אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך לשכנע את האקסית? ✔איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש? איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו? איך לחזור לאקסית? האקסית הכירה גבר חדש, האקסית...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, איך לשכנע את האקסית?, nlp בעברית, התמודדות עם התנגדויות בזמן מכירה, אימון nlp, יועץ אסטרטגי, טיפים לטיפול בהתנגדויות במכירות בטלפון, NLP הסבר, כלים לטיפול בהתנגדות מכירה, התמודדות עם התנגדות בשיחת מכירה, מיומנות מכירה, שיטת nlp, מדריך אישי, טיפים לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה, לשכנע את עצמי לעשות ספורט, כלים לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות, איך לשכנע טוב, התמודדות עם התנגדויות בזמן מכירה בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדויות במכירות, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות, להתראיין לטלוויזיה, כלים לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה בטלפון, שיטות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה בטלפון, לשכנע הורה, סודות הרטוריקה, ניתוח תוכן של טקסטים, מודל לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, לשכנע אשה לחזור, לשכנע את האשה, ראיון בתקשורת, לשכנע את, כלים לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירה בטלפון, איך לשכנע את חברה שלי, טיפול זוגי nlp, התמודדות עם התנגדויות מכירות בטלפון, לכתוב טקסט משכנע, שיטות לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
10:55איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש? איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו? איך לחזור לאקסית? האקסית הכירה גבר חדש, האקסית יוצאת עם מישהו, איך להחזיר את האקסית שיש לה חבר? לאקסית יש חבר
מה הפחד הכי גדול כשאקסית יוצאת עם מישהו חדש?

אחד הפחדים הכי גדולים של אדם לאחר פרידה, במיוחד כשהוא עדיין אוהב את האקסית שלו, הוא שהיא תמצא מישהו אחר שיחליף אותו. אליעד כהן מסביר שהחשש העמוק ביותר הוא התחושה שמישהו אחר ייכנס בדיוק לאותו המקום שהיה לו בחיים של האקסית, מה שלכאורה סוגר את האפשרות לחזור אליה בעתיד. הפחד הזה נובע מתחושת האיום על הערך העצמי: "אם היא מצאה לי מחליף, כנראה שלא הייתי מיוחד כל כך".

למה הידיעה שיש מישהו חדש מגבירה את הכאב?

אליעד מסביר כי ברגע שמתגלה שיש מישהו חדש בחיי האקסית, עולה החשש שמישהו אחר כבר ממלא לה את הצרכים שהקשר הקודם סיפק, ולכן נוצרת תחושת חוסר אונים. כשהמקום שלך כבר נתפס, הסיכוי לשוב להיות בן הזוג המרכזי שלה נראה רחוק. זה גורם לפגיעה עמוקה באגו ובתחושת הערך העצמי, ומעורר קנאה חזקה במיוחד.

האם כדאי להתרחק או להישאר קרוב לאקסית כדי למנוע קשר חדש?

ישנה דילמה מוכרת בנושא זה: האם להתרחק ולהיעלם כדי שהאקסית תרגיש געגוע, או דווקא להישאר בקרבתה ולשמור על קשר רציף, כדי למנוע ממישהו אחר למלא את החלל שאתה משאיר. אליעד מסביר שהרעיון של התרחקות עובד רק אם יש בך משהו ייחודי שאין לו תחליף. בפועל, ברוב המקרים, העולם מלא באנשים אחרים שיכולים לתת מענה לצרכים הרגשיים של האקסית, ולכן ככל שאתה מתרחק, אתה עלול להגדיל את הסיכוי שמישהו אחר ימלא את החלל.

איך בדיוק אדם מתאהב ולמה זה קשור לחסרונות רגשיים?

אליעד מפרט את המנגנון המדויק שבו אדם מתאהב: אנשים מתאהבים במי שממלא להם חסרונות רגשיים וצרכים לא מסופקים. אם לאקסית שלך יש צורך מסוים שלא מסופק, כמו שיחות, יחס אישי או תשומת לב, וברגע שאתה מפסיק למלא לה את הצורך הזה, הסיכוי גבוה שמישהו אחר ייכנס לחייה ויספק לה את הצרכים האלו. לכן אליעד מציע להמשיך לספק לאקסית את הצרכים הרגשיים שלה, גם אם היא כבר לא בזוגיות איתך, כדי שלא יהיה לה קל להתאהב במישהו אחר.

האם אפשר לשמור על קשר ידידותי כדי להחזיר את האקסית?

אליעד מציין שכדאי לשמור על קשר ידידותי עם האקסית, במיוחד אם היא עדיין רוצה לדבר או לשמור על קשר יומיומי. הסיבה לכך היא שאם אתה מפסיק לספק לה תשומת לב או שיחות, אתה יוצר אצלה חסך רגשי, וזהו בדיוק החסך שימולא על ידי אדם חדש. הקשר הידידותי שומר עליך בתמונה, מפחית את הסיכוי שהיא תרגיש חסרה ותפתח רגשות כלפי מישהו אחר.

איך אגו פגוע גורם לנו לפעול הפוך מהמטרה האמיתית?

ברגע שהאקסית יוצאת עם מישהו אחר, רוב האנשים מרגישים פגיעה קשה באגו שלהם. התגובה הטבעית היא להיעלב ולהתרחק, מתוך כעס או תחושת עלבון. אך אליעד מסביר שדווקא פעולה זו היא ההפוכה מהמטרה. כאשר אתה נפגע ומתרחק, אתה בעצם גורם לאקסית לחוש מחסור גדול יותר בתשומת הלב שלך, ומי שמספק לה את תשומת הלב החדשה הופך לאטרקטיבי יותר בעיניה. לכן, ככל שאתה נפגע ומתנתק, כך אתה דוחף אותה להתקרב אל האדם החדש.

הדוגמה של הקפה בבוקר: איך קנאה מחזקת קשרים חדשים?

אליעד מביא דוגמה מעשית: אדם מגלה שאשתו מתחילה לפתח חיבה לעמית לעבודה שמכין לה כוס קפה בבוקר. במקום שהבעל יגיב באכפתיות מוגברת וינסה למלא את החוסר שהתגלה, הוא מרגיש פגוע ומתנתק רגשית. ככל שהוא מתרחק ופחות נחמד, האישה מרגישה יותר חסרה מבחינה רגשית, מה שגורם לה להעריך עוד יותר את המחווה של הקפה מהאדם החדש. אליעד מסביר שהתגובה הנכונה, אם המטרה היא לשמור על הקשר, היא דווקא להגביר את היחס החיובי לאקסית.

מה קורה כשהקנאה משתלטת על היחסים?

אליעד מסביר שקנאה מופרזת גורמת להרס היחסים. למשל, כאשר אישה מקנאת יתר על המידה, היא מתנהגת באופן שתלטני או לא נעים לבן זוגה, מה שגורם לו להרגיש חנוק ולחפש אישור וחיבה במקומות אחרים. כתוצאה מכך, הקנאה מתגברת עוד יותר, מה שיוצר מעגל הרסני שמוביל לפרידה. כדי למנוע זאת, אליעד מציע שהצד המקנא דווקא יגביר את תשומת הלב והאהבה, וכך יצמצם את הרצון של הצד השני לחפש נחמה בחוץ.

איך נכון להגיב כשהאקסית כבר יוצאת עם מישהו חדש?

כשאתה מגלה שהאקסית יוצאת עם מישהו חדש, אליעד מציע שהתגובה הנכונה היא דווקא להתקרב ולהיות יותר נחמד אליה. ככל שאתה מתרחק או מגיב בפגיעה או בכעס, אתה רק דוחף אותה לעבר האדם החדש. לעומת זאת, ככל שאתה נחמד יותר ונותן לה יחס חיובי, אתה מקשה עליה למצוא מישהו חדש שיהיה טוב יותר ממך. כך למעשה אתה מפחית את הסיכוי שהיא תתאהב באדם חדש.

האם התרחקות יוצרת געגוע?

למרות שיש מצבים שבהם התרחקות עשויה ליצור געגוע, אליעד מסביר שזה נכון רק כאשר יש בך משהו ייחודי שהאקסית לא תוכל למצוא בשום מקום אחר. אך ברוב המקרים, האקסית יכולה למצוא חלופה טובה באחרים. לכן, התרחקות עלולה דווקא לפגוע בסיכוי לחזור אליה, שכן ככל שאתה מתרחק, אתה מאפשר לאחרים למלא את החלל שהשארת.

סיכום: מהו העיקרון החשוב ביותר להחזרת אקסית שמצאה מישהו חדש?

אליעד מסכם את ההסבר ואומר שהעיקרון החשוב ביותר הוא להמשיך למלא לאקסית את החסרונות הרגשיים שלה, גם לאחר הפרידה. ככל שתמשיך להיות עבורה מקור חיובי ומשמעותי של יחס, תשומת לב ואכפתיות, כך הסיכוי שהיא תתאהב באדם חדש יהיה נמוך יותר. המטרה היא להיות האדם שמספק לה את הצרכים הרגשיים שלה, וכך למנוע ממנה לחפש אותם במקום אחר.
מהו הפחד הגדול ביותר שעולה בפרידה כשעוד יש אהבה?

יש מצב שבו אדם נפרד ממישהי שהוא אוהב, או אישה נפרדת ממישהו שהיא אוהבת, ועולה השאלה: מה באמת מפחיד אותם יותר מכל? התשובה שבדרך כלל מצביעים עליה היא הפחד שאין להם תחליף, או החשש שהאדם השני ימלא את מקומם עם מישהו אחר. ואז מתחילים לשאול: למה זה כל כך מפחיד? התשובה עשויה להיות: "כי אם הוא או היא מצאו מישהו אחר, זה מרגיש שכאילו כבר לא היה לי ערך מיוחד מלכתחילה."

אחד ההסברים הוא שהאדם דואג שאם הצד השני מכיר מישהו אחר, המשמעות היא שההתרגשות והקשר שהיו ביניהם התפוגגו, והתחלף במישהו שמספק לו בדיוק את אותו מקום. כך נדמה ש"נגמר המשחק", כי בעצם המקום התמלא באדם חדש ואין דרך חזרה. יחד עם זאת, יש גם מי שמנסה להתנחם ברעיון שיכול להיות שהיא או הוא, לאחר שתכיר מישהו אחר, תגלה בסוף שהקודם היה טוב יותר. אולם גם אז נשאר החשש שבעצם היא תתקדם הלאה ותישכח אותו לגמרי.

מדוע עצם הידיעה ש"יש מישהו אחר" מחזקת את החשש?

שאלה אחרת שעולה היא: למה הידיעה שהיא או הוא מכירים מישהו חדש גורמת לכזו מצוקה? כי מרגע שיש צד נוסף שמציע יחס כלשהו, יכול להיווצר מצב שהחסרונות או הרצונות של האקס או האקסית יתמלאו על ידי אותו אדם, וכך הקשר הקודם לא יוכל להתחדש. ישנה דינמיקה רגשית המובילה את הנפרד לחוש: "כל עוד היא לא הכירה מישהו אחר, אולי יש סיכוי לחזור. אבל אם כן, כנראה זה הסוף."

האם להתנתק כדי לגרום געגוע או להישאר כדי למנוע ריקנות?

כאן עולה הדילמה המפורסמת: האם נכון להיעלם לחלוטין כדי שהיא תרגיש בחסרונך ותבין מה הפסידה, או שעדיף להישאר קרוב ולהמשיך לתת לה תשומת לב, כדי שלא ייווצר לה אותו חלל שמישהו אחר עשוי למלא? יש שמנסים לטעון שהתרחקות גורמת "רעב רגשי" שיביא אותה לחזור. ומצד שני, יש שיטענו שההתרחקות רק מגדילה את הסיכון שהיא תמצא מישהו אחר שיענה לאותו רעב.

יש מי שמדגיש שבעוד התרחקות עלולה לצור געגוע, היא פועלת כך רק אם לאותו אדם יש משהו מאוד ייחודי ובלעדי שאף אחד אחר לא יכול לתת. אבל במקרים רבים, כל עוד אין רכיב בלעדי, אותו אדם עלול להתחלף בקלות במישהו אחר, ובעצם לא תהיה סיבה ממשית לחזור.

