אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך לשכנע מישהו להסכים איתך? ✔תורת המכירות / שכנוע - להפוך את האפשרי למחויב - איך לשכנע? איך למכור? איך לגרום למישהו לחשוב כמוך? איך לגרום למישהו...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, איך לשכנע מישהו להסכים איתך?, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירה, להתמודד עם התנגדויות מכירות, NLP פוביה, לשכנע לקוח לקנות מוצר, התמודדות עם התנגדות קניה, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות בטלפון, להתמודד עם התנגדות בשיחת מכירות בטלפון, ראיון בתקשורת, סדנת nlp, ללמוד דיבייטינג, לשכנע בת זוג, שיטות לטיפול בהתנגדות מכירות בטלפון, לשכנע חברים לצאת, איך לגרום לאנשים, NLP עובד, כלים לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה, טיפים לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירות בטלפון, איך לנתח טקסטים, התמודדות עם התנגדויות בזמן מכירה, אימון מכירות, טיפים לטיפול בהתנגדויות מכירה, NLP שיווק, NLP תבניות, להצליח למכור, להצליח במכירות, טכניקת nlp, טכניקות לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירה, nlp חינם, טיפול ב nlp, NLP כלים, אומנות המכירה, NLP פחדים, כלים לטיפול בהתנגדויות לקוח, להתמודד עם התנגדויות בתהליך מכירות, כלים לטיפול בהתנגדות מכירות בטלפון, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨תורת המכירות / שכנוע - להפוך את האפשרי למחויב - איך לשכנע? איך למכור? איך לגרום למישהו לחשוב כמוך? איך לגרום למישהו להאמין לך? איך ליצור אמון? איך לגרום למישהו להסכים איתך?
וכאן אבאר, איך אפשר להפוך את האפשרי למחויב. דהיינו, איך אפשר לקחת רעיון כלשהו, שהוא לא חייב להיות נכון, אלא שהוא רק יכול להיות נכון. ואיך אפשר לגרום למישהו אחר, להיות בטוח שאותו הדבר הוא מוכרח להיות נכון, למרות שיש רק אפשרות שהוא נכון.

הסבר: אפשרי המציאות = דבר שהנכונות שלו, אינה מחויבת, אלא רק אפשרי שהוא נכון ואפשרי גם שהוא לא נכון. מחויב המציאות = דבר שהנכונות שלו היא מחויבת, ושהיא אינה יכולה להיות לא נכונה.

בכל תהליך של מכירה ושכנוע, יש המרה של דבר שהוא אפשרי לדבר שהוא מחויב. כי מצד האמת האובייקטיבית לגמרי, שום דבר אינו מחויב, ושום דבר אינו הכרחי בצורה כלשהי. אלא כל הרעיונות יכולים להיות אפשריים מנקודת מבט כלשהי. ושום דבר הוא לא אך ורק נכון, אלא הכל זה רק סובייקטיבי בלבד, ותמיד יכולה להיות נקודת מבט נגדית לדעה שלך. גם אם היא לא הגיונית בעיניך, עדיין היא אפשרית. וממילא, כל דעה שהיא, היא רק אפשרית בלבד.

וכאשר אתה מנסה לדוגמה לגרום ללקוח לקנות את המוצר שלך, האמת היא, שהוא אף פעם לא מוכרח לקנות את המוצר שלך והוא אף פעם לא מוכרח להסכים איתך. כי מצד האמת, למטבע יש צדדים שונים. ומצד אחד של המטבע, אכן הלקוח צריך לקנות את המוצר שלך. אבל מצדדים אחרים, הוא לא צריך לקנות את המוצר שלך.

וכדי לסגור עסקה, דהיינו, כדי שהעסקה עם הלקוח תתבצע, בשביל זה עליך להראות לו רק צד אחד של המטבע. ולגרום לו להרגיש ולחשוב ולהבין, שהוא רואה את כל המטבע כולה. כי בעולם היחסי שלנו, מנסים לגרום ללקוח להיצמד לנקודת מבט מסוימת, ולבצע פעולה מוגדרת וספציפית כלשהי, שהיא רכישת המוצר שלך.

ואם הלקוח כל הזמן יראה גם את האפשרות שיותר טוב שהוא לא יקנה את המוצר שלך, ואם הלקוח כל הזמן יראה את נקודת המבט, שהוא לא באמת חייב לקנות את המוצר שלך, ואז האדם יראה כל הזמן, את נקודת המבט, שאומרת שגם הוא יכול להיות צודק, זה מקטין את הסיכוי לכך שהוא יעשה בדיוק את מה שאתה רוצה שהוא ייעשה.

