אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה שיטת שכנוע ✔גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, שיטת שכנוע, NLP טיפול, לשכנע גבר להיות איתך, לשכנע גבר להביא ילד, איך לגרום לבחור, כלים לטיפול בהתנגדויות מכירות בטלפון, להתמודד עם התנגדויות בשיחת מכירות, הצלחה בשכנוע, התניה קלאסית, לימוד דמיון מודרך, כלים לטיפול בהתנגדות לקוח, שיטות לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירה בטלפון, NLP טיפול בדיכאון, שיטות לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירה, מודל לטיפול בהתנגדויות מכירה, שיטות לטיפול בהתנגדויות במכירה בטלפון, NLP התניה, התמודדות עם התנגדות במכירות, לשתול מחשבות, מודל לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה, אמנות השכנוע, התמודדות עם התנגדות מכירה, שיטות לטיפול בהתנגדות מכירות בטלפון, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירה בטלפון, איך לשכנע את חברה שלי, לשכנע מישהו לקנות, שיטות לשכנע אנשים, איך לשכנע את הילד, לשכנע את בן הזוג, להתמודד עם התנגדות של לקוח, קורס דמיון מודרך, איך לשכנע אנשים להגיד כן, לשכנע אישה, איך לשכנע את בעלי, רטוריקה, איך לשכנע גבר להביא ילד, להתמודד עם התנגדויות בזמן מכירה בטלפון,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 2
" ואם אתם באמת חושבים שיש כזה דבר שחיטה הומאנית. אני סקרן, האם אתם גם חושבים שיש כזה דבר אונס הומאני? התעללות מינית הומאנית בילדים? עבדות הומאנית? מה עם שואה הומאנית? "

ומה האמת? האמת היא ששום דבר לא מושלם, אבל יש את הרע במיעוטו שהוא נקרא "הומאני". אבל זה לא אומר שהוא מושלם.

ולכן ממילא, אם אונס וכיו"ב, היה הכרחי / מועיל כמו אכילת בשר... אז בהחלט לעשות אותו בצורה העדינה ביותר, היה הופך אותו להומאני. ושזה שבפועל אין "אונס הומאני", זה לא אומר שאי אפשר לקחת דבר אחר שנראה כרע, ולעשות אותו בצורה הומאנית באופן יחסי.

ושוב פעם, מי בכלל אמר שבאכילת בשר צריך להיות הומאני? האריה שטורף את הציד, ומתחיל לאכול אותו לפעמים, גם תוך כדי שהוא חי, האם זה הומאני? והאם לדרוך על האדמה זה הומאני? ומי החליט שחייב בהכל להיות הומאני?

אבל כאשר את השאלות שואלים רק בסוף ההרצאה... אז בינתיים אפשר לעשות סוגסטיה ודמיון מודרך לאנשים... ותוך כדי זה לעשות גם אוטוסוגסטיה (שכנוע עצמי), שגארי יורופסקי עושה לעצמו תוך כדי... כי השאלות הן רק בסוף ההרצאה כמובן...


" למעשה, מה ההגדרה שלכם ל"שואה?""

כנ"ל, ואם אין הגדרה מדוייקת, אז? מה זה מוכיח? שאתה בהכרח צודק?


"האם זה טבח של בני אדם או טבח של חפים מפשע? אני חשבתי שמדובר בחפים מפשע... מה שמביא אותנו לשואה הכי הגדולה."

האם זה ששואה מתייחסת לחפים מפשע, זה בהכרח כולל בתוך ההגדרה בעלי חיים? אולי מדובר רק על בני אדם חפים מפשע?

והאם כאשר בטבע של המציאות, האריה טורף את האדם, האם הוא גם מתחשב בזה שהאדם הוא חף מפשע? והאם בכלל שייך המושג של חפים מפשע בהקשר של את מי מותר לאכול?

וכן, שואה מוגדרת כטבח של בני אדם חפים מפשע. אבל גארי יורופסקי, לוקח את ההגדרה של "בני אדם חפים מפשע" ומחלק אותה לשתי הגדרות נפרדות. ואז הוא עושה מניפולציה של, האם מדובר על בני אדם או על חפים מפשע. ובד"כ השומע יגיד, כן, מדובר על חפים מפשע. אבל זה עדיין לא שולל את גם את ההגדרה של בני האדם. כי ההגדרה של חפים מפשע, היא לא ההפך של ההגדרה של בני אדם. וזה שמדובר על חפים מפשע, כי הרי רוב בני האדם מסכימים שמותר להרוג טרוריסטים וכיו"ב שהם לא חפים מפשע, זה לא אומר שהם מסכימים שההגדרה של חפים מפשע, לא מדברת רק על בני אדם. אבל בשביל המניפולציה, אפשר להפריד את בני האדם מהחפים מפשע לשתי קבוצות מנוגדות, ולעשות מניפולציה על השומעים.

וזה כמובן "מה שמביא אותנו לשואה הכי הגדולה". דהיינו. הוא טוען טענה, ומתייחס אליה כאל עובדה. אך הוא שוכח שהיא רק טענה אישית וסובייקטיבית שלו בלבד. ולא גארי יורופסקי, זה לא מביא אותנו, זה מביא אותך לשואה הכי גדולה, כי לא כולם מסכימים איתך.


"כל שנה באמריקה, בלי רחמים, אנו רוצחים 10 מיליארד בעלי חיים יבשתיים ו 18 מיליארד בעלי חיים ימיים. לא לשם בריאות, השרדות, מחייה או הגנה עצמית."

מי אמר שזה בלי רחמים? ומי אמר שצריך כאן בכלל רחמים? ומי אמר שמדובר על רצח? ומי אמר שזה לא לשם בריאות וכולי?


"אנשים אוכלים בשר, גבינה, חלב וביצים מ 4 סיבות: מנהג - מסורת - נוחות - טעם"

בעיניך אדוני יש 4 סיבות. אולי יש יותר ואולי יש פחות. ואולי יש בדיוק 4, אבל אולי מדובר על סיבות אחרות לגמרי. זה שניתן להסביר משהו בדרך כלשהי, זה לא הוכחה לכך שזה ההסבר. בדיוק כמו שזה שניתן להסביר שגארי יורופסקי והצמחונים פועלים מתוך חמלה, זה לא אומר שזאת בהכרח הסיבה היחידה או בכלל הסיבה שלהם להיות צמחוניים. כי אולי מדובר על סיבות אחרות שלא אפרט אותן כאן ועכשיו.


" אני רוצה להגדיר מילה שאולי תהיה חדשה לכמה אנשים וזו המילה "טבעוני." היא מופיעה על המסך: טבעוני"

משתמע גם בתת המודע כך: תראו מדובר כאן על מילה שאתם לא בהכרח מכירים אותה. כי אתם לא בהכרח חכמים ולא בהכרח יודעים את מה שאני יודע. אז אני כמקור סמכות להגדרת מילים, אגדיר לכם אותה. אך האם זה שמישהו לא מכיר מילה כלשהי, זה אומר שהוא פחות חכם? והאם מישהו הסמיך אותך לתת את ההגדרה למילה הזאת? והאם זה אומר משהו, כאשר אתה מגדיר מילה כלשהי?


"אני רוצה שכולכם תדעו שלא גודלתי כטבעוני. אני אכלתי מוצרים מן החי בערך 25 שנים. נהגתי ללבוש נעליים, חגורות וג'קטים מעור כמו כולם. למעשה, לפני כ 20 שנה אפילו היה לי מעיל פרווה."

אז? זה אומר שההחלטה שהחלטת עכשיו היא יותר נכונה? זה לא מעלה ולא מוריד זה שפעם עשית אחרת. אדרבה, אם לדעתך כ"כ הרבה שנים טעית וחיית בטעות, אולי גם עכשיו אתה טועה ותגלה את זה רק בעוד 25 שנה?

אדם יכול להחזיק בדעות שגויות ומקובעות, בין אם הוא חשב כך מלכתחילה ובין אם הוא השתגע והתחיל לחשוב כך באמצע חייו.


"מיותר לומר, אני מבין את אורח החיים שלכם, הוא פעם היה שלי"

אתה לא מבין את אורח החיים שלנו. חיית כך, אך לא ראית אותו כמו אלו שכן אוכלים בשר. כי אנשים יכולים לעשות את אותו הדבר בדיוק, אבל מסיבות שונות. זה שבעבר עשית X, זה לא אומר שהבנת את כל מה שאדם אחר שעושה את אותו X, מבין לגבי אותו הדבר. ויכול להיות שהבנת את הדברים בצורה שגויה, ולכן הגעת עכשיו למסקנה שגויה.


"ולאנשים שמתעסקים בפוליטיקה... בואו נבהיר את העניין הזה כבר עכשיו: אני לא שמאלני, אנרכיסט או איזה היפי עם ארון מלא בחולצות צבעוניות. אני לא ימני, סוציאליסט או פאשיסט. אני אקטיביסט"

ואם אתה מבהיר משהו, זה אומר שהוא נכון? ואם אתה לא דבר כזה או אחר, האם זה אומר שאתה גם לא כל שאר הדברים שהזכרת ברשימה? ואם אתה כן משהו, האם זה אומר שאתה לא יכול להיות גם עוד משהו אחר? ואם אתה לא משהו מסוים, האם אתה בכלל לא אותו הדבר לגמרי? אולי אתה דווקא כן קצת מהדברים שהזכרת שאתה לא? או שאתה בצורה עקיפה כן מעודד אליהם?


"מילת המפתח היא "אקטיבי.""

האם זה שזאת מילת המפתח של "אקטיביסט", זה אומר משהו?


"אני הורחקתי מ 5 ארצות עד עכשיו, ונעצרתי 13 פעמים על מעשים אקראיים של טוב לב וחמלה למען אחיי ואחיותיי בעלי החיים. אם אתם רוצים לקרוא על זה, כנסו לאתר שלי."

מי אמר שהמעשים היו אקראיים? ומי החליט שהם היו מתוך טוב לב וחמלה? וגם אם כן, אז מי אמר שהם היו רק מתוך טוב לב וחמלה, אולי היו עוד מניעים?

ומי אמר שאחיך ואחיותיך הם בעלי החיים? האם בגלל תורת האבולוציה? מבחינת בעלי החיים... מבחינת נקודת המבט של אחיך ואחיותיך... שהן כמובן "רחמניות" כמוך ולעולם לא יטרפו בן אדם... מנקודת המבט שלהן... צמחים אלו האחים שלהם. אז למה של נכליל גם את הצמחים ואולי גם את הדומם כמשפחתך?

ואם אנחנו רוצים לקרוא על זה... וניכנס לאתר שלך... האם זה אומר שאכן שם נראה שמה שאתה מציג כעובדה זאת אכן עובדה אמיתית? האם שם יש הוכחה לכך שפעלת מתוך ואך ורק מתוך טוב לב? האם יש שם הוכחה שבעלי החיים הם אחיך ואחיותיך?

וזה שהורחקת כ"כ הרבה פעמים וכולי... האם זה הוכחה לכך שאתה אקטיביסט? אולי אתה משהו אחר שלילי? ואולי אתה גם אקטיביסט, אבל גם משהו אחר שלילי?


"והיום אשמח לתת לכם הזדמנות באמת לעשות משהו ובאמת להיות מעורבים.

כי אני מבין שהרבה אנשים רוצים להיות מעורבים, באמת, אני מבין"

מי אמר שזאת הזדמנות? ומה הקשר להזדמנות? האם אתה מקדם הזדמנויות ומנסה לפתות אנשים באמצעות לתת להם הזדמנות? ואולי המטרה שלך בעצמך, היא לחפש הזדמנות להיות מעורב ולהרגיש שאתה... והיא בכלל לא קשורה לנושא של חמלה על בעלי חיים? יכול להיות?!

באמת? הרבה אנשים רוצים להיות מעורבים? מעורבים במה? ולמה זה קשור עכשיו לטענות שלך? או שאולי אתה מנסה למכור להם את הרעיון שלך, דרך זה שאתה משחד את האנשים, שאם הם יסכימו איתך, אז זה ייתן להם תחושה של מעורבות ושהם "באמת עושים משהו", בדיוק כנראה כמו שאתה עצמך מרגיש שאתה "באמת עושה משהו".

כי בעבר... היית כמו כולם... ולא היית מעורב... ולא באמת "עשית משהו". ועכשיו... אתה "עושה משהו". ואולי זה המניע הנסתר שלך? ואולי יש עוד מניעים נסתרים שהם בכלל לא קשורים לנושא הצמחונות וזכויות בעלי החיים?!


"אבל לשים סטיקר של דו קיום על המכונית שלכם, לשים צמיד עם כיתוב השואל מה אלוהים היה עושה, או ללבוש חולצה של שלום, אהבה ושמש זורחת - זה לא נקרא להיות מעורבים"

מי החליט שלא? אתה? אולי כן? ואולי גם לעשות את מה שאתה עושה גארי יורופסקי, אולי גם זה לא נקרא להיות מעורב? מי מחליט? אתה מחליט? או שאולי אתה מכניס לאנשים לראש שהם צריכים להיות מעורבים? ומכניס להם לראש שהם לא מעורבים מספיק או אפילו בכלל, כדי שהם יקנו את התיאוריה שלך?


"אני מבין שכולנו במסע בחיים. לכולנו יש דברים שאנחנו אוהבים ודברים שאנחנו לא אוהבים, לאומים ודתות שונים, אבל יש דבר אחד שצריך להיות משותף בין כולנו וזה שלום. חמלה אמיתית ושלום אמיתי כלפי שכנינו לכוכב הלכת."

מי החליט שצריך שיהיה דבר אחד משותף? ומי החליט שהוא דווקא עניין ה - שלום?

ומי החליט שצריך שיהיה שלום עם כל השכנים בכוכב הלכת שלנו? ומה עם הצמחים והדומם? מה איתם? לחיות על חשבונם זה בסדר? ומה עם לעשות שלום עם בעלי החיים הטורפים ולאפשר להם לטרוף כרצונם? אה, נכון, זה בסדר. אז אולי גם לעשות שלום עם בני אדם שרוצים לטרוף בעלי חיים, אולי לעשות גם איתם שלום? אה, סליחה, זה כבר לא בסדר. כי אם זה בסדר, אז איך תהיה "מעורב" ואיך "תעשה משהו עם עצמך" בחיים.

ושימו לב למניפולציה, שהוא אומר בהתחלה "לכולנו יש דברים שאנחנו אוהבים ודברים שאנחנו לא אוהבים", שזה מכיל בתוכו את אלו שאוהבים לאכול בשר בין השאר. ואפילו יש גם "לאומים ודתות שונים", שלא מסכימים על הרבה דברים ואפילו הורגים אחד את השני בשם הדת. אז מי החליט שצריך שתהיה חמלה ושלום בעולם? האם הדתות מעודדות רק חמלה? האם הלאום מעודד רק חמלה, או גם הרג כזה או אחר?

ואם הוא היה מתחיל את המשפט ב"יש דבר אחד שצריך להיות משותף בין כולנו וזה שלום. חמלה אמיתית ושלום אמיתי כלפי שכנינו לכוכב הלכת", בלי ההקדמה של "אני מבין שכולנו במסע בחיים. לכולנו יש דברים שאנחנו אוהבים ודברים שאנחנו לא אוהבים, לאומים ודתות שונים", אז היה כאשר הוא היה טוען שצריך שלום בין כולם, מיד מישהו היה אומר... אבל כמו שיש דתות ולאומים והעדפות שונות, אז למה שלא יהיה לגיטימי שמישהו יטרוף גם בעלי חיים אחרים. אז לכן הוא מראש הזדהה עם הטענה הנגדית, והוסיף את מילת הקסם שנקראת "אבל", בלי לנמק מדוע ה"אבל" הזה.

כי מצד האמת, קיומם של העדפות שונות ולאומים ודתות שונות, הוא דווקא מראה שלא בהכרח שחייבים שלום עם כל היצורים בכוכבי הלכת. שאם היה דבר כזה, היו מתבטלות כל הדתות והלאומים. אז האם אתה באמת רק אקטיביסט, או שאתה אולי גם אנרכיסט וכולי כפי מה שאמרת שאתה לא כנ"ל?!

אלא מה? שכולם "רוצים" שלום מבחינה פורמאלית. והוא משתמש בזה, כדי לומר לך, נכון שאתה רוצה שלום באופן כללי, אז באותה המידה השלום צריך להיות גם עם בעלי החיים. דהיינו, הוא ממנף את ההזדהות של האדם עם רצון לשלום באופן כללי, עם זה שהוא רוצה שאנשים ירצו לעשות "שלום", גם עם בעלי החיים.

והאמת היא, ש - למה שלא תלך קודם לדבר עם בעלי החיים שיעשו שלום איתנו. אם האריה יסכים לא לטרוף אותך, אולי נשקול גם לא לטרוף אותו. שלום זה הדדי. ואם החיה הייתה מסוגלת ויכולה לאכול את האדם, היא הייתה עושה זאת בכיף. כך, ששלום בכל מקרה לא יהיה כאן. וגם אם נניח שהחיה לא הייתה אוכלת את האדם, מי אמר שחייבים שלום. ולמה לדרוך על האדמה שהיא חלשה ממך, זה מותר, אבל לאכול את החיה שהיא חלשה ממך, זה אסור? ולמה לפגוע בחלשים ממך זה אסור? כי ככה בני אדם החליטו. ובני האדם מחליטים מהם גבולות המוסר שלהם, וזה לא ערך מוחלט שצריך שלום, ולא ניתן לגזור ממנו שצריך שלום עם כולם.

ולמה בני אדם מרחמים בד"כ על חיות מחמד, יותר מאשר על ג'וקים ונמלים וכיו"ב? תשובה: כי כנ"ל, בני האדם קובעים את גבולות המוסר שלהם, ע"פ שיקולים שונים. אבל לא מדובר כאן על חוקים מוחלטים שאסור לנטות מהם.


"בניגוד לדוגמות פוליטיות ודתיות, בעלי חיים לא שייכים לנו"

מי החליט שלא? ואם לא, אז מה? והאדמה שייכת לך? והאוויר שאתה נושם, שייך לך? ואם הוא לא שייך לך, אז אסור לך להשתמש בו? והאם כאשר האריה טורף בן אדם או חיה אחרת, הוא בודק קודם אם הבן אדם / חיה שייכים לו או לא? מי החליט שצריך שבעל החיים יהיה שייך לך, כדי שתוכל להשתמש בו?


"הם לא מצרכים, הם לא רכוש"

מי החליט שהם לא מצרכים? ואם הם לא רכוש, אז הם לא יכולים להפוך להיות רכוש?


"והם לא חפצים דוממים וטיפשים שלא יכולים לחשוב ולהרגיש"

ומי החליט שהם לא חפצים דוממים וטיפשים? אולי כן? היית פעם בעל חיים? או שאולי בגלל שאתה כרגע מוצא יותר קווי דמיון בינך לבין בעל חיים, אז אתה חושב שהוא לא חפץ דומם, אבל באמת הוא כן? איך אתה יודע שלא?

וסליחה, מי אמר שחפצים דוממים הם טיפשים שלא יכולים לחשוב או להרגיש? אתה? היית פעם דומם? או שאולי הם לא באים לך טוב בעין, אז אתה מזלזל בהם כי אין להם יכולת להתנגד לך?

ונניח שבעלי חיים הם לא דוממים, אבל מי אמר שהם לא טיפשים? אולי הם כן? ואולי מבחינתם הסבל שלהם הרבה הרבה פחות כואב ומציק להם? אתה יודע שלא? איך אתה יודע?

ומי שלא יכול לחשוב לא יכול להרגיש? אולי הדומם לא יכול לחשוב אבל כן יכול להרגיש? מי שמך להחליט מי חושב ומי מרגיש?

ונניח שהם לא חפצים דוממים... אז מה? ונניח שהם כן מרגישים וחושבים, אז מה? האם האריה שטורף בן אדם, האם גם הוא בודק ושואל את עצמו האם האדם שייך לו והאם האדם חושב ומרגיש, או שהוא רואה מולו אוכל שהולך על שתיים? ז"א גם אם הם כן חושבים ומרגישים, אז מה? זה מחויב שאסור לאכול אותם?


"התפיסה הדקארטית קרטזית הזאת של הסתכלות על בעלי חיים, כאילו הם מכונות - היא ארכאית, ואם לדבר גלויות, 100% מטורפת"

ואם היא ארכאית אז היא פחות נכונה? והאם כיום אין אף אחד שחושב שהיא נכונה? ומי החליט שהיא 100% מטורפת, אולי יש בה גם אמת? ואולי היא האמת ואתה המטורף? ואם זה שרוב הפילוסופים חושבים שהתפישה הזאת ארכאית, זה אומר משהו, אז אולי גם זה שרוב הפילוסופים לא חושבים כמוך, אולי גם זה אומר משהו? ואם זה שרוב החברה אוכלת בשר וחושבת שזה טוב, זה לא אומר כלום, אז גם זה שרוב החברה חושבת על דעה שהיא ארכאית, גם זה לא אומר כלום.


"בגלל שאם כולנו מבינים שבעלי חיים יכולים להשתמש בעיניים כדי לראות, אוזניים לשמוע, אפים להריח, פיות כדי לאכול, רגליים ללכת, נוצות לעוף, סנפירים לשחות, אברי מין להתרבות, מעיים לעשות צרכים.

אני תמיד נדהם איך רוב האנשים לא מאמינים שהם גם יכולים להשתמש במוח שלהם כדי לחשוב, להרגיש, להיות הגיוניים, להיות מודעים ולהיות בעלי מודעות עצמית.

האם אני אמור להאמין שכל אחד מן האיברים של בעל חיים מתפקד בדיוק כפי שהוא צריך לתפקד, חוץ מהמוח? השקרים האלה עבים. התעמולה מצד התעשיות היא פשוט עצומה"

ודקראט והפילוסופים שהסכימו איתו, לא ידעו את הטענות האלו שלך? או שאולי יש להם תשובות לטענות שלך ושאתה לא רוצה להפריך את הטענות שלהם, כי אתה פשוט מאמין שרק אתה צודק?

ומה האמת? האמת היא, שאתה רואה שלבעלי חיים יש עיניים וכולי... אבל אתה לא רואה את הראייה שלהם. כי ראיה פירושו פעולה מודעת. וגם המים, רואים קיר ונעצרים. ורואים שיש היכן לעבור, ועוברים. וגם האבן, רואה את האדמה, והיא נופלת אליה. וגם כל תהליך, ניתן לדמות אותו לראיה / שמיעה וכולי.

ככה שעובדתית, יש לך חלק בגוף שאתה קורא לו עין. ואתה יודע מעצמך, שאתה מודע לתהליך הראיה. ואתה רואה בעל חיים, שיש לו חלקים שנראים דומים לשלך, ואולי גם לדומם / צמחים יש חלקים דומים, כי הכל עשוי מאותם האטומים ובדיוק מאותו החומר הראשוני. ואתה מניח, שהחיות רואות ומודעות לתהליך הראיה בדיוק כמוך. וגם הרובוט רואה עם עיניים, אבל הוא רק מכונה, נכון? למה? כי הוא לא נראה כמוך?

אלא, שאתה מניח, שכמו שאתה חושב ומרגיש, כך גם בעלי החיים כמוך. אבל זה לא מחויב להיות נכון ויש מקום גם לטענות הפילוסופים כמו רנה דקארט, שחשבו אחרת. ואתה גם מניח, שרק בעלי החיים שנראים כמוך, רק הם חושבים. ואם האטומים של המוח שלך חושבים, אולי גם האטומים של האדמה חושבים? אתה יודע ויכול להוכיח שלא?

ואם תיזכר היטב, כשהיית ילד, באותה התקופה חשבת, שגם לדומם יש תודעה ומודעות. נכון? אלא מה קרה מאז? שהתעשייה שטפה לך את המוח שאין לדומם תודעה? וזה משרת אותך היטב?

אבל נכון... זה הכל תעמולה של תעשיות הבשר. גם רנה דקארט הייתה לו תעשיית בשר. וגם כל אלו שהסכימו איתו באותה התקופה, כולם מכרו מוצרי בשר. נכון?!

אלא מה, שאנשים בד"כ שונאים תאגידים. אז אם אפשר להאשים את ה"תעשיות", אז למה לא. בא נשתמש בזה שאנשים לא אוהבים את התאגידים... ונאשים את התאגידים בהפצת הרעיון שלגיטימי לאכול בשר. אפילו דקארט הושפע מהתאגידים האלו...

"השקרים האלה עבים" - לא, הם לא בהכרח שקרים והם לא עבים. או שהם שקרים או שלא. והם לא שקרים ולא שקרים עבים.

וכן "התעמולה מצד התעשיות היא פשוט עצומה". דהיינו, ברור שיש כאן תעמולה. אבל היא גם עצומה. ומי החליט את זה? אתה גארי יורופסקי? אולי אין כאן תעמולה? אולי אתה עושה תעמולה מאינטרסים אישיים שונים?

אה, ונכון שכחנו לשאול, ונניח שבאמת בעלי החיים חושבים ומרגישים כמונו, האם זה אומר שאסור לאכול אותם, או שבעצם יש כאן שוב פעם עוד מניפולציה, שמנסה לגרום לשומעים לחשוב, כאילו הסיבה שבגללה אנשים אוכלים בשר, היא בגלל שהם חושבים שבעלי חיים לא מודעים לעצמם. אבל מי אמר שזאת האמת? אולי בני האדם חושבים שבעלי החיים מודעים לעצמם, ואעפ"כ אוכלים אותם. ורגע, כשהאריה טורף בן אדם, האם הוא חושב ומודע ומרגיש את זה, שהבן אדם מודע ומרגיש את זה שהוא טורף אותו? אה, נכון, לאריה מותר לאכול אותך, אבל לך אסור לאכול את האריה. נכון, צריך שתהיה חמלה בין כולם...
חלק 1
...גם כאן, כיצד צריך לדעת להטיל ספק ולדעת לשאול את השאלות הנכונות, ולא לקבל כאמת מוחלטת, גם לא דברים שלפעמים נשמעים ככאלה... ואראה ואסביר כיצד המוח מנתח מידע ומבין את מה שאומרים לו. ואתן דוגמאות לטכניקות שכנוע שבוצעו בהרצאה של גארי יורופסקי, גם אם לא באופן מודע, אך בפועל הן כאלו עבור תת המודע של השומעים. ואחד מהשומעים של ההרצאה הזאת, הוא גארי יורופסקי עצמו, שחושב מחשבות לעצמו שהן לא בהכרח אמת. ואז הוא מאמין בהן, ומשכנע בהן גם אחרים. ההרצאה שלו נקראת בשמות שונים כגון ההרצאה הכי טובה שתשמעו אי פעם /...
חלק 3
...רחוקים יותר מהאדם, ולכן האדם אוכל אותם. והדומם, עוד יותר רחוק מהאדם, ולכן האדם כמעט ולא מתחשב בדומם בכלל. אני מקווה שברור לכם שמישהו אמר לנו להתעלם מהסבל שלהם, ללעוג ולתרץ את הכאב והסבל שלהם. לעשות צחוק מהקיום שלהם. האם זאת אכן האמת ברמה העובדתית? תשובה: לא. ונניח שמישהו לימד את האדם להתעלם מהסבל של בעלי החיים, האם מישהו גם לימד את האדם לעשות צחוק וללעוג לקיום ולכאב של בעלי החיים? תשובה: לא. עע חוק צער בעלי חיים וכיוב. ונניח שאכן מישהו לימד את האדם את כל זה, האם זה הופך את זה ללא נכון?! ונניח שזה...
חלק 4
...מדברים שבאופן טבעי, לא היה אכפת להם. דברים שבעבר לא היה אכפת להם. בדיוק כמו ילדים, שלמען מילוי הרצון שלהם, אין להם שום בעיה לפגוע במישהו אחר. לא שזה בהכרח טוב, אבל הטבע של האדם, זה לדאוג לאינטרס ולמילוי הרצון האישי שלו, גם על חשבונם של אחרים. + בדכ כשאומרים לאנשים משקרים לכם, שוטפים לכם את המוח, מתכנתים אתכם, הם אוטומטית מנסים להתנגד למי שעושה להם כזה דבר. ואז גארי יורופסקי משתמש בזה, כדי לעשות מניפולציה ולדמות את זה, לעניין של הפרסומות שבטלביזיה, למרות שזה לא בהכרח כך. + בכך שהוא מאשים אחרים בשטיפת...
חלק 5
...הרביבורים אחרים - של אלו שאתה מגדיר כרביבורים. אם אתה טוחן ולועס כשאתה אוכל, כמו שכולנו עושים, אתה הרביבור (אוכל צמחים). - אם אתה עושה X, אז אתה מתנהג כמו הרביבור בנושא הספציפי הזה. אך זה לא אומר שאתה כזה. וזה לא אומר שאתה רק כזה. וזה לא אומר שאתה חייב להישאר אך ורק כזה. אם יש מכנה משותף בינך לבין מישהו אחר, זה עדיין לא אומר שאתה מוגדר / אמור להיות, אך ורק או בכלל, כמו אותו מישהו אחר. בקיצור, גארי יורופסקי מניח שיכולות המערכת בעיניו, מעידות על המטרה שלה ומחייבות את המערכת לפעול לפי המטרה שלה ואך...
חלק 6
...הוא נורמלי וטבעי. אכלו את מה שמגיע מהאדמה זה לחלוטין לא טבעי להגביל את עצמך לעשות משהו שאתה רוצה לעשות, כגון אכילת בשר. טבע האדם זה לעשות את כל מה שהוא רוצה ויכול לעשות. ולמה שבן אדם יעשה רק את מה שטבעי? האם טבעי להשתמש בחשמל? האם טבעי לשתות מים מהברז או אפילו מהבאר? כל ויטמין, מינרל וחומר מזין שקיים חלבון, סידן, ברזל, אשלגן, כל ויטמיני ה b, יש להם מקור טבעי וזה לא בעלי החיים כנל העובדות לא בהכרח נכונות. וגם אם הן נכונות, אז זה לא אומר שאי אפשר לאכול גם בשר מסיבות כאלו ואחרות. אתם מודעים לכך שאנשים...
חלק 7
...דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 7 אבל כאשר אתם עוברים לטבעונות, האם ידוע לכם שאתם מונעים לחלוטין הימצאות של כולסטרול בתזונה שלכם. אפשר לקבל כולסטרול רק מבשר, ביצים ומוצרי חלב. הגוף שלכם מייצר כולסטרול בעצמו וזה הכולסטרול היחיד שהוא כולסטרול טוב. אם אתם מביאים כולסטרול ממקור חיצוני, זה אוטומטית כולסרטול רע. 95% אתם יכולים להוציא בסביבות מהשומן הרווי כאשר אתם עוברים לטבעונות ואתם יכולים להוציא גם את כל חומצות שומן הטראנס שמופיעות באופן...
חלק 8
...חושבים שטבעונים הם מוזרים?!?! בגלל שאנחנו אוכלים טופו? ואורז ושעועית ועדשים? אני אומר לאנשים שאחת הארוחות האהובות עלי בימים אלה... בטטות. וואי, תגישו לי צלחת של בטטות לארוחת ערב ואני אדם מאושר. אבל אני יודע איך רוב האנשים, אני אומר להם את זה והם כמו מה, אתה הרגע אכלת בטטות?! אני לא יודע בנאדם, זה קצת מוזר... בסדר. אבל בית החזה של מישהו אחר שיושב על הצלחת שלכם אינו מוזר? לא גורם לכם לחשוב פעמיים? רגלים שנכרתו, ירכיים שהושחתו וחזה משוסף, שיושבים לכם על הצלחת לא גורמים לכם לחשוב פעמיים... תבין גארי...
חלק 9