הסבר מפורט על הקשר בין חסרונות לבין התאהבות חדשה

תשובה רחבה יותר טוענת שאדם מתאהב במי שממלא לו רצונות ומספק לו תחושה של טוב. אם יש למישהי חסרונות או צרכים לא ממולאים, וברגע שמופיע אדם חדש שנותן לה את המענה, היא עלולה להתאהב בו. לכן, ככל שמייצרים לה חסרים (למשל, על ידי הפסקת קשר, הפסקת תשומת לב), מגדילים את הסיכוי שמישהו אחר ייכנס לחייה בתפקיד הממלא.

הדוגמה לכך: אדם שואל את עצמו "מה אני יכול לעשות כדי שהיא לא תתאהב במישהו אחר?" והתשובה שמוצעת היא "תמשיך למלא לה כמה שיותר רצונות וצרכים, גם אם היא כבר לא מוגדרת כבת הזוג שלך". כי אם תבחר להתנתק, היא תגלה בעצמה חוסר, ואז אדם חדש שיבוא וייתן לה מילוי יהפוך למושך מאוד בעיניה.

האם אפשר להיות רק 'ידיד' או לשמור על קשר רופף?

עולה השאלה: מה אם היא לא רוצה קשר זוגי, אבל עדיין מדברת איתך מדי יום? האם להישאר בקשר כזה? יש דעה שאומרת: "כן, כי אם אתה לא תיתן לה את תשומת הלב הזו, מישהו אחר יעשה את זה וייקח את מקומך." מצד שני, יש שחוששים להיתקע במקום של "ידיד" ולא לזכות בה כבת זוג אמיתית, וכך חווים תסכול נוסף.

אולם ההיגיון המוצע הוא כזה: אם באמת אדם רוצה להגדיל את הסיכוי לחזור אליה, עדיף להישאר איתה במגע כלשהו ולתת לה דברים שהיא נהנית מהם, כי כך היא פחות תחפש סיפוק או מילוי בחוץ.

התנגשות עם האגו ואשליית "אני אגרום לה להתגעגע"

כאן מובאת נקודת מבט על האגו הפגוע: אנשים רבים מרגישים נעלבים כשמגלים שהאקסית הכירה מישהו חדש. באופן אינסטינקטיבי הם נעלמים, לא יוצרים קשר, מפסיקים לתת יחס נעים. הם אומרים לעצמם: "אם היא לא רוצה אותי, למה שאהיה נחמד?" אלא שהתוצאה היא שהיא בדיוק תלך למישהו אחר שממלא לה את אותו יחס שחסר לה כעת.

חשוב להבין שהתרחקות יכולה לעבוד (להשיג חזרה) רק אם לצד השני אין אפשרות למצוא תחליף אחר, או שיש לאדם המתרחק משהו חד פעמי ובלתי ניתן להחלפה. אבל ברוב המקרים, העולם מלא באנשים והצרכים הללו יימצאו מענה במקום אחר.

דוגמה כואבת: הקפה של הבוקר

מציגים דוגמה מוחשית: איש מסוים מגלה שאשתו חשה חיבה למישהו אחר בעבודה, שמכין לה כוס קפה בכל בוקר ונותן לה תשומת לב. במקום שהבעל ילמד ויגיד "אה, כנראה אני צריך להשקיע בה יותר", הוא מרגיש פגוע, נסגר רגשית ואף מראה לה פרצופים. כתגובה, הוא מפסיק לתת לה את תשומת הלב שהייתה לה ממנו. התוצאה הישירה: האישה תרגיש יותר מחסור בבית ותיהנה אפילו יותר מהקפה והתשומת לב של זה בעבודה.

אם אותו בעל באמת רוצה שהיא תחזור להתרגש ממנו, עליו להבין שבבסיס האישה חיפשה יחס, ושאם הוא עצמו ייתן לה יחס גדול יותר, הקפה של הבוקר בעבודה ייהפך לפחות מרכזי. למעשה, יש כאן רצון ש"אם את כל כך זקוקה לקפה שלו, אני אציע לך שני ספלים של קפה וארוחת בוקר שלמה." אבל ברוב המקרים, האגו מפריע לאדם להיות נחמד למי שנדמה לו שנמשך למישהו אחר.

קנאה כגורם המדרבן בריחה

עוד מופיע דיון על מצבים שבהם אישה נתקפת קנאה חזקה בבן זוגה, ומתחילה למרר את חייו, לחשוש באופן תמידי וכו'. אותו גבר עלול לחפש נחמה בכל מבט או חיוך מאישה אחרת, מה שרק מגביר את הקנאה של זוגתו, וכך נוצרת ספירלת הרס עד לפרידה. במקום זאת, אם היא כל כך מפחדת לאבד אותו, כדאי לה לראות איך לעשות לו טוב יותר, למלא לו יותר חסרונות, כדי שלא יחפש אותם במקום אחר.

כיצד לחסום התפתחות של רומן חדש?

מנקודת מבט פרקטית, אומרים: "אם אתה רואה שהיא מתחילה לצאת עם מישהו אחר, הצעד שכדאי לנקוט הוא להיות יותר נחמד אליה, לא להתרחק ממנה." כי ברגע שהאקס מתרחק, הוא בעצם משחרר את האקסית לעוד מקומות ואנשים שיוכלו לתת לה את התמיכה או ההנאה שחסרה.

ככל שהוא פחות נחמד, כך היא מחפשת יותר נחמדות בחוץ. ככל שהיא מוצאת את אותה נחמדות או תשומת לב, כך היא מתקרבת לאדם החדש. וככל שהיא מתרחקת יותר מהאקס, כך האקס כועס או נפגע עוד יותר, ומתנהג בצורה פחות חמה. זה כדור שלג שבסופו מתפתח קשר חזק עם החדש, והקשר הקודם מתמוסס לגמרי.

האם התרחקות עשויה לגרום לרצון עז יותר?

האמת היא שיש היגיון לומר שכשעושים ריחוק, הצד השני עלול להתגעגע. אך כמו שהוסבר, זה תלוי בעובדה האם יש לו / לה יכולת לקבל את החסרים ממישהו אחר או ממקום אחר. אם לא ניתן להשיג זאת ממקור אחר, אדם עלול לחזור מיוזמתו. אבל אם העולם מלא באפשרויות, ומגיע אדם אחר שמציע אפילו יותר ממה שהקשר הקודם הציע, סביר שההתרחקות לא תועיל אלא תזיק.

טווח קצר מול טווח ארוך

יש השערה: אולי לטווח קצר אפשר ליצור חיסרון שבאמת יכעיס או יצור געגוע, אבל לטווח ארוך, אנשים מוצאים מענה לצרכים שלהם במוקדם או במאוחר. לכן, למי שרוצה סיכוי אמיתי לחידוש הקשר, עדיף לשמור על ערוץ תקשורתי חם.

מדוע האנשים פועלים דווקא הפוך מהתבונה?

רוב האנשים, מרגע שהם מרגישים דחויים, נותנים לאגו שלהם לשלוט. הם אומרים לעצמם: "אם היא לא רוצה אותי, לא אתן לה אפילו גרגר של יחס." אבל בפועל, אם המטרה היא כן לחזור ולהיות ביחד, זה פועל נגדם. השכל כאן אומר שכדי שבן אדם לא יחפש סיפוק בחוץ, יש למלא לו יותר צרכים בבית.

העיקרון הגדול לסיכום

ככל שממלאים לאדם את צרכיו ואת רצונותיו, כך קטן הסיכוי שיחפש אותם במקום אחר. וככל שמרעיבים אותו רגשית, כך גדל הסיכוי שיימצא מי שידאג למלא לו את אותם חסכים. לכן, מי שחושש שבן או בת הזוג לשעבר יתאהבו במישהו אחר, כדאי שימשיך להיות מקור טוב עבורם, ישמור על קשר, על אכפתיות ועל נכונות לעזור.

זה לא סותר את האפשרות שיש לפעמים מצבים שאין מנוס מפרידה סופית, אבל אם המטרה היא ניסיון לחזרה, הגישה הזאת (להתקרב) עשויה להגדיל את הסיכוי. אם במקום זאת נסוגים ומתנתקים, יכולים בקלות להיווצר פערים שיתמלאו על ידי אחר.

סגירת מעגל עם שאלות ותשובות

שאלה: למה אנשים חושבים שניתוק יגרום לצד השני לחזור?

תשובה: כי הם מדמיינים שהיא תשב בבית ותחשוב "כמה אני מתגעגעת למה שהיה לי ולא אוכל להשיג אותו במקום אחר". זה עשוי לעבוד רק אם באמת אין שום תחליף בחוץ. אבל ברוב המקרים, יש אפשרות לשחזר ולקבל יחס דומה ממישהו אחר, ומכאן שדווקא ההתרחקות גורמת לצמיחת קשר חדש.

שאלה: מה לגבי אנשים שטוענים שצריך 'להראות לה מה איבדה'?

תשובה: אפשרי להמחיש זאת רק אם נותנים לה להבין מה הערך שהאדם מביא לחייה. אם הוא רק נעלם, היא לא בהכרח מרגישה שהיא איבדה דבר גדול, כי מישהו אחר יכול להציע משהו דומה. דווקא כשנשארים בסביבה, אפשר להראות לה בפועל מה היא מקבלת ממך, וכך הערך מתחדד יותר.

שאלה: האם יש מצבים בהם מומלץ לנתק קשר לגמרי?

תשובה: כן, במצבים שבהם אין שום רצון להמשיך ולהילחם על הקשר, או אם הקשר לחלוטין הרסני. אבל אם עדיין יש רצון לחזרה, עדיף לא ליצור ואקום שיעודד כניסה של אדם אחר.

המלצה לסיום וחיפוש מידע נוסף
עכשיו השאלה היא כזאת מה החשש הכי גדול של מישהו שנפרד ממישהי בהנחה שהוא אוהב אותה או מישהי שנפרדת ממישהו בהנחה שהיא אוהבת אותו, מה החשש הכי גדול?

ש: שאין לה תחליף.

אליעד: נכון ולכן מה החשש שלו?

ש: שתמצא מישהו אחר.

אליעד: שהיא תכיר מישהו אחר נכון או בהנחה נגיד שאתה נפרד ממישהי ואתה אוהב אותה והיא לא אוהבת אותך הדבר הכי גרוע כביכול שאתה מפחד שיקרה שהיא תכיר מישהו אחר ותשכח אותך, נכון והיה יכול להיות יותר גרוע מזה כי אם היא תכיר מישהו אחר היא כאילו מילאה את מקומך וזהו ואז נגמר המשחק כביכול.

ש: מצד שני היא תכיר מישהו אחר ואז תגיד ההוא היה טוב.

אליעד: כן נכון קודם כל זה נכון אבל באופן יחסי יש לך עדיין את החשש הזה "ומה יקרה אם היא תכיר מישהו אחר ואם היא תכיר מישהו אחר כי אם היא עוד לא הכירה מישהו אחר עוד אפשר לחזור אליה", בקיצור השאלה היא כזאת מה אתה יכול לעשות כדי שהיא לא תכיר מישהו אחר וכדי שהיא בסוף תחזור אליך לא בקטע שאם תעשה אותה אומללה אז היא לא תכיר אף אחד אחר ואז היא כאילו יהיה לה רע.

ש: לא תמיד זה אפשרי אגב מה שאתה עכשיו אומר.

אליעד: אני אמרתי שזה תמיד אפשרי?

ש: אתה מבקש פתרון כאילו כדי שזה כן יכול להיות אפשרי.

אליעד: שאלתי מה הוא יכול לעשות אמרתי בטוח? למרות שיכולת לסובב את זה אלי "לא אמרתי שאמרת שזה תמיד אפשרי" בסדר הלאה "רק ציינתי ש...".

ש: שהוא יהיה המישהו אחר שתכיר מישהו אחר וזה יהיה הוא.

אליעד: תפיסתית בא בן אדם אומר "נפרדתי ממנה" מה הוא צריך לעשות כדי שהיא לא תכיר מישהו אחר ותתאהב במישהו אחר.

ש: להיות בשטח להיות כל הזמן בשטח.

אליעד: אז לא להתנתק ממנה?

ש: אתה שואל אם להתנתק או לא?

אליעד: אני לא יודע, לא את אמרת בשטח קודם אמרת להתנתק אמרת "תשחרר אל תענה לה".

