אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה שיטה לשכנוע ✔גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, שיטה לשכנוע, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות בטלפון, זיהוי מסרים תת הכרתיים, להתמודד עם התנגדויות במכירה, ניהול משא ומתן, התמודדות עם התנגדות מכירות בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדות במכירות, טיפים לטיפול בהתנגדויות במכירה, מודל לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה בטלפון, להתמודד עם התנגדויות לקוח, טיפים לשכנע, איך לשכנע אנשים בטלפון, nlp הפרעות אכילה, שיטות לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, NLP דיכאון, לשכנע גבר להתחתן, לשכנע סבא, דרכים לשכנע אנשים, זוגיות nlp, NLP לעסקים, NLP למטפלים, שיווק ומכירות, איך לשכנע את הילד, טיפים לטיפול בהתנגדויות של לקוח, כיצד לשכנע אנשים, דמיון מודרך, איך לשכנע את הלקוח, טכניקות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, להתמודד עם התנגדות במכירות, התניה קלאסית, מודל לטיפול בהתנגדויות במכירות בטלפון, חוקים בהשפעה ושכנוע, איך לגרום לבחור, לשכנע עובדים, להגדיל את המכירות, איך לשכנע את המורה,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
"אני רוצה שתצאו החוצה ותאתרו סנאי בקמפוס. וכשאתם מאתרים את הסנאי הזה, תוציאו לפועל את המהירות הקרניבורית הזו שקיימת אצל כולם: רדפו אחר הסנאי הזה, תזנקו עליו ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים. אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה. וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול. ואתם גם לא יכולים לבשל את הבשר. אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם, יום אחר יום אחר יום..."

1 - ונניח שתראה מישהו כזה, זה ישכנע אותך או שתגיד שהוא יוצא דופן?

2 - האם זה שעד כה לא ראית מישהו כזה, זה בהכרח הוכחה למשהו?

3 - האם כל אוכלי הבשר באמת מהירים? האם האריה תמיד מצליח לצוד את הטרף שלו? האם כאשר הוא לא מצליח לעשות זאת, זאת הוכחה שהוא לא שייך למשפחת הטורפים? ואם מישהו לא מספיק מהיר לעשות פעולה כלשהי, האם זאת הוכחה שהוא לא אמור / מסוגל / צריך לעשות אותה? ואם בן אדם מצליח לתפוס תרנגולת, האם זה אומר שהוא כן אמור לאכול אותה? ממתי המהירות ריצה והיכולת לצוד את הטרף, מעידה על היעוד של החיה? וממתי חוסר יכולת לעשות משהו, אומרת שלא אמורים לעשות את אותו הדבר?

4 - "ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים" - למה לא גם בלי הטפרים? למה שלא תבין שאולי כלי העזר של האדם, הם אולי דווקא ההוכחה לכך, שבני האדם דווקא כן נועדו לצוד חיות, ולאכול אותן באמצעות כלי העזר שהמציאו בני האדם.

נניח תגיד לאריה, נראה אותך צד וטורף חיה אחרת, בלי לתכנן מארבים, בלי להתגנב מאחורה, בלי מאבקים, ובלי עזרה מלהקת האריות שלך, רק ככה, אתה מול האייל, תחרות ריצה. בד"כ גם האריה יפסיד ויישאר רעב. אז למה טקטיקות הציד של האריה נראות לך טבעיות, ושל האדם נראות לך לא טבעיות?

5 - "אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה" - אולי הרמאי כאן זה אתה גארי יורופסקי? יכול להיות?

6 - "וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול." - והאריות לדוגמה, האם הם אוכלים את כל החלקים של החיה שהם צדו וטרפו אותה? והאם אם צדים את החיה, רק באמצעות הפה שלהם, או גם באמצעות הידיים והרגליים שלהם.

ואם אתה גארי יורופסקי נועדת לאכול צמחים, נראה אותך קוטף אותם בשיניים שלך, ולא בידיים ובלי ככפות או מכונות כלשהן. ונראה אותך אוכל את כל הצמח, עם השורשים עם הקוצים עם הכל. בדיוק כמו הרביבור וצמחוני אמיתי. מה דעתך על זה?

7 - "אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם. יום אחר יום אחר יום..." - עובדתית יש אנשים שעושים את זה. אז מה זה אומר? ומי החליט שככה זה אמור להיות? ומה הקשר של "אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים" - אף אחד לא רוצה להיות "אוכל בשר אמיתי" ואף אחד לא מתיימר להיות כזה. אנשים רוצים לאכול גם בשר. אבל אף אחד לא התיימר לאכול רק בשר או שהוא אוכל בשר אמיתי...

וגם אפשר לפי צורת החשיבה המשובשת הזאת של גארי יורופסקי, אפשר גם לטעון כך: מי שחושב שהוא חיה שנועדה לחיות בעולם, אז נראה אותו שורד בטבע בלי עזרים כלשהם. בלי מים מהברז, בלי חשמל, בלי קורת גג. ואם אתה לא מסוגל לעשות את זה, כנראה שלא נועדת לחיות כאן על פני כדור הארץ.

אלא מה? שזה שאתה לא יכול לעשות משהו בקלות ובצורה אופטימאלית אם בכלל יש כזו (בפועל אין כזו, כי תמיד יש מקום לשיפור), זה לא אומר שאתה לא אמור לעשות את מה שאתה לא יכול לעשות בקלות. וזה שהאריה לא מצליח תמיד לצוד את החיה שהוא רוצה בקלות, זה לא אומר שהוא לא נועד / לא אמור / אסור לו לעשות זאת.

ואפשר גם לטעון הפוך. שבני האדם צדים חיות בצורה יותר אופטימאלית מהטורפים עצמם. ואפשר לבא לאריה ולומר לו, אם אתה טורף אמיתי, נראה אותך צד חיה אחרת, בלי לרוץ אחריה, בלי להזיע, בלי להשתמש בגוף שלך, בלי להיות צריך לקרוע מעליה את העור שלה, כדי לאכול את הבשר שלה. נראה אותך עושה את זה, כמו שקרניבור אמיתי עושה את זה, דהיינו, בן אדם. כי בסופו של תהליך, בני אדם אוכלים בשר הרבה יותר בקלות מאשר הטורפים בטבע, ביחס למשאבים וליכולות שלהם. למה לאריה מותר להשתמש ביכולות שלו, ולבן אדם לא. מי החליט?

ובפועל, בן אדם צד חיות יותר בקלות, מאשר חיה טורפת. והאדם, הוא מלך החיות. ולכן מותר לו לאכול את כל החיות שיש. והאדם הוא גם מלך הצמחים ומלך הדוממים, ולכן הוא שולט בכל מה שהוא יכול לשלוט. ובפועל במציאות שלנו, כל ישות, שולטת ומשתמשת בכל הישויות שחלשות ממנה, בהתאם לרצון שלה להשתמש בהם. ואם הפרה הייתה יכולה לרוץ אחרי בן אדם ולצוד אותו ולאכול אותו, כנראה שגם היא הייתה עושה כך. והחיה שהיא יחסית "טיפשה" ביחס לבן אדם, למרות שגארי יורופסקי אומר אחרת, בד"כ אין לה את הידע ואת היכולת לשלוט באדם, ולכן היא עדיין לא עושה את זה. אבל זה לא אומר, שהיא לא נועדה לעשות את זה.


"ואתגר מספר שתיים: תמצאו ילד בן שנתיים, הניחו את הילד בעריסה. בעריסה שימו שני דברים: ארנבת ותפוח. אם הילד אוכל את הארנבת ומשחק עם התפוח... שלחו לי אימייל ותיידעו אותי. כי אז אחזור ואקנה לכל הנוכחים בחדר הזה מכונית חדשה במידה וזה יקרה. מרצדסים וב. אמ. וו, ריפוד עור... למעשה, פעם הבא שאני כאן, אם זה קורה, אני אוכל כריך סטייק לפני כולם. אקנח בנקניקיה חריפה עם תוספת גבינה צהובה, גביע של גלידה, וגם בחבילה של חטיף בקר מיובש. ואת חטיף הבקר אוכל לאחר שאטבול אותו בגלידה."

ומה האמת? שהתינוק גם לא יאכל את התפוח. אז מה זה אומר?! ולמה שלא נמצא ילד בן יומו וניתן לו כוס מים לשתות ונראה אם הוא נועד לשתות אותה? ולמה שלא ניקח ילד בן שנה וניתן לו רכב לנסוע בו, ונראה אם הוא נועד לנסוע ברכב? ולמה שלא ניקח גור אריה שעכשיו נולד, ונראה אם הוא כבר יודע לצוד? תראה לי בן אדם שנולד שכאשר הוא נולד, הוא כבר מסוגל ללכת בלי עזרים? תראה לי תינוק שנולד שיודע לאכול תפוח בכוחות עצמו? ותינוקות גם של בעלי חיים, נועדו לשתות חלב אם. אז למה מותר לאכול ולשתות משהו שהוא לא חלב אם?!

ומה האמת, האמת היא שהיכולות של האדם / בעל החיים מתפתחות עם הזמן. והאדם משתמש ביכולות שלו, ע"פ הרצון שלו, וע"פ היכולת שלו באותו הרגע. וכנראה, שאם בעלי החיים היו יכולים לעשות את כל מה שבני האדם עושים, כנראה שגם הם היו עושים זאת. אלא, שהם טיפשים גארי יורופסקי ביחס לחוכמה שלנו, כן, טיפשים. אולי לא ביחס אליך. אבל טיפשים ביחס לרוב שאר בני האדם. ולכן הם לא חיים כמונו. כי אין להם את היכולות לכך. ולא משום שהם לא נועדו לכך.


"לא שאני הולך להיות במתח בנוגע להבטחות האלה, ולא מפני שלא אעמוד בהן. אני אדם שעומד מאחורי המילה שלו.

אבל הדברים האלה לא יכולים ולא הולכים להתרחש, כיוון שלבני אדם יש בנוסף... אפס אינסטינקטים קרניבוריים, אפס אינסטינקטים אומני בוריים. כאשר אנחנו נולדים, צעירים או מתבגרים. כולנו נולדים טבעונים. פשוט אנחנו מסתגלים לטעם הבשר, הגבינה, החלב והביצים, אחרי שכופים עלינו לאכול אותם כשאנחנו ילדים."

שוב פעם שקרים ומניפולציות של גארי יורופסקי. גם בעל חיים נולד בלי הרבה יכולות שמתפתחות עם הזמן, כמו לדוגמה היכולת לצוד / להיזהר מסכנה / לעכל מזון שהוא לא חלב אם. וכן, גם בני אדם נולדים בלי הרבה יכולות ללכת ולעשות דברים לבד. ובני אדם נולדים גם בלי היכולת לבלוע ירקות או פירות. אז מה זה אומר?

אף אחד לא באמת נולד טבעוני. כי ילד גם לא מסוגל לאכול ירקות ופירות כפי שהם בטבע בלי עזרים. ובני אדם נולדים בלי בגדים ובלי רצונות מוגדרים. אז האם זה אומר שהם צריכים לחיות ככה כל חייהם. ולא, אף אחד לא כופה על הילדים לאכול בשר, יותר מאשר כופים על הילדים לאכול ירקות. ובד"כ, יותר ילדים אוהבים לאכול בשר, מאשר שילדים אוהבים לאכול ירקות. כפי שידוע בחינוך הילדים, לכל מי שמגדל ילדים.

ובפועל, לבני אדם יש בהחלט אינסטינקטים קרניבוריים ואומני בוריים, שהם ביכולת שלהם לצוד עם עזרים וכולי. וזה לא חייב להיות בדיוק כמו אצל החיות. כמו שהחיות לא צדות את הטרף שלהם, כמו שבני האדם עושים זאת יותר ביעילות מכל שאר בעלי החיים.


"עכשיו, כל מה שאני מבקש מכם לעשות, הוא דבר שבכל מקרה הוא נורמלי וטבעי. אכלו את מה שמגיע מהאדמה"

זה לחלוטין לא טבעי להגביל את עצמך לעשות משהו שאתה רוצה לעשות, כגון אכילת בשר. טבע האדם זה לעשות את כל מה שהוא רוצה ויכול לעשות. ולמה שבן אדם יעשה רק את מה שטבעי? האם טבעי להשתמש בחשמל? האם טבעי לשתות מים מהברז או אפילו מהבאר?


"כל ויטמין, מינרל וחומר מזין שקיים חלבון, סידן, ברזל, אשלגן, כל ויטמיני ה b, יש להם מקור טבעי וזה לא בעלי החיים"

כנ"ל העובדות לא בהכרח נכונות. וגם אם הן נכונות, אז זה לא אומר שאי אפשר לאכול גם בשר מסיבות כאלו ואחרות.


"אתם מודעים לכך שאנשים אוכלים בעלי חיים לאחר שבעלי החיים כבר אכלו מהאדמה? אנשים אוכלים פרות לאחר שהפרות אכלו את העשב ומעט מאדמת הגידול. ואז אנחנו מובילים אותן למתקני האבסה, שם מאכילים אותן ברוב התירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה שלנו. ואז אנחנו לוקחים עוד מהתירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה, ודוחפים אותם לגרונות של חזירים, תרנגולות ותרנגולי הודו."

האם אנשים אוכלים רק בשר של בעלי חיים צמחוניים / אוכלי צמחים, או גם של בעלי חיים שלא אוכלים מהאדמה, אלא אוכלים רק בשר?! וכנ"ל, העובדות שגארי יורופסקי מציג, לא בהכרח נכונות.


"הפסיקו לסנן את החומרים המזינים שלכם דרך גוף של מישהו אחר. אין בזה שום היגיון."

למה גארי יורופסקי, למה שנפסיק? כי אתה לא מבין את ההיגיון שבזה?!

והאם באמת בני אדם אוכלים בשר של בעלי חיים, כדי לסנן את החומרים שמזינים אותנו, דרך הגוף של בעלי החיים? האם זאת באמת הסיבה שבגללה אוכלים בעלי חיים ולא רק ירקות?

והאם באמת אין גם עוד חומרים מזינים בבשר עצמו, חומרים שלא נמצאים בדיוק באותה הצורה / כמות / איכות בירקות ובצמחים? ולמה האריות אוכלים בשר? איזה חומרים יש להם בבשר, שאין להם בירקות בפירות ובצמחים?


"לכו למקורות החומרים האלה ישירות. פירות, ירקות, אגוזים, זרעים, דגנים, קטניות."

שוב פעם, למה שנעשה זאת? והאם אנשים אוכלים בשר, רק למטרת בריאות בלבד?


"המזונות הללו לא יכולים להזיק לכם, לא יכולים לגרום לכם למחלה, ויותר חשוב, לא מזיקים לאף אחד בתהליך ייצורם."

ועוד איך שגם אכילת צמחים יכולה להזיק לבני האדם. ויותר חשוב מזה, אכילת צמחים מזיקה לצמחים בתהליך יצורם. אבל אתה גארי יורופסקי, אתה עושה אפליה בין דם לדם, ואתה חושב שהצמחים לא מרגישים את הסבל... שחותכים את הסלט... כי מעולם לא ניסית לפתוח ראש ולחשוב כמו ירק וצמח.


"אבל כשאנחנו צורכים מה שהולך, מה שעף ומה ששוחה, זה לא נורמלי"

למה זה לא נורמאלי? כי את החלטת? וזה שאריות צדים בעלי חיים, זה כן נורמאלי?


"מהיכן אתם חושבים שמחלות מגיעות? ברוקולי? אספרגוס? כרוב? עלי קולארד? אוכמניות? פטל? תותים? אפרסקים? נקטרינות? ענבים? בננות? אבוקדו? בצלים? עגבניות? מלפפונים? תרד? ולמקרה שמישהו תוהה לגבי הזיהומים הקטנים והמציקים, של חיידקי אי. קולי וסלמונלה המתגלים פעם פעמיים בשנה בירקות, בואו לא נשכח מהו המקור האחד והיחיד לאי. קולי וסלמונלה. חרא! חרא אנושי או חרא של בעלי חיים. תרד לא מחרבן! ברוקולי לא מחרבן! בוטנים לא מחרבנים! בואו נפסיק להאשים את המוצרים הצמחיים כשיש זיהומים של אי. קולי וסלמונלה. זוהי האשמה של החברה אוכלת הבשר. "

כן גארי יורופסקי, גם מאכילת ירקות שאינם ראויים למאכל אדם, מגיעות מחלות, בדיוק באותה המידה שמגיעות מחלות מאכילת בשר שאינו ראוי למאכל אדם. ואם אתה תאכל בדיוק את מה שהפרות אוכלות בטבע, גם אתה תהיה חולה. כי אתה לא צמחוני אמיתי.


"למה? ובכן, אוכלי בשר רוצים לאכול מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, אז עלינו לייצר באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים"

ומה רע בזה בדיוק?! אם האריות היו יכולים לגדל לעצמם מאגר של בעלי חיים אחרים לאכילה, אתה חושב שהם לא היו עושים זאת?!


"זכרו, אין לזה שום קשר לאלוהים, שום קשר לאבולוציה"

ועוד איך שיש קשר. אלוהים / האבולוציה גרמו לבני האדם לפתח את היכולת שלהם לאכול בשר. והטבע הוא, שהחזק שורד. וכל מה שקורה, זה חלק מתהליך האבולוציה או התהליך האלוהי, גם אם אתה לא מכיר בכך גארי יורופסקי.


"זה עסק. זה סמית'פילד, קון אגרה, פרדו, טייסון, KFC,מקדונלדס, ברגר קינג, וונדיס"

זה לא רק עסקים. אנשים אכלו בשר, עוד לפני התפתחות העסקים האלו. ואם זה עסקים, אז מה? העסקים נולדו כדי לעזור לבני האדם לאכול את הבשר, שהם אכלו עוד לפני הקמת העסקים האלו. ואם זה רק עסק, אז מה? זה פחות טוב? זה לא מוסרי?

ולנסוע ברכב, זה לא עסק? האם בני האדם נסעו ברכבים ממונעים לפני שעסקים ייצרו אותם? אז למה שלא נמשיך ללכת ברגל. תראה לי ילד שיודע ללכת, שגם יודע לנהוג ברכב. הטבע שלנו גארי יורופסקי, הוא ללכת ברגל. ולא לנהוג ברכבים ולהשתמש בחשמל ובטכנולוגיה. תראה לי ילד שנולד עם ידע ואינסטינקטים להשתמש בטכנולוגיה. אז מה זה אומר? שלא נועדנו לזה? או שאולי נועדנו לפתח את היכולות האלו, ולהשתמש בהן לפי רצוננו החופשי.

אבל עסקים זה דבר רע, נכון גארי יורופסקי? או שאתה פשוט מקנא בהם? או שאתה פשוט אקטיביסט ולא אנרכיסט, שרוצה לעשות משהו שנראה לו משמעותי בחיים שלו, ולהשאיר חותם כאן על כדור הארץ. גם מה שאתה עושה, גם זה עסק לכל דבר ועניין. עסק שבו אתה משיג וממלא את הצרכים הרגשיים שלך, באמצעות הפצת המסרים החד צדדיים והשגויים שלך.


"זו הסיבה שיש לנו קורסים על חקלאות בעלי חיים באוניברסיטה"

ולמה יש קורסים על חקלאות צמחים ירקות ופירות? האם זה לא מסיבות עסקיות? אז מה זה אומר בדיוק?


"וכאשר אנחנו מייצרים באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, הם מייצרים טריליוני טונות של זבל. הזבל הזה נכנס לנתיבי המים, אז מיי הקרקע עולים על היבולים, או שהחקלאים שוטפים באופן ישיר את היבולים עם מים נגועים בצואה.

אבל כל המחלות העיקריות שיש לנו, מחלות לב, התקפי לב ושבץ, רוב סוגי הסרטן, סרטן הערמונית, סרטן המעי הגס, סרטן השד, סרטן הלבלב, סרטן השחלות, מחלות כליות, סוכרת, אוסטאופורוזיס, לחץ דם גבוה, השמנת יתר, אסטמה, קיימים 4 גורמים עיקריים הגורמים להם.

עכשיו, אני יודע שקיימים גורמים נוספים. איני אומר שאי אפשר לחלות בצורה אחרת, כמובן שאפשר. עישון, שתייה, מתח, כימיקלים באוויר, סירופ תירס עתיר פרוקטוז, טווינקיס. אני יודע לגבי הדברים האחרים שיכולים להוביל למחלה, אבל 4 הגורמים העיקריים נמצאים בתוך בשר, ביצים ומוצרי חלב: כולסטרול, שומן רווי, חומצות שומן טראנס, חלבון מן החי ואחזור על הגורם האחרון שאף אחד לא רוצה לשמוע עליו: חלבון מן החי."

מה לעשות גארי יורופסקי, שרוב הרופאים לא מסכימים איתך? ומה לעשות שכל דבר בעולם יכול להיות בריא וגם לא בריא, כולל ירקות ופירות במצבים שונים. ומה לעשות שגם האוויר לא הכי בריא לנשום אותו. ומה לעשות שבפועל מנסים לצמצם את הדברים הלא בריאים שיש בבשר וכולי.

אבל, מי בכלל אמר שצריך לעשות רק דברים בריאים. אתה עושה אך ורק דברים בריאים?! יותר אנשים מתים בתאונות דרכים, מאשר מאכילת בשר. קח ילד ושים לידו חתיכת בשר או רכב לנסוע בו. מה הוא יבחר גארי יורופסקי? תבין, בני אדם לא נועדו לנהוג בכבישים. זו סכנת חיים. זו מניפולציה של העסקים שמייצרים לנו רכבים ואפילו מטוסים לטוס בשמים. האם האדם נועד לטוס בשמים?! זה מאוד מסוכן גארי יורופסקי, יותר מאכילת בשר. לכן, מעכשיו, תפעל רק לפי האינסטינקטים שהיו לך כשהיית ילד. ותפסיק להשתמש בכל מה שקשור לטכנולוגיה. תחזור לגור במערות. זה פחות מסוכן והרבה יותר בריא. נכון שבפועל כנראה תחיה פחות בלי הטכנולוגיה. אבל זה היעוד שלך. הלא כן?!

ואם הרפואה היא נר לרגליך, אז אוקיי, תנסה לקדם את הנושא של זה שבני האדם יאכלו בשר יותר בריא וחלב יותר בריא. אבל האם זה אומר שאסור / חובה / לא מוסרי וכיו"ב, לעשות משהו שהוא לא רק בריא?! אתה עצמך עומד בסטנדרטים האלו?

האם אתה מסוגל ללכת בלי נעליים? למה שלא תלך יחף ובלי עזרים. תהיה כמו בעל חיים אמיתי. תקשיב לאינסטינקטים שלך שהיית ילד. אז היית הולך יחף בלי נעליים, עד שהכריחו אותך להתרגל ללכת עם נעליים. אבל גארי יורופסקי, לא נועדת לזה. אתה פוגע בדומם שממנו עשויות הנעליים שלך. עברת שטיפת מוח רצינית, שהושפעה מהעסקים שמוכרים לך נעליים. שהם שכנעו אותך, שלנעליים אין רגשות, רק משום שהם נראות אחרת ממך. למרות שאתה והן עשויים מאותם האטומים ממש. וכן, המוח שלך, עשוי בדיוק מאותם אטומים שעשויות הנעליים שלך. אז למה בדיוק אתה חושב שאין להן תודעה?
חלק 1
...במקביל גם זה שזוכה להתעלמות הגדולה ביותר בכל החינוך הדתי אם כל החינוך הדתי מתעלם בעיניך מהכלל החשוב ביותר הזה, האם זה לא בעצם אומר שאיפשהו אתה כן מנסה להרחיק אנשים מהדת שלהם? ושוב, האם זהו הכלל החשוב ביותר? האם אין עוד כללים נוספים? האם אין הסתייגויות לכלל הזה? האם יכול להיות שכמו שמותר להרוג בסיטואציות מסוימות, אז אולי גם מותר להרוג בעלי חיים? אין לידו כוכבית האומרת: אלא אם כן אתם הולכים על 4 ויש לכם פרווה, נוצות, קרניים, מקורים או קשקשים האם אין שם כוכבית? תשובה: כן, זאת אכן עובדה. אך האם זה אומר...
חלק 2
...שגארי יורופסקי והצמחונים פועלים מתוך חמלה, זה לא אומר שזאת בהכרח הסיבה היחידה או בכלל הסיבה שלהם להיות צמחוניים. כי אולי מדובר על סיבות אחרות שלא אפרט אותן כאן ועכשיו. אני רוצה להגדיר מילה שאולי תהיה חדשה לכמה אנשים וזו המילה טבעוני. היא מופיעה על המסך: טבעוני משתמע גם בתת המודע כך: תראו מדובר כאן על מילה שאתם לא בהכרח מכירים אותה. כי אתם לא בהכרח חכמים ולא בהכרח יודעים את מה שאני יודע. אז אני כמקור סמכות להגדרת מילים, אגדיר לכם אותה. אך האם זה שמישהו לא מכיר מילה כלשהי, זה אומר שהוא פחות חכם? והאם...
חלק 3
...טבעוני. המילה סוג עם סיומת נות. ואני מעוניין להגדיר את המילה כהשקפה הלא אתית והלא ערכית, שאומרת שלמין האנושי יש כל זכות לנצל, לשעבד ולרצוח מינים אחרים. שוב פעם, מי החליט שלחשוב שלמין האנושי יש כל זכות לנצל, לשעבד ולרצוח מינים אחרים, זה לא אתי ולא ערכי? אתה גארי יורופסקי? והאם באמת בני האדם שאוכלים בשר, חושבים שלמין האנושי יש כל זכות לנצל, לשעבד ולרצוח מינים אחרים? האם באמת זאת האמת כל האמת ואך ורק האמת? האם בני האדם חושבים שאכילת בשר ולפגוע באחרים זה רק טוב? האם בני האדם חושבים שלפגוע באדמה ולבנות...
חלק 4
...מה שהולך לקרות להם, ושזה אכן קורה להם. מה איתם? מה עם מחנות הריכוז שהמציאות בנתה עבור בני האדם? מה איתם גארי יורופסקי? אז אנשים באים למשאיות עם שוקרים חשמליים ומכריחים אותם לרדת למטה, אל המוות שלהם ואם בני האדם לא היו עושים זאת, אז בעלי החיים לא היו מתים במועד מאוחר יותר ובצורה אחרת?! שים את בעלי החיים האלו בטבע, ליד להקת אריות, ותראה מה קורה להם... כך שגארי יורופסקי מנסה ליצור רושם, כאילו בני האדם אחראים למוות של בעלי החיים. למרות שזאת לא האמת. כי בני האדם אחראי לצורה ולזמן של המוות של בעלי החיים...
חלק 5