...ואלי בדטרויט ב 1993. פרצתי למעבדות מחקר בבעלי חיים. פרצתי לחוות פרווה. הלכתי אל מאחורי הקלעים של כל קרקס וכל רודיאו שאי פעם עברו דרך מישיגן. הצרחה הכי נוראית ששמעתי! אמא פרה במשק חלב, כשהיא צורחת ומוציאה את נשמתה יום אחרי יום למען תינוקה החטוף, כדי שיושב חזרה אליה. ואני רק יכול לדמיין את הצרחה הזהה שכל אישה בחדר הזה הייתה משמיעה, לו מישהו היה אוחז בך לאחר הלידה וחוטף ממך את התינוק שזה עתה נולד לך. מעניין מאוד גארי יורופסקי, שאתה יודע למה הפרה צרחה. שאלת אותה? דיברת איתה? אתה בטוח שבגלל זה היא צעקה...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 2
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שכנוע הצלחה וחיים טובים - הספר על: שיטת שכנוע, שכנוע אנשים, שיטות לשכנוע אנשים, שיטות מכירה, פסיכולוגיה הפוכה, איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך לחנך ילדים? איך להעביר ביקורת בונה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להאמין בעצמך? איך ליצור אהבה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להעריך את עצמך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיות מאושר ושמח? איך לנהל את הזמן? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיגמל מהימורים? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך למצוא זוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לקבל החלטות? איך לא להישחק בעבודה ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: פסיכולוגיה הפוכה, שיטת שכנוע, דיכאון? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להשיג איזון נפשי? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: פסיכולוגיה הפוכה, האם יש או אין אלוהים? האם יש משמעות לחיים? האם הכל אפשרי? האם לדומם יש תודעה? האם באמת הכל לטובה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה יש רע בעולם? האם אפשר לדעת הכל? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מה המשמעות של החיים? איך להיות הכי חכם בעולם? איך נוצר העולם? למה יש רע וסבל בעולם? בשביל מה לחיות? האם יש אמת מוחלטת? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם המציאות היא טובה או רעה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? אולי אנחנו במטריקס? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מי ברא את אלוהים? למה העולם קיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
למכור שירותי עיצוב להתמודד עם קושי למכור אסטרטגיית מכירות ניהול המכירות והשיווק בארגון לגרום למישהו לא לקנא בך לגרום למישהו לחשוב מחשבה ליצור אוטוסוגסטיה לשכנע גבר לחשוב עליך כאבים של הלקוח לקוחות שרוצים מחיר זול לבנות אמון עם לקוח להתמודד עם לקוח בעייתי שיטת שכנוע משולבת משפך שיווקי באונליפנאס איך לרכוש לקוחות? מניפולציות בתהליך מכירה חשיבות איש המכירות בארגון בחירת מנהל שיווק טכניקות שכנוע לקוחות לגרום ללקוח להרגיש רע האם הגיוני למכור מוצר בהפסד? שיווק גלוי להכין מצגת ללקוח לגרום ללקוח לחשוב שאתה גאון מומחה לנהל משא ומתן לגרום למישהו לחשוב עליך לקוח חושש מתגובה שיחה עם לקוח שלא השאיר פרטים איך למכור את עצמך ללקוח? הגדלת מכירות למכור בצורה יעילה לשכנע בצורה נכונה עיצוב באנר שיווקי לקוח שצריך לחשוב על זה... הלקוחות שלך צריכים לבחור מה התת מודע חושב? לקוח אקראי לשכנע עובד למכור את עצמי להיראות כמו איש מכירות בניגוד לציפיות של הלקוח מומחה לשכנוע לגרום למישהו להבין מתי חשוב ללקוח ממי הוא רוכש את המוצר? למכור באופן אוטומטי איזה מידע להציג ללקוח קודם? להציע ללקוחות שכנוע שתמיד עובד לגרום למישהו לומר להתקבל לעבודה כאיש מכירות כמה כסף יש ללקוח? איזה צרכים של הלקוח צריך לאתר? איתור צרכי הלקוח מה זה צרכי הלקוח טעויות של מנהלי שיווק ומכירות למכור ללקוח ולא לעצמך איך לשכנע דתי? לקוח לא רוכש מרגיש שאני גונב את הלקוחות לגרום למישהו להודות בטעות על חשבון הלקוח לשתול מסרים לתת מודע לשכנע מישהי לרצות לשכב מניפולציות בקריאת מחשבות חוויית לקוח לשכנע מישהו לא להיפגע לשכנע מישהו לדבר איתך בכנות לגרום למישהו להיות תלוי לגרום ללקוח להסכים איתך מוצר טוב לגרום למישהו להרגיש רע לשכנע מישהו לרצות פחות משהו לקוח לא בטוח מה הוא רוצה nlp כמותג שיווקי לשכנע בחור לאהוב פחות לגרום למישהו לעשות משימה טעויות של מנהלי שיווק שיווק לקהל היעד מניפולציות במכירות לשבח את המוצר יעדי מכירות האם לקרוא ללקוח בשמו? למדוד את ביצועי מנהל השיווק מהן 3 המטרות של השיווק? לגרום למישהו להתמכר אליך להסביר את המחיר ללקוח למכור לאנשים קורסים נטישת לקוחות לחשוף את המחיר ללקוח שקרים של אנשי מכירות איך לפרסם ללקוחות? הלקוח צריך או רוצה לדבר בשפה עממית עם הלקוח איך לתכנן הכנת חומרי שיווק? לגרום למישהו לחשוב כמוך איך כותבים הצעת מחיר ללקוח? התנצלות משכנעת איך לא לאבד לקוחות? לגרום ללקוח לרכוש ממך מי הלקוח הכי טוב שלך? לקוח מתייחס עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא טיפים, תת מודע, קאוצינג בנושא שיטת שכנוע - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 1.5469 שניות - עכשיו 14_02_2026 השעה 22:50:20 - wesi28