ש: להיות כאילו ברקע כל הזמן.

אליעד: איך זה עוזר?

ש: זה רק כן או לא?

אליעד: מה זאת אומרת כן או לא?

ש: התשובות זה כן ולא רק?

אליעד: מה כן ולא שאלתי מה הוא צריך לעשות, עכשיו אתה נגיד נפרד ממישהי ואתה רוצה שהיא לא תתאהב במישהו אחר מה אתה צריך לעשות.

ש: אמרת להתרחק או לא להתרחק לא?

אליעד: לא כי היא קודם אמרה תתרחק כאילו שלא יענה לה שלא ידבר שיתנתק אמרתי אז מהצד הזה זה סותר את מה שהיא אמרה קודם שיתנתק כי אם הוא צריך להיות בשטח אז הוא לא יכול להתנתק ממנה.

ש: נכון.

אליעד: מה?

ש: שאלת אחרת כרגע מה הוא צריך לעשות כדי שהיא לא תתאהב במישהו אחר.

אליעד: ולהגיד מה הוא צריך לעשות כדי שהיא תחזור אליו להתנתק זה כן הגיוני זה גם לא הגיוני כי אם הוא יתנתק היא יכולה להכיר מישהו אחר.

ש: נכון.

אליעד: נכון?

ש: כן.

אליעד: אז זאת אותה השאלה.

ש: הוא צריך למצוא לתקן את עצמו הוא בא לעולם כדי לתקן את זה.

אליעד: איך זה קשור לעניין שלנו?

ש: הוא צריך לתקן את מה שלא היה בסדר.

אליעד: טוב התשובה מאוד פשוטה בוא נסיים עם זה ממש פשוט הלאה, זה ממש פשוטה זה ככה בשביל שהיא תתאהב במישהו אחר מה צריך לקרות?

ש: שהיא תחשוב שמישהו אחר יעשה לה יותר טוב.

אליעד: שמישהו אחר יעשה לה טוב, נכון יפה עכשיו בשביל שמישהו אחר יעשה לה טוב מה צריך לקרות שיהיה לה רע נכון?

ש: אם היא יכולה.

אליעד: האם מישהו יכול לעשות לך טוב בכך שהוא ייתן לך אוכל אם אתה לא תהיה רעב?

ש: כן.

אליעד: אם אתה לא תהיה רעב אתה יכול להוקיר לו אם מישהו נותן לך אוכל הוא יאכיל אותך.

ש: כן אני לא תמיד אוכל כשאני רעב, אבל אין מצב שאתה לא רעב תמיד יש חיסרון, רגע דוגמה אחרת.

אליעד: לא נישאר איתו בהנחה שאכלת את האוכל הכי טעים שיש בעולם האם מישהו יכול לרגש אותך באוכל טעים נוסף?

ש: תלוי אחרי כמה זמן.

אליעד: בהנחה שלפני דקה סיימת לאכול אוכל טעים שאתה באמצע הארוחה של האוכל הטעים.

ש: כנראה שלא.

אליעד: מה שאני מנסה להגיד זה משהו פשוט בחורה כמו גבר מתאהבת במה שעושה לה טוב, בן אדם מתאהב במה שעושה לו טוב.

ש: כן אבל זאת לא אותה השאלה מלפני.

אליעד: חכה תנשום עכשיו, עושה לו טוב מה שממלא לו את הרצונות נכון?

ש: כן.

אליעד: זאת אומרת שככל שיהיה לו יותר רצונות לא ממולאים יש יותר סיכוי שמישהו ימלא לו אותם ואז היא תתאהב בו ולכן אם לדוגמה נגיד עכשיו נגיד היא לא רוצה להיות בת זוג שלך נניח אבל היא מוכנה או רוצה לדבר איתך במשך היום אתה צריך לנצל את זה, למה כי אם אתה לא תדבר איתה במשך היום היא תרגיש ריקנות שאין לה עם מי לדבר במשך היום ואז מי שידבר איתה במשך היום היא תתאהב בו.

עכשיו יכול להיות שזה לא מחויב יכול להיות שגם יש משהו אחר ויכול להיות מלא סיפורים אבל באופן כללי ויכול להיות מלא היבטים ומלא הקשרים אבל אני אומר משהו פשוט ככל שתמלא לה יותר חסרונות ככה אתה מגדיל את הסיכוי שהיא לא תתאהב במישהו אחר זה מאוד פשוט.

ש: אבל אם היא לא תופסת אותך כבן זוג שלה.

אליעד: וזה לא משנה כל שאר הסיפורים שאתה מספר עכשיו אני מסביר משהו פשוט אם אתה תגיד "אם היא לא בת זוג שלי אני לא ממלא לה חסרונות" אתה מגדיל את הסיכוי שמישהו אחר ימלא לה את החסרונות האלה ואז היא תתאהב בו.

ש: אבל היא אמרה לו אני לא רוצה שתהיה בן זוג שלי.

אליעד: אז מה זה לא משנה עכשיו, זה לא משנה היא לא רוצה זה נושא אחר נבדוק למה היא לא רוצה נגרום לה לרצות או נגרום לה לוותר עליהם זה נושא אחר. אני מדבר כקונספט הגישה הזאת שאומרת תתרחק מגדילה את הסיכוי שיהיה לה חיסרון ומגדילה את הסיכוי שהיא תכיר מישהו אחר שימלא לה את החיסרון. אם לדוגמה עכשיו בא נקצין את זה יותר הבחור אומר אוקי הוא נשאר ידיד של האקסית שלו, אוקי ועכשיו היא הכירה מישהו חדש עכשיו מה שרוב הגברים עושים במקרה כזה הוא מאוד נפגע באגו שלו איך היא הכירה מישהו חדש הוא מתרחק ברגע שהוא מתרחק הוא מחזק את הקשר שלה עם המישהו החדש.

ש: הוא לא רק מתרחק הוא גם עושה דברים מעצבנים שמעצבנים אותה ואז בכלל היא מתרחקת.

אליעד: על מה את מדברת.

ש: על בדרך כלל.

אליעד: יכול להיות.

ש: לא אבל גם בן אדם רוצה את מה שאין לו ואם הוא ימנע ממנה אז יכול להיות שהיא תרצה.

אליעד: זה נכון אלא אם כן היא תמצא את זה במקום אחר זה נכון.

ש: שמה?

אליעד: אלא אם כן היא תמצא את זה במקום אחר או אלא אם כן היא תשכח שהיא רוצה את זה כי היא לא יכולה יותר להשיג את זה יש עוד היבטים אבל מה שאני בא להגיד שאם נגיד היא מכירה גבר אחר מה שאתה צריך לעשות זה להיות יותר נחמד אליה כי ככל שאתה תהיה יותר נחמד אליה ככה אתה מקשה עליה להתאהב בו. זה ממש פשוט זה בדיוק הפוך אם אתה רוצה אותה, עכשיו זה נכון שהאגו שלך פגוע זה נכון שאתה מתוסבך מזה שהיא לא תרצה אותך וזה נכון שיש עוד מלא סיפורים מסביב של "מה היא תחשוב עלי ומה מזה אני חושב על עצמי" ומלא סיפורים ועניינים אבל אנחנו כרגע לא נכנסים אליהם.

מההיבט שהיא הכירה מישהו אחר אתה צריך לבדוק מה הטוב שהוא עושה לה ולעשות לה את זה גם כן או לעשות לה את זה יותר ממנו ככה יש פחות סיכוי שהיא תתאהב בו אבל מה שרוב האנשים עושים זה שאם היא אומרת לך שהיא עכשיו יוצאת עם מישהו אחר ואז אתה לוקח צעד אחורה לקחת צעד אחורה, למה אתה לוקח צעד אחורה כי אתה כאילו מרגיש שאתה מפספס אותה או מה שזה לא יהיה אבל אז אתה צריך לקחת צעד קדימה לא צעד אחורה.

ככל שאתה יותר לא נחמד כי היא הכירה מישהו אחר ככה אתה מגדיל את הסיכוי שהיא תהיה עם אותו מישהו אחר שהיא הכירה זה ממש פשוט וככל שאתה יותר נחמד ככה זה מגדיל את הסיכוי שהיא לא תצליח להתאהב בשביל להתאהב צריך שמישהו יעשה לך טוב בשביל שהוא יעשה לך טוב צריך שיהיה לך רע, בשביל שיהיה לך רע אתה צריך להיות באיזה חיסרון אם אתה עכשיו כאקס שלה כל הזמן תמלא לה את החסרונות אתה לא נותן לה את האופציה להתאהב במישהו אחר.

ש: נראה לי שרוב האנשים שלוקחים את הצעד אחורה ושהם נפגעים ממה שעובר להם בראש זה שהם רוצים ליצור לה את החיסרון שהיא תרגיש כמה אני חסר לה עכשיו.

אליעד: ומה האמת שזה נכון ולא נכון, למה זה נכון ולא נכון נסביר בא נראה מאיזה היבט זה נכון ומאיזה היבט זה לא נכון.

ש: אם זה לטווח קצר זה לא נכון.

אליעד: לא שנייה, אם האמת היא שיש לך איזה משהו ייחודי שהיא חייבת לרצות אותו ושאין שום אפשרות שהיא תשיג אותו ממישהו אחר במקרה כזה אם אתה תיקח צעד אחורה לא משנה מה יהיה היא תחזור אליך, למה כי היא תגיד "תראה אני חייבת לרצות את מה שיש לו יש את זה רק אצלו אז אני אחזור אליו" אבל מה לעשות שרוב האנשים אין איזה משהו שיש את זה רק להם והיא גם לא חייבת לרצות את זה בכלל ולכן כשאתה מתרחק אז אומנם בדימוי שלך בדמיון נדמה לך איך היא תוכל לחיות בלעדיך היא תיקתק חוזרת אבל רוב הסיכויים שהיא תוכל לחיות בלעדיך ושהיא תכיר עשרה שהם מביאים את מה שאתה מביא פי עשר יותר טוב.

ש: אבל מה זה הימור זה חמישים חמישים או שבעים שלושים, זה הימור זה אפילו לא תשעים עשר.

אליעד: תפיסתית היא נמצאת איתך כי נחמד לה להיות איתך, בא נלך על הפשוט ברוב המקרים היא נמצאת איתך כי אתה אומר לה שלום בבוקר לא תפסיק להגיד לה שלום בבוקר מישהו אחר יגיד לה שלום בבוקר היא תתאהב בו, אתה רוצה שהיא לא תתאהב במישהו שאומר לה שלום בבוקר תגיד לה גם אתה שלום בבוקר.

ש: שלום וברכה.

אליעד: עכשיו אתם צריכים להבין שזה, עוד פעם יש פה מה שהמחסום הכי קשה זה המחסום של האגו זה כמו שהיה לי איזה סיפור על זוג מסוים שהוא גילה בצורה כזו או אחרת שהיא יש לה רגש או לאשתו יש רגש כלפי מישהו בעבודה שמה הוא מכין לה כוס קפה בבוקר ועכשיו בגלל זה הוא נהיה פחות נחמד אליה "איך זה שאת מתאהבת בו" אבל מה האמת שעכשיו היא עוד יותר נהנית מזה שהוא מכין לה כוס קפה בבוקר והיא עוד יותר מתאהבת בו זה בדיוק הפוך.

מה שהוא צריך לעשות זה להגיד "סבבה עכשיו אני אביא לה שתי כוסות קפה בבוקר אני כל בוקר אביא לה ארוחת בוקר אבל מה פתאום אם היא לא אוהבת אותי למה שאני אכין קפה בבוקר" סבבה אז אל תכין לה קפה בבוקר תהיה פחות נחמד היא תתאהב בו יותר תהיה עוד פחות נחמד היא תתאהב בו יותר עד שתתגרשו, אם אתה רוצה ללכת למהלך של פרידה תהיה פחות נחמד למרות שזאת גם לא כל האמת אבל תפיסתית אם באמת מפריע לך, למה הרי היא נהנית שהוא הביא לה קפה בבוקר כי כנראה מישהו אחר לא הביא לה קפה בבוקר כי אם היא הייתה מספיק שבעה רגשית מתשומת הלב שאתה מביא לה היא לא הייתה נקנית על ידי מישהו אחר שמביא לה תשומת לב והייתה פחות.

ש: זה לא היה נראה לה מיוחד.

אליעד: נכון.

ש: כי יש לה את זה.

אליעד: נכון אבל מה שרוב האנשים כנראה יעשו זה יפגעו ויהיו פחות נחמדים ואז זה כמו נגיד אישה שהיא קנאית נגיד אישה שהיא קנאית ואז היא תתחיל למרר לבן זוג שלה את החיים ואז הוא עוד יותר ישמח כשמישהי מחייכת אליו ואז היא עוד יותר תהיה קנאית ואז הוא עוד יותר ישמח ואז עד שהם ייפרדו אבל אם את כל כך מפחדת שהוא יעזוב אותך כי את קנאית מה שאת צריכה לעשות זה להיות יותר נחמדה אליו לא פחות נחמדה אליו אבל רוב האנשים עושים הפוך למה ככה.

אחת הבעיות של האנשים שאין להם שכל זה שהם לא יודעים כמה שכל יכול לעזור להם כי אין להם שכל להבין את זה. הבנו את הסיפור?
החזרת אקסית, יצירת קשר עם האקסית, מה לומר לאקסית? שיחה עם האקסית, איך לשכנע את האקסית? איזה מסר להעביר לאקסית? איך להראות לאקסית שהשתנתי? איך לגרום לאקסית לאהוב אותך מחדש? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך לחזור לאקסית?
החזרת אקסית, יצירת קשר עם האקסית, מה לומר לאקסית? שיחה עם האקסית, איך לשכנע את האקסית? איזה מסר להעביר לאקסית? איך להראות לאקסית שהשתנתי? איך לגרום לאקסית לאהוב אותך מחדש? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך לחזור לאקסית?
... אקסית, יצירת קשר עם האקסית, מה לומר לאקסית? שיחה עם האקסית, איך לשכנע את האקסית? איזה מסר להעביר לאקסית? איך להראות לאקסית שהשתנתי? איך לגרום לאקסית לאהוב אותך מחדש? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך לחזור לאקסית? איזה מסר להעביר לאקסית כדי שהיא תרצה לחזור אליך? כאשר רוצים ליצור קשר ... לאהוב את עצמך קודם כל ולהיות שלם עם עצמך. כשאתה נמצא במצב הזה, השיחה עם האקסית תהיה אפקטיבית ואמיתית יותר. איך לגרום לאקסית להתגעגע אליך? איך לשדר לאקסית שהשתנית באמת? איך לגרום לאקסית לריב עם בן הזוג החדש? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך לשכנע את האקסית לתת לך הזדמנות נוספת? איך ליצור קשר עם האקסית שחסמה אותי? מה לומר לאקסית בשיחה הראשונה לאחר פרידה? המסר שיש להעביר לאקס במידה ... לפרידה עתידית. זהו תהליך ולא אירוע חד - פעמי. חשוב לבנות מערכת יחסים בריאה עם עצמך קודם. איך להחזיר אקס איך לגרום לאקס להתגעגע איך לשדר ביטחון מול האקס איך להשתנות באמת איך להימנע מתלות רגשית איך לגרום למישהו להרגיש אליך משיכה מחודשת איך לגרום למישהו להאמין שהשתנית תסריט שיחה עם האקסית, איך לגרום לאקסית לאהוב אותך שוב? איך לגרום לאקסית לסלוח לך? איך לגרום לאקסים לתת בך אמון? איך ליצור אמון עם האקסית? איך לגרום לאקסית להקשיב לך? איך לגרום לאקסית לדבר איתך? איך להפריד בין האקסית לבין החבר שלה? איך לגרום לאקסית להתגעגע אליך? איך לגרום לאקסית לרצות לחזור אליך? איך למכור את עצמך לאקסית? מדריך לאקסים, איך ליצור קשר עם האקסית? איך לאהוב את האקס בלי תנאים? איך להעניק אהבה? איך להתנצל? איך להביע התנצלות? איך לדרוש בשלום האקסית? איך להפריד בין בני זוג? איך לגרום לאקסית להיפרד? איך לגרום למישהו להיפרד? איך להוציא את האקסית מהראש? האם באמת השתנתי? איך לא להראות שאתה מתגעגע לאקסית? איך לשתף את האקסית? איך לגלות אמפטיה כלפי האקסית? שינוי התנהגות או שינוי חשיבה, איך לגרום לאקסית לרצות לחזור? יתרונות וחסרונות בבני זוג, למה שהאקסית תרצה לחזור אליך? היצע וביקוש בזוגיות, איך לגרום למישהו לריב עם מישהו אחר? איך לגרום לאקסית לריב עם החבר שלה? תהליך חזרה לאקסית, לכתוב מכתב לאקסית, שתילת מחשבות לאקסית, מה לכתוב לאקסית? תהליך מכירה מול האקסית, התמודדות עם ... איתי, האקסית התחילה לצאת עם מישהו חדש, האקסית יוצאת עם מישהו, הדרכה להחזרת אקסים, איך להראות לאקס שהשתנתי? איך לגרום לאקס לאהוב אותך מחדש? איך לגרום לאקס לאהוב אותך שוב? איך לגרום לאקס לסלוח לך? איך לגרום לאקס לתת בך אמון? איך לגרום לאקס להקשיב לך? איך לגרום לאקס לדבר איתך? איך להפריד בין האקס לבין החברה שלו? איך לגרום לאקס להתגעגע אליך? איך לגרום לאקס לרצות לחזור אליך? איך לגרום לאקס להיפרד? איך להוציא את האקס מהראש? איך לא להראות שאת מתגעגעת לאקס? איך לגרום לאקס לרצות לחזור? למה שהאקס ירצה לחזור אליך? איך לגרום לאקס לריב עם החברה שלה? האקס חסם אותי, האקס לא רוצה לדבר איתי, האקס התחיל לצאת עם מישהי חדשה, האקס יוצא עם מישהי ...
איך להפריד בין בני זוג? איך לגרום לאקסית להיפרד? איך לגרום לבני זוג לריב? איך לגרום לאקסית לחזור אליך? איך לגרום לבני זוג להתגרש? איך לגרום לאקס לחזור אליך? איך לגרום למישהו לא להתאהב? איך לגרום לאקס להיפרד? בגידות בזוגיות
איך להפריד בין בני זוג? איך לגרום לאקסית להיפרד? איך לגרום לבני זוג לריב? איך לגרום לאקסית לחזור אליך? איך לגרום לבני זוג להתגרש? איך לגרום לאקס לחזור אליך? איך לגרום למישהו לא להתאהב? איך לגרום לאקס להיפרד? בגידות בזוגיות
... להפריד בין בני זוג? איך לגרום לאקסית להיפרד? איך לגרום לבני זוג לריב? איך לגרום לאקסית לחזור אליך? איך לגרום לבני זוג להתגרש? איך לגרום לאקס לחזור אליך? איך לגרום למישהו לא להתאהב? איך לגרום לאקס להיפרד? בגידות בזוגיות איך לגרום לשני אנשים להיפרד? הנושא המרכזי בהרצאה זו עוסק בשאלה איך להפריד בין בני זוג או לגרום לאדם להיפרד מבן או בת הזוג שלו, ולאחר מכן ... לריב, ובסופו של דבר הוא עלול להחליט לעזוב את הזוגיות. מהו המפתח לגרום לאקסית לחזור אליך? אליעד מציע שיטה כללית איך לגרום לאקסית לחזור אליך, אם היא נמצאת כעת בזוגיות חדשה. הייעוץ כאן הוא לשמור על קשר טוב עם האקסית, להיות נחמד ואוהב כלפיה, לשדר לה תחושת ערך וערך עצמי מבלי להציב תנאים. זאת ... ולהיות שם בשבילה, ללא דרישות, ובכך להחמיר את הקשר שלה עם בן הזוג הנוכחי. איך להפריד בין האקסית לבין החבר שלה? איך לגרום לאקסית לחזור אליך? אהבה בלי תנאים בזוגיות היצע וביקוש בזוגיות איך לגרום לאנשים לריב? איך להבין את הרצון להפריד בין שני אנשים? הרעיון הכללי הוא שיש אנשים שרוצים לגרום ... דבר, הכל מתנקז לשאלה: האם המקום החדש מרגיש טוב יותר מאשר הקשר הנוכחי? אהבה בלי תנאים בזוגיות היצע וביקוש בזוגיות איך לגרום לאקסית לחזור אליך איך להפריד בין בני זוג איך להיות האפשרות הטובה ביותר בקשר איך להפריד בין האקסית לבין החבר שלה? איך להפריד בין האקס לבין החברה שלו? איך לגרום למישהי ...
חיזור גורלי, איך לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לגרום למישהו לא לרצות אותך? איך לגרום למישהו להפסיק לאהוב אותך? איך להפסיק רומן? איך להפסיק חיזור? איך להפסיק קשר זוגי? איך להיפרד ביפה? איך לגרום למישהו לשכוח אותך? זוגיות
חיזור גורלי, איך לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לגרום למישהו לא לרצות אותך? איך לגרום למישהו להפסיק לאהוב אותך? איך להפסיק רומן? איך להפסיק חיזור? איך להפסיק קשר זוגי? איך להיפרד ביפה? איך לגרום למישהו לשכוח אותך? זוגיות
... איך לגרום למישהו להוציא אותך מהראש? איך לגרום לאקסית לא לאהוב אותך? איך לגרום לאקסית לשכוח אותך? איך לגרום לאקסית לא לרצות אותך? איך לגרום לאקסית להפסיק לאהוב אותך? איך לגרום לאקסית להרגיש טוב בלעדיך? איך לגרום לאקסית להיפרד ממך? איך לגרום לאקסית להניח לך? איך לגרום לאקסית לעזוב אותך? איך לגרום לאקסית להפסיק להטריד אותך? איך לגרום לאקסית להפסיק לחזר אחריך? איך לגרום לאקסית להפסיק לרצות אותך? איך לגרום לאקסית להסכים להיפרד ממך? איך לגרום לאקסית להיפרד בצורה יפה? איך לגרום לאקסית לא להיות תלויה בך? איך לגרום לאקסית לוותר עליך? איך לגרום לאקסית לא להיות תלותית בך? איך לגרום לאקסית לא להיקשר אליך? איך לגרום לאקסית לא לחזר אחריך? איך לגרום לאקסית לא לחשוב עליך? איך לגרום לאקסית להוציא אותך מהראש? איך לגרום לאקס לא לאהוב אותך? איך לגרום לאקס לשכוח אותך? איך לגרום לאקס לא לרצות אותך? איך לגרום לאקס להפסיק לאהוב אותך? איך לגרום לאקס להרגיש טוב בלעדיך? איך לגרום לאקס להיפרד ממך? איך לגרום לאקס להניח לך? איך לגרום לאקס לעזוב אותך? איך לגרום לאקס להפסיק להטריד אותך? איך לגרום לאקס להפסיק לחזר אחריך?
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש? איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו? איך לחזור לאקסית? האקסית הכירה גבר חדש, האקסית יוצאת עם מישהו, איך להחזיר את האקסית שיש לה חבר? לאקסית יש חבר
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שכנוע הצלחה וחיים טובים - הספר על: איך לשכנע את האקסית?, שיטות מכירה, פסיכולוגיה הפוכה, שיטות לשכנוע אנשים, שכנוע אנשים, איך למצוא זוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לנהל את הזמן? איך לשנות תכונות אופי? איך לשפר את הזיכרון? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך להעריך את עצמך? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם גירושין? איך לא להישחק בעבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להיגמל מהימורים? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לקבל החלטות? איך לחנך ילדים? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשתול מחשבות? איך להאמין בעצמך? איך לפרש חלומות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: שיטות לשכנוע אנשים, איך לשכנע את האקסית?, איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם עצבות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? כעס ועצבים? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בדידות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: שכנוע אנשים, למה יש רע בעולם? האם אפשר לדעת הכל? האם המציאות היא טובה או רעה? למה העולם קיים? האם יש או אין אלוהים? איך להיות מאושר? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש אמת מוחלטת? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש בחירה חופשית? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? מה המשמעות של החיים? האם באמת הכל לטובה? מי ברא את אלוהים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא רטוריקה, הדרכת מכירות, מכירות בנושאי איך לשכנע את האקסית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2969 שניות - עכשיו 23_05_2025 השעה 10:50:17 - wesi28