ותהליך של מכירה הוא תהליך יחסי, שבו רוצים לגרום לאדם לשנות את עמדתו, ולהיצמד לאמת יחסית ומוגדרת כלשהי. ובתהליך כזה צריך בעצם להפוך את האפשרי למחויב. דהיינו, צריך לגרום לדעה שלך שהיא רק אפשרית, להפוך להיות מחויבת אצל הלקוח שלך, ושהוא יהיה בטוח, שרק אתה צודק, ושהוא מוכרח לקנות את המוצר שלך.

והשאלה היא, איך הופכים את האפשרי למחויב, ואיך גורמים לדבר שהוא נכון רק בצורה יחסית, להיראות כאילו הוא נכון בצורה מוחלטת.

ונקדים ונאמר, שככל שהאדם מבין טוב יותר, כיצד להפוך את המחויב לאפשרי, דהיינו, ככל שהאדם מבין טוב יותר את התהליך ההפוך, שבו הוא יכול לקחת כל דבר שהאדם בטוח שהוא נכון, ולשכנע אותו שהוא לא נכון, ושהוא לא רק נכון, שזה תהליך של הפיכת המחויב לאפשרי. שלאדם נראה שדבר כלשהו הוא מחויב. ויש דרכים לגרום לאדם, להבין שהדבר הוא רק אפשרי וסובייקטיבי בלבד. וככל שהאדם יודע טוב יותר, להפוך את המחויב לאפשרי, כך הוא ממילא יודע טוב יותר, גם איך להפוך את האפשרי למחויב.

ובאופן כללי אומר, שהכי טוב זה האדם יבדוק עם עצמו על כל דבר תמיד, האם הדבר הוא מחויב או אפשרי. ועל ידי זה הוא ידע אח"כ בזמן אמת, איך להפוך כל דבר לאפשרי או למחויב, לפי רצונו החופשי. וכפי שכבר ביארתי את כל הנושאים האלו במקומות אחרים.

ועכשיו נסביר, כיצד אפשר להפוך דבר שהוא אפשרי למחויב. דהיינו, איך אפשר לגרום ללקוח שלך לחשוב שרק אתה צודק, ושהוא רק חייב לרכוש את המוצר שלך, ושאין שום אפשרות בעולם, שהוא לא ירכוש את המוצר שלך. ואסביר, איך אפשר לשכנע מישהו, שאתה רק צודק ושאך ורק אתה צודק, ושאין שום אפשרות בעולם שגם הוא צודק, אלא שרק אתה צודק. ואסביר כאן את קו החשיבה הכללי, של איך הופכים דבר שהוא אפשרי, לדבר שהוא מחויב.

ובגדול יש להבין את מערכת החוקים של האפשרי מול המחויב. והאפשרי, מטבעו הוא רק יחסי ולא מוחלט. בניגוד למחויב, שהוא מוחלט ולא יחסי. וזה לדוגמה אומר, שכאשר אתה רוצה להפוך דבר אפשרי לדבר מחויב, עליך להתחיל את המהלך בצורה יחסית, ורק אח"כ לעבור לצורה מוחלטת.

ז"א אם בהתחלה תגיד בצורה מוחלטת שרק אתה צודק, אז מצד אחד זה יכול לעבוד. אבל מצד שני זה יכול ליצור תמרור אזהרה בולט מידי, שאומר שאתה שקרן שלא אומר את האמת. כי האמת האובייקטיבית היא, שאתה גם צודק וגם טועה, מנקודות מבט שונות. ולכן כאשר מנסים להפוך דבר ללגיטימי, אז צריך להתחיל לדבר עליו בצורה יחסית, שגם הוא נכון, ושקיימת האפשרות לכך שהלקוח יקנה את המוצר. ולא תמיד כדאי להתחיל לדבר בצורה מוחלטת, אלא להתחיל לדבר בצורה יחסית. ואח"כ לאט לאט מתחילים לדבר על העניין בצורה מוחלטת, ובשימוש במילים שמבטאות מוחלטות ושאינן מטילות ספק.

ועוד דבר שיש להבין, שהדרך לעבור ממחויב לאפשרי, היא על ידי זה שמטילים ספק ומחפשים את השורש העמוק של הרעיון. דהיינו, שלוקחים רעיון, ושואלים למה הוא נכון, ועל ידי זה מגלים בסוף שהוא לא רק נכון.

ולכן, כדי לעשות המרה מאפשרי למחויב, צריך לשים לב שלא מסבירים יותר מידי, למה הדבר הוא נכון. כי להסביר קצת למה הדבר נכון, זה כדאי. כי זה הופך את הדבר מאפשרי למחויב. כי דבר שהוא אפשרי, ברגע שמסבירים למה הוא נכון, זה גורם לו להיראות כאילו הוא מחויב. כי ההסברים למה הדבר הוא כך ולא אחרת, הם גורמים לרעיון לטעת שורשים במציאות של השומע. אבל אם מסבירים לאדם יותר מידי טוב למה הדבר הוא כך ולא אחרת, אז בסופו של דבר הוא יכול לראות את הדברים, גם מנקודת המבט, שבה הדבר הוא רק אפשרי בלבד, אך לא מחויב.

ועוד עניין נוסף בין המחויב לבין האפשרי, הוא, שאפשרי הופך להיות מחויב, על ידי אמונה...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מי ברא את אלוהים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? למה לא להתאבד? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? אולי אנחנו במטריקס? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? האם יש משמעות לחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
רטוריקה המוצר שלי לא מספיק טוב רכישת אמון איך לתגמל אנשי מכירות? לקוחות מתלוננים באינטרנט להרחיב את סל המוצרים איך לשכנע מישהו לאהוב אותך? האם אפשרי לעשות הרבה כסף בתחום המכירות? לגרום ללקוח לא לעזוב אותך הכנה לראיון עבודה איש מכירות לשדר מקצועיות מול לקוח רמות מניפולציה ראיון עבודה לסמנכל מכירות איך להציג הנחה על מוצר? מחלקת שיווק להצליח בעסק בלי למכור לפטר לקוחות שאלה של לקוח אבל בתת מודע שיטות שיווק אנשי מכירות שטח מוצרי פרימיום איך לדעת למה המשפך השיווקי לא עובד? תוכנית להכנת חומרי שיווק לחשוב כמו הלקוח לגרום ללקוחות לרצות לרכוש שיווק אורגני כמה לשלם על מוצר? לגרום למישהו באופן אקראי שיקוף והשפעה על אדם אחר לגרום למישהו לאהוב אותי המטרה של השיווק לשכנע אנשים לאהוב להתקבל לסמנכל מכירות איך מבצע משפיע על החלטת הלקוח? לפטר את הלקוחות לא לגרום ללקוח להרגיש ייסורי מצפון לשכנע מישהו לא לריב מושגים של לקוח לקוח אומר שהוא לא מעוניין במוצר כמה מוצרים להחזיק במלאי? מתי להציג את עצמך ללקוח? לשכנע מישהו לומר ממה להתחיל לשכנע? לעזור ללקוח להחליט לגרום למישהו לחשוב שהוא טועה איך למכור מוצר בהנחה? מתי חשוב ללקוח ממי הוא רוכש את המוצר? לשכנע מישהו א מיני טיפים לחיפוש לקוחות כעצמאי מה הכי קשה לשכנע? המתחרים שלך כאיש מכירות לשכנע בעל מקצוע לקוח לא מאמין לאיש המכירות שיטות שכנוע מתקדמות להיות איש מכירות יותר טוב איך לגרום למישהו להסכים להיפרד ממך? מניפולציות רכישה אני צריך למכור למכור בשפה של הלקוח משא ומתן על מחיר לספק ערך ללקוח שיטות שכנוע איך לא לתת הנחה ללקוחות? לגרום למישהו לקבל את ההצעה לגלות מה התקציב של הלקוח לתת ללקוח אפשרויות גרועות מניפולציות של מנהיגים שינוי עמדות ומכירות לקוח אקראי איך לגרום למישהו לא לעשות? קושי למכור את עצמך למכור בלי ביטחון עצמי איך לשכנע הורים? לשכנע ילד לא להתלהב מכסף בחירה ללקוח טיפים למכירות זיהוי צרכים של לקוח למכור מותגי על... שאלה סגורה של לקוח לשתול מחשבות לאקסית ליצור לקוח חוזר מומחי מכירות לנהל משא ומתן על שכר לרכוש מוצרים בזול פגישה עם לקוחות פוטנציאלים להבין למה אין מכירות שכנוע שופטי בגץ אמון עם הלקוח לשכנע ילד לאכול פחות לנסח משפט בצורה משכנעת בחירת מילים מול לקוח כמה הלקוח חושב שאתה איש מקצוע? לקוחות משמיצים אותי באינטרנט לגרום למישהו לא לפחד לדבר איתך צורת החשיבה של הלקוח להגדיל את המכירות למה ללמוד למכור? סוגי מוצרים להציע ללקוחות סינון צרכי הלקוח עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא לשכנע, אימון עיסקי, אימון אישי בנושא איך לשכנע מישהו להסכים איתך - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.7031 שניות - עכשיו 27_09_2026 השעה 12:29:16 - wesi28