות ושכנוע, לשכנע מישהו לקנות, טכניקות לטיפול בהתנגדות מכירה בטלפון, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירה, NLP כלים, לשכנע אמא, לימוד nlp בחינם, לשכנע חברה, NLP הגדרה, הכוח לשכנע, טיפים לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות בטלפון, ניהול משא ומתן, לשכנע מישהו ללכת לטיפול, שיטות לטיפול בהתנגדות של לקוח, מודל לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, התמודדות עם התנגדות בשיחת מכירה בטלפון, איך לשכנע מישהו, nlp שיטת טיפול, לשכנע את עצמי לא לאכול, לשכנע את עצמי ללמוד, התמודדות עם התנגדות בשיחת מכירות, ייעוץ רטורי, אימון עסקי, מיומנות מכירה, NLP אומנות הפיתוי, טיפים לטיפול בהתנגדויות מכירה, לשכנע שוטר, טיפים לטיפול בהתנגדות מכירות, מיומנות רטורית, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירות, איך לשכנע את חברה שלך, לשכנע אשה, לשכנע את האשה,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
סודות ההתאהבות, סודות האהבה, סודות המשיכה, איך נוצרת התאהבות? מהי התאהבות? איך ליצור אהבה? איך נוצרת אהבה? היקשרות רגשית, לגרום למישהו לאהוב אותך, זוגיות, איך נוצרת משיכה?
מה גורם לאנשים להתאהב ואיך תהליך ההתאהבות מתרחש?

התאהבות היא מצב בו אדם מתחיל להרגיש שהטוב שלו תלוי באדם אחר. כאשר בחורה אומרת "אני מתחילה להתאהב", היא בעצם אומרת שהאדם הזה גורם לה להרגיש יותר טוב מרע, והיא מתחילה להרגיש תלויה בו. אליעד כהן מסביר שההתאהבות לא מתחילה מכך שהאדם השני גרם לה קודם להרגיש רע ואז טוב, אלא מכך שהבחורה קודם לא הרגישה שהנוכחות או ההיעדר של אותו אדם משמעותיים עבורה, ועכשיו היא מרגישה שהנוכחות שלו הפכה לחשובה לה מאוד, כך שאם הוא ייעלם מחייה, היא תחוש בחסרונו.

לדוגמה, בחורה שנפגשת עם בחור נחמד, שבהתחלה לא הייתה תלויה בו רגשית והרגישה בסדר גם לאחר שנפרדה ממנו בסיום הפגישה, מתחילה להרגיש את החיסרון שלו ברגע שהיא חוזרת הביתה. תחושת החיסרון הזאת, העובדה שהיא מרגישה שטוב לה יותר איתו מאשר בלעדיו, היא בדיוק התהליך שגורם לה להתחיל להתאהב.

האם התאהבות תמיד קשורה בתחושת חיסרון?

אליעד כהן מבהיר שהתאהבות היא תמיד תוצאה של תחושת חיסרון. כדי להתאהב, האדם חייב לחוש שחסר לו משהו, ולזהות שהאדם השני יכול למלא את החיסרון הזה. אם אדם לא ירגיש שחסר לו דבר מה, הוא לא יצליח להתאהב. הוא מציין שבפועל, לא כל אדם מודה שיש לו חיסרון. למשל, יש אנשים שיאמרו "טוב לי לבד" אך בפועל הם עדיין מחפשים זוגיות. בדיוק כמו שאדם אומר "טוב לי, אבל אני רוצה לאכול", מה שמצביע על כך שיש בו חיסרון גם אם הוא לא מודה בכך בפה מלא.

אליעד מדגים זאת בכך שכל דבר יכול תאורטית למלא חיסרון, אפילו קיר. אך כדי שהאדם ירגיש שהוא מתאהב, הוא צריך שתהיה לו אינטראקציה משמעותית עם מושא ההתאהבות שלו, ליצור הזדהות וקשר רגשי.

איך אפשר לגרום למישהו להתאהב בך?

כדי לגרום למישהו להתאהב, צריך קודם כל לגרום לו להרגיש שיש לו חסרונות ולהיות זה שממלא אותם. אם אדם יצליח להראות לאחר שיש בו משהו שחסר לו, ושהוא יכול למלא את החיסרון הזה, ההתאהבות תתרחש באופן כמעט אוטומטי. כלומר, ככל שהאדם יחשוף ויעצים את תחושת החיסרון אצל הצד השני, כך יהיה קל יותר לגרום לו להתאהב.

מדוע התאהבות לעיתים מסתיימת?

התאהבות מסתיימת כאשר האדם כבר לא מרגיש שחסר לו דבר מה שהאדם השני יכול למלא. כאשר החיסרון מתמלא לחלוטין, האדם חש שבע, וההתאהבות דועכת. לכן זוגיות יכולה להתפרק לאחר תקופה, משום שתחושת התלות שהייתה בהתחלה, התחושה שהטוב של האדם תלוי בבן הזוג, כבר לא קיימת.

איך תהליך ההתאהבות דומה להתמכרות לסדרות?

ישנה הקבלה מעניינת בין תהליך ההתאהבות לבין ההתמכרות לסדרות טלוויזיה. אנשים מתמכרים לסדרות גם אם הן לא מאוד טובות, כי הסדרה יוצרת אצלם תחושת חיסרון שמבקשת להתמלא. החיסרון הזה נוצר מתוך הזדהות עם דמויות או מצבים בסדרה. האדם מזהה באופן...
אליעד: כן.

ש: מה זה להיקשר להתאהב כשאנשים יוצאים ואז היא אומרת שהיא מתחילה להתאהב בו, יש קטע כזה שהם יוצאים כמה זמן היא אומרת "אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו".

אליעד: ומה עומד מאחורה.

ש: איפה זה היה קודם כאילו מה זה מתחילה להתאהב בו?

אליעד: מה התהליך שקורה כאשר מתאהבים זו השאלה שלך נכון?

ש: כן וגם אני רואה את אותה הקבלה כשמתמכרים לסדרה נגיד, סדרה לא טובה אפילו סדרה גרועה אבל עצם זה שהתחלת לראות אותה אחרי עונה וזה אתה תמשיך לראות כדי לראות מה קורה.

אליעד: זה לא נכון.

ש: זה לא אותו דבר?

אליעד: לא נכון, הוא קודם כל שאל שאלה ראשונה לגבי כשבחורה אומרת "אני מתחילה להתאהב, אני מתחיל לאהוב" מה קרה שם ושדבר שני הוא אמר זה לגבי סדרה, בסדרה נגיד שמישהו רואה סדרה עונה ראשונה אז הוא יראה גם את העונה השניה וזה לא מחויב, אם תרצה נדבר על זה גם ננתח גם את זה אבל זה משהו אחר.

ש: נראה לי שהחיסרון נוצר עם הזמן.

אליעד: ננתח גם את זה, אוקי תוסיף עוד, יש לך עוד היבט לשאלה?

ש: להיקשר לחיה, בן אדם אותו דבר. שמתחילים להיקשר עם הזמן לאובייקט, זה אותו דבר.

אליעד: טוב בא נסביר תקשיב.

ש: רגע שניה, לגבי הסדרות אבל באותה סדרה עצמה זה כן משתלט אני כן רואה את הקטע הזה.

אליעד: לא יודע מה ראית בא נדבר על זה כשנעבור לרובריקה של הסדרות. תקשיב מה זה התאהבות, מה בן אדם רוצה?

ש: להרגיש טוב.

אליעד: הוא רוצה רק להרגיש טוב? לא, ברמה המועצמת הוא רוצה להרגיש טוב רק תזכור את זה, זה לא באמת מה הוא רוצה להרגיש טוב הוא רוצה כל מיני דברים זה מתבטא בלהרגיש טוב, עכשיו או מה שהוא רוצה יותר או מה שהוא מגדיר שהוא רוצה, הוא רוצה להרגיש טוב. עכשיו התאהבות פירושה, להתאהב פירושו "הדבר הזה גורם לי להרגיש טוב" זה פרושו התאהבות. עכשיו מה זאת אומרת "הדבר הזה גורם לי להרגיש טוב" הכוונה היא כשבחורה אומרת "אני מתחילה להתאהב" אז היא בעצם אומרת "אני מתחילה להרגיש שעם הבן אדם הזה אני מרגישה יותר טוב מרע" אבל זה לא שקודם היא הרגישה איתו רע, עכשיו היא אומרת "טוב קודם הרגשתי עכשיו הרגשתי יותר טוב מרע".

התאהבות פירושו "שקודם הרגשתי שזה לא משנה לי עכשיו אני מרגישה שזה כן משנה במובן הפוזיטיבי", זאת אומרת יכולה נגיד להיות בחורה ובן אדם נגיד הבחורה נמצאת עם הגבר והיא יוצאת איתו והיא שומרת על מרחק, ריחוק רגשי מסיבה כזאת או אחרת ואז נגיד שהיא נפגשת עם בן אדם נחמד לה ונגיד שהיא הולכת הביתה היא מתעסקת בדברים שלה וגם סבבה לה, מתי היא אומרת "אני מתחילה להתאהב"? כשהיא מרגישה שכשהיא עוזבת היא מרגישה פתאום את החיסרון שלו. מה זאת אומרת מרגישה את החיסרון? "מרגישה שהטוב שלי תלוי בו", מתחילה להיות נכה, מתחילה להיות נכה במובן הרע, במובן "הטוב", מתחילה להיות תלויה רגשית, עכשיו אנשים לא אוהבים להגדיר את זה ככה, כן אבל זה ככה. מתחילה להרגיש "הטוב שלי תלוי בו" פירושו מתאהבת, "מרגישה שאיתו יותר טוב לי מאשר בלעדיו" זה אומר "שהטוב שלי תלוי בו", זה אומר מתאהבת. את זה הבנת?

ש: כן.

אליעד: מה הבנת, זה ענה לך לכל ההיבטים של השאלה?

ש: לא בטוח.

אליעד: אז לא הבנת, זאת אומרת הבנת אבל מה כאילו לא הבנת? תעבור על כל ההיבטים.

ש: איך נוצר החיסרון.

אליעד: איפה המניפולציה שעשית? איך נוצר החיסרון, הוא לא נוצר לא בהכרח נוצר. יש בחורה נגיד בן אדם שיש לו חיסרון והחיסרון הזה מודחק, הוא נגיד רע והחיסרון הזה מודחק או מטופל בצורה כלשהי לאו דווקא מודחק ואז הבן אדם הזה נמצא באינטראקציה עם ישות אחרת שיכולה למלאות את החיסרון הזה אבל לא תמיד הוא מודה, לא תמיד הוא נותן לישות ההיא למלא לו את החיסרון.

ש: אתה בעצם אומרת שכשהיא מרגישה שהיא מתחילה להתאהב היא בעצם נזכרת בחיסרון יותר שיש לה אותו כבר?

אליעד: בשביל להתאהב צריך לסבול, זאת אומרת בשביל להתאהב צריך לעבור תהליך שאתה מודה שיש לך חיסרון ואתה אומר "והוא ממלא לי את החיסרון". אתה מבין מה אני אומר?

ש: כן.

אליעד: או במילים אחרות אם אתה רוצה לגרום למישהי להתאהב בך תתחיל לגרום לה להבין שיש לה חסרונות ותמלא לה אותן וזה אוטומטית יצור לה תהליך של התאהבות. באופן כללי איזה חסרונות שהיא תודה שיש לה את החיסרון שהיא תבטא חיסרון ושהיא תגיד שאתה מילאת לו אותו. אתה חייב שזה יהיה מחויב, עוד פעם יכול להיות שיהיה לה סיבות לרצות גם לא לאהוב אותך, כן אבל ברמת העיקרון ככה נוצרת ההתאהבות ממילוי חסרונות. עכשיו איפה היה החיסרון קודם? החיסרון קודם היה בכל מקרה אבל כאילו היא לא הודתה שיש לה חיסרון ושהיא אומרת "הוא ימלא לי את החיסרון הזה", פתאום עכשיו היא מודה שיש לה את החיסרון "והוא ממלא גם את החיסרון". מביט את הכוונה, עכשיו מה יש פה עוד היבט שלא הבנת, אתה מצליח לדמיין את הסיטואציה?

ש: אני מבין בעיקרון סתם מעניין אותי מה התהליך שבדיוק קורה שפתאום הוא מבן אדם זר הופך להיות מישהו שהיא תולה בו את הטוב שלה, איך זה קורה.

אליעד: איך זה קורה, אוקי אז הבחורה פוגשת מישהו, הגבר פוגש מישהי, בסדר בוא נתן את זה על ההפוך הגבר פוגש מישהי.

ש: הרי היא כבר באה מההתחלה עם חסרונות והיא יודעת את זה.

אליעד: לא כולם מודים שיש להם חיסרון יש בחורה שאומרת "טוב לי לבד" אבל מחפשת זוגיות.

ש: למה היא יוצאת איתו אז?

אליעד: זה כמו שהרבה אנשים אומרים "טוב לי ואני רוצה לאכול" או "הכל טוב לי" אז למה אתה עושה פעולות? לא כולם יורדים לרזולוציות כאלה, אוקי אבל ברמת העיקרון בא נגיד שעד כדי כך שיש כאלו שיגידו לך "אהבה זה כשטוב לך גם לבד" נניח או כל מיני כאלה שזה לא נכון רק קשה להם להודות שיש חיסרון. בכל מקרה זה ככה, בחורה, בן אדם, ישות, יש ישות שיש לה חסרונות יתרונות, תוצאות וכו', ויש עוד ישות אחרת, עכשיו בהתחלה מצד האמת גם הקיר הזה יכול למלא לך את החסרונות כי אתה יודע אתה יכול פתאום להתאהב בקיר הזה לצורך העניין, תגיד "וואו איזה קיר, קיר מדהים" לא יודע מה, עכשיו הקיר הזה גם יכול למלא לך את החסרונות אלא מה שבראש שלך יש לך את המערכת אמונות, מערכת דפוסי חשיבה שאתה לא מעמיק בקיר, אתה לא מפתח מערכת יחסים רגשית עם הקיר.

אבל לצורך העניין אתה יודע כשאתה מתחיל לנהל אינטראקציה עם הישות הנוספת ואתה בא עם ראש פתוח במובן של "אני מוכן להכיר, אני רוצה להכיר", אוקי אז פתאום אתה אומר "אה זה יכול לשרת אותי, זה יש פה יתרון, זה יתרון" ואז בעצם הבן אדם מתחיל להרגיש את החיסרון של הישות, זאת אומרת הוא מרגיש שכשהוא מתרחק מהבן אדם השני הוא פתאום מרגיש שרע לו או מרגיש שחסר לו, מרגיש מתגעגע או "אני מתאהב". ובדיוק מהסיבה הזאת גם הרבה פעמים גם כן אהבה נגמרת כי הבן אדם מילא את החיסרון והוא אומר "אתה יודע האהבה נעלמה", לאיפה היא נעלמה? פשוט הבן אדם שבע, הוא שבע נגמרה האהבה, גם זה קורה. מה עוד לא הבנת בזה?

ש: אני הבנתי.

אליעד: מה הבנת?

ש: אתה אומר שבעצם המשחק הזה של החיסרון והיתרון שנמצא בכל מצב פתאום זה, היא חובת החיסרון שבכל מקרה יש בהיעדר של הבן אדם היא פשוט לא, אם היא הייתה רואה שבכל מקרה יש חיסרון שווה ערך בכל מצב אז היא לא הייתה מתאהבת ואיפה שהיא חושבת שזה מצב מיוחד שיש לה את החיסרון של הבן אדם ויש לה את האופציה של המילוי שלו אז היא מאמינה שזה רק אמונה שהיא מתאהבת בו, משהו כזה?

אליעד: כל מה שאתה אומר זה נכון אבל לא הסברתי את זה, זה בסדר אבל לא הסברתי את זה. באופן כללי פירושו לחשוב, להאמין שעם הישות הזאת יהיה לך יותר טוב מאשר רע ביחס לחסרונות שלך, אם הבחורה מתחילה להרגיש "אוקי כשהוא בלעדי, כשאני רחוקה ממנו חסר לי משהו" זה נקרא "מתחילה להתאהב". ויש את אלו שיגידו שזה לא נכון כי אהבה זה בכלל לא קשור לחסרונות וזה בכלל לא קשור למה הוא נותן לי זה קשור לכמה אני אוהבת אותו וכו' אבל אתה יודע יכולים להגיד.

עכשיו למה יש כאלה שיגידו, כאילו מה השכל שעומד לא רק למה הם יגידו את זה, מה השכל שעומד מאחורי נגיד מישהו שיגיד "לא נכון אהבה זה בכלל לא קשור למה אני מקבל זה קשור למה אני מרגיש שאני רוצה לתת" כל מיני כאלה נגיד, למה? כי השאלה מה האנשים מגדירים כלקבל, יש נגיד בן אדם יגיד "כן זה בכלל לא תלוי ממה שאני מקבל, לא מקבל ממנו כלום, אני אוהב אותו, לא מקבלת ממנו כלום אוהבת אותו" נגיד, אוקי אבל מה האמת? שהיא מקבלת משהו אחר, נגיד שהיא נותנת לו אז היא מרגישה איזו חוויה מסוימת והחוויה הזאת חסרה לה כשהיא לא נותנת לו.

נגיד יכול להיות גבר שכשהוא נותן לבחורה משהו הבחורה נגיד מעריצה אותו, מפרגנת לו מה שזה לא יהיה אז הוא פתאום מתאהב בה אבל במה הוא התאהב בה? הוא התאהב בה על ידי נגיד שהיא אמרה לו...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להנות בחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש או אין אלוהים? מי ברא את אלוהים? האם הכל אפשרי? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש אמת מוחלטת? בשביל מה לחיות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע וסבל בעולם? למה העולם קיים? האם אפשר לדעת הכל? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? האם יש משמעות לחיים? מה המשמעות של החיים? אולי אנחנו במטריקס? האם באמת הכל לטובה? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? איך להיות מאושר ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
שיטות לשכנע את עצמך כושר שכנוע ניתוח ראיון ביבי נתניהו להציג ללקוח הנחה לתכנן מסרים של קמפיין שיווקי הדגמה ללקוחות למכור שירותי מכירה תהליך של הפצת חומרי שיווק הנחה ללקוח תגרום לו לא לקנות התאמת המוצר לצורך של הלקוח יצירת השפעה לגרום ללקוח שלך לקנות איך לא לדפוק לקוח? ליצור אמון עם שותפים עסקיים לשכנע לקוחות לקנות מתי לשחרר לקוח? להקטין את עלויות השיווק להכיר לקוח יעוץ לאנשי מכירות לעצור לקוחות לשכנע לקוח לקנות מודלים לתגמול אנשי מכירות לבנות עם לקוח מערכת יחסים ביקורת של לקוחות מומחה לשיווק לגרום למישהו להסכים להיפרד איך לשכנע מוכר לתת לך הנחה? לשכנע אישה להתאהב בך לגרום למישהו להיות מחויב כלפיך להגדיל סיכוי למכור ארגון המידע השיווקי שיווק יעיל לגרום ללקוחות לרצות לקנות מוצר זול ופחות טוב אופי של אנשי מכירות ניתוח רטורי עבודה לאיש מכירות לשנות את הלקוחות נתינה ללקוח שיחת חולין עם לקוחות פוטנציאלים האם לתת ללקוח אפשרויות בחירה? כמה לנסות לשכנע את הלקוח? שיווק בשכנוע ישיר שכנוע עצמי להגדיל את החשיפה שלך ללקוחות איך למכור עט? יועצי שיווק למה לתת הנחה ללקוח? תמחור מוצר ללקוח מנהל מכירות הלקוח שאתה יכול להביא לו הכי הרבה ערך לשבח את המוצר לגרום ללקוח להרגיש חלש למה יש ללקוח התנגדויות מכירה? לשכנע גולשים באינטרנט לקנות לגרום למישהו להיכנס לנעליים שלך לשפר את כושר השכנוע לקוח שלא רוצה למה הנחה ללקוח תגרום לו לא לקנות ממך? להתעקש עם הלקוח איך לגרום ללקוחות לרצות לקנות ממך? מה אתה מוכר ללקוח? לקוח שרק המחיר חשוב לו איזה לקוחות כדאי לך לבחור? למכור בלי מצב רוח טראומה ללקוח איך לשווק מוצרי יוקרה? קידום מכירות איש מכירות לגרום למישהו להאמין ברעיון מניפולציות של מאמנים שכנוע הטמעת מסרים שיווק באמצעות תכנים מקצועיים לרכוש את המוצר למכור פטנט המניפולציה של הפחד טיפול בהתנגדויות לקוח מראש אימון מכירות הוצאת הצעת מחיר ללקוח הכאב המקורי של הלקוח מה גורם ללקוח לסגור עסקה על המקום? טכניקות מכירות איך לשכנע בנקאי? מי הלקוח האידיאלי שלך? להשיג מכירות להיות נחמד ללקוח נסיגה במשא ומתן איך ליצור אמון? שיווק מוצרי יוקרה לקמצנים מחזור המכירות לשכנע את הלקוח לקנות לשכנע מישהו לכבד למכור ללקוח את המוצר לא לנסות לשכנע יותר מידי לגרום למישהו להרגיש רגש להשתמש בראפור ליצירת כימיה לפרסם את המחיר ללקוח לשכנע מישהו להרגיש טוב בעיני הלקוח מלחמת המכירות עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי, תת מודע, משא ומתן בתחום לגרום למישהו להתאהב בך - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.9375 שניות - עכשיו 24_09_2026 השעה 14:37:16 - wesi28