...שהוא פשוט מדבר מתוך כנות וכולי. אז בא נעשה דיל גארי יורופסקי, במקום להיות כנה ואמיתי, פשוט תתחיל לדייק בעובדות ותתחיל להגיד את האמת כפי שהיא, גם בלי הכנות שלך. מה דעתך?! ואני לא איש מכירות, אין לי שום ספר למכור לכם אחרי ההרצאה ולא סרטים דוקיומנטריים DVD לא תקליטורי, לא בקשה לתרומות, אני לא רוצה את הכסף שלכם, אני לא רוצה את כתובות האימייל שלכם ואני לא רוצה את כתובות הדואר שלכם. תשמרו את כל הדברים האלה לעצמכם. אתה ועוד איך איש מכירות, שרוצה אחרי ההרצאה את ההערכה ואת ההזדהות של השומעים שלך, כדי שתיקח...
חלק 7
...מאשר בעבר. אבל עדיין זה הרבה יותר קשה מאשר לא להיות טבעוני / צמחוני. להגביל את עצמך לאכול רק משהו מסוים, זה הרבה יותר קשה. אם באמת היה קל יותר או באותה המידה ממש, היה קל להיות צמחוני / טבעוני, כמו לאכול בשר + היה לזה את אותו הטעם בדיוק, עבור זה שטועם את האוכל, ולא עבורך גארי יורופסקי, שאתה לא רק לא רופא, לא רק שאתה לא מבין בבעלי חיים ובבני אדם, אתה גם לא שף קונדיטור, ואתה גם לא באמת יודע להבדיל בין טעמים של בשר אמיתי לבשר חיקוי. אבל אם באמת היו יתרונות והיה יותר קל להיות צמחוני / טבעוני, אנשים היו...
חלק 8
...להניח לכם כל כך בקלות לאחר שהצלחתי להביא אתכם הנה היום. אתם יודעים מה עולה על כל זה, לדעתי? מפני שבכל נובמבר, בזמן תקופת החגים הזו שאנשים כל כך אוהבים, אנשים לוקחים תרנגול מת, פותחים את התחת של התרנגול המת הזה, או חוצבים חור ממש גדול בתחת שלו, לוקחים איזשהו מילוי ודוחפים אותו בתוך התחת הריק של התרנגול המת שלהם ומשתמשים בתחת הקטן כתנור להכין קצת לחם. תחת מת ומלא בחיידיקים של מישהו אחר בשביל להכין לחם?!?! לחם תחת?! ואנשים חושבים שטבעונים הם מוזרים?!?! בגלל שאנחנו אוכלים טופו? ואורז ושעועית ועדשים...
חלק 9
...הלבנים היו נחמדים כשהם הובילו לכאן אנשים שחורים בספינות? אתם לא חושבים שהנאצים היו נחמדים כשהם הובילו יהודים וצוענים אל תאי הגזים, נכון? זהו לא מקרה בודד כנראה, אבל זה גם לא משקף את כל מה שבדרך כלל קורה. נכון גארי יורופסקי? וכמובן יש גם את כל שאר ההיבטים שהוזכרו קודם. ותקשיב גארי יורופסקי, זה שאנשים שונאים נאצים בדכ, זה לא אומר שאם תזכיר אותם כדימוי בהקשר הזה, שהוא יהיה נכון. יש מבין? וזה קורה בגלל שאתם רוצים לקנות את המוצרים האלה. כן, הבחור הזה הוא חלאה על שהוא עושה את זה. אבל הוא עושה את זה כי...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שכנוע הצלחה וחיים טובים - הספר על: שיטה לשכנוע, פסיכולוגיה הפוכה, שיטות לשכנוע אנשים, שיטות מכירה, שכנוע אנשים, איך להתמודד עם גירושין? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להיות מאושר ושמח? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לקבל החלטות? איך לעשות יותר כסף? איך להיגמל מהימורים? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לנהל את הזמן? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לחנך ילדים? איך להשיג ביטחון עצמי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להאמין בעצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לא להישחק בעבודה? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך למצוא זוגיות? איך לשנות תכונות אופי? איך להעביר ביקורת בונה? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לשתול מחשבות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: פסיכולוגיה הפוכה, שיטה לשכנוע, איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם עצבות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? מועקות נפשיות וייאוש ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: שיטות לשכנוע אנשים, מה המשמעות של החיים? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש או אין אלוהים? האם יש אמת מוחלטת? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה העולם קיים? האם המציאות היא טובה או רעה? האם לדומם יש תודעה? האם הכל אפשרי? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? האם באמת הכל לטובה? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה לא להתאבד? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להיות הכי חכם בעולם? בשביל מה לחיות? מי ברא את אלוהים? איך להנות בחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם אפשר לדעת הכל? איך נוצר העולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
לייצר מוצר במה תלוי טווח המחיר ללקוח? איך ללמוד שכנוע? לתת ללקוח להמליץ עליך לעצמו להביא לקוחות חדשים איך לרמות לקוח? הקשר שבין מכירות לשיווק אמפתיה כלפי לקוח לגרום לאנשים לטעום מהמוצר קשיים של אנשי מכירות המוצרים של המתחרים אלטרנטיבות של לקוח לגרום ללקוחות לרצות לקנות לשכנע מישהו לסלוח על בגידה לשכנע מישהו לא לשכוח אותך לשכנע בצורה נכונה קבלת החלטות של הלקוח לעבוד עם לקוחות בעסק לשכנע מישהו לספר את האמת המוצר הכי זול לעמוד בעומס מכירות התנגדויות במכירות להתאים מוצר סודות השכנוע למתקדמים שיחה יוצאת עם לקוח תוך כמה זמן לתת ללקוח הצעת מחיר לשתול מחשבה הצגת מידע ללקוח לשכנע משקיע להשקיע בך קורס למכירות סמנכל מכירות להציג מצגת ללקוח שכנוע פרסונאלי זיהוי טכניקות שכנוע לגרום ללקוחות לרצות לרכוש איך לסרב ללקוח? תלונות של לקוחות תהליך של שכנוע מכירות דרך האינטרנט האם המוצר מתאים ללקוח? הרגשה של אמון למכור את עצמי מכנה משותף עם הלקוח האם nlp עובד? למכור עם אנרגיה למכירות מה הלקוח חושב שהוא רוצה? טבלת יעדי מכירות מתי לא לעשות איתור צרכי לקוח? פחד ללמוד לשכנע לאהוב לעבוד במכירות לשכנע את עצמך להאמין איך לגרום למישהו לקבל את עצמו? שיווק פרובוקטיבי לגרום למישהו לא לפגוע בעצמו שיטות השכנוע של מנטורים ליצור הסכמה עם לקוח שאלות להתנגדויות לקוחות יכולת רטורית לשכנע את הלקוח לחזור אליך מדידת ביצועי מנהל שיווק טיפים לאיש מכירות למכור שירות גרוע לגרום ללקוח עצוב לגרום ללקוח לחשוב שאתה מקצועי לגרום ללקוח להרגיש חזק לגרום למישהו לכבד אותך יציבות של לקוחות למה שלקוחות יבואו אליך? לקוח ביטל את העסקה ללמד אנשי מכירות למכור התאמת המוצר לרצון של הלקוח שכנוע מוחלט לגרום למישהו לאהוב אותך לגרום למישהו להודות מי הלקוח רוצה שימכור לו? ללמוד לשתול מחשבות להציע הצעה נגדית ללקוח ניהול משא ומתן איך לתגמל אנשי מכירות? תמחור מוצרים ושירותים לשכנע מישהו להגיד לך ללמוד שיווק להתמחות במכירות איך לא לשתול מחשבות? טיפול בהתנגדויות מכירות טעויות של אנשי מכירות מקצועיים איך להכיר לקוח? לקוח אקראי תיעדוף לקוחות בתהליך מכירה מוצרים לא איכותיים לגרום למישהו לאהוב לשווק מוצרי יוקרה למה הלקוח רוכש מוצר? לגרום ללקוח לסמוך רק עליך סודות השכנוע של ביבי נתניהו מול בני גנץ שכנוע הפוך למה צריך לשקר את הלקוח? איך לרמות את הלקוח? חשיבה יצירתית במכירות להתיש לקוח עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מומחה שיווק, לשתול מחשבות, פרסומות בתחום שיטה לשכנוע - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.4414 שניות - עכשיו 27_11_2025 השעה 11:38:47 - wesi28