אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה תורת המכירות / שכנוע - להפוך את האפשרי למחויב - איך לשכנע? איך למכור? איך לגרום למישהו לחשוב כמוך? איך לגרום למישהו להאמין לך? איך ליצור אמון? איך לגרום...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, שיווק ומכירות, nlp למתחילים, שיטות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה, לשכנע עובדים, זיהוי מסרים תת הכרתיים, לימודי רטוריקה, איך למכור מוצר, nlp וידאו, להשפיע, להגדיל מכירות, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירה, כלים לטיפול בהתנגדויות לקוח, להתמודד עם התנגדויות בתהליך מכירה בטלפון, ניתוח רטורי, nlp קורס, לשכנע בת זוג, לשכנע את הבעל, מודל לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, מודל לטיפול בהתנגדויות מכירה בטלפון, התמודדות עם התנגדות מכירות, איך לשכנע בנות, טיפול בהתנגדות, שיטות לטיפול בהתנגדויות מכירה, שיטות לטיפול בהתנגדויות בזמן מכירות, מומחה מכירות, לשכנע את אשתי, מודל לטיפול בהתנגדויות לקוח, איך לגרום לגבר, מודל לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירות בטלפון, שליטה בתת מודע, כלים לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירות בטלפון, התמודדות עם התנגדויות בשיחת מכירה בטלפון, לשכנע את האקס לחזור, לשכנע אשה להיות איתך, מדריך ל nlp, סודות ההשפעה הסמויה,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨תורת המכירות / שכנוע - להפוך את האפשרי למחויב - איך לשכנע? איך למכור? איך לגרום למישהו לחשוב כמוך? איך לגרום למישהו להאמין לך? איך ליצור אמון? איך לגרום למישהו להסכים איתך?
וכאן אבאר, איך אפשר להפוך את האפשרי למחויב. דהיינו, איך אפשר לקחת רעיון כלשהו, שהוא לא חייב להיות נכון, אלא שהוא רק יכול להיות נכון. ואיך אפשר לגרום למישהו אחר, להיות בטוח שאותו הדבר הוא מוכרח להיות נכון, למרות שיש רק אפשרות שהוא נכון.

הסבר: אפשרי המציאות = דבר שהנכונות שלו, אינה מחויבת, אלא רק אפשרי שהוא נכון ואפשרי גם שהוא לא נכון. מחויב המציאות = דבר שהנכונות שלו היא מחויבת, ושהיא אינה יכולה להיות לא נכונה.

בכל תהליך של מכירה ושכנוע, יש המרה של דבר שהוא אפשרי לדבר שהוא מחויב. כי מצד האמת האובייקטיבית לגמרי, שום דבר אינו מחויב, ושום דבר אינו הכרחי בצורה כלשהי. אלא כל הרעיונות יכולים להיות אפשריים מנקודת מבט כלשהי. ושום דבר הוא לא אך ורק נכון, אלא הכל זה רק סובייקטיבי בלבד, ותמיד יכולה להיות נקודת מבט נגדית לדעה שלך. גם אם היא לא הגיונית בעיניך, עדיין היא אפשרית. וממילא, כל דעה שהיא, היא רק אפשרית בלבד.

וכאשר אתה מנסה לדוגמה לגרום ללקוח לקנות את המוצר שלך, האמת היא, שהוא אף פעם לא מוכרח לקנות את המוצר שלך והוא אף פעם לא מוכרח להסכים איתך. כי מצד האמת, למטבע יש צדדים שונים. ומצד אחד של המטבע, אכן הלקוח צריך לקנות את המוצר שלך. אבל מצדדים אחרים, הוא לא צריך לקנות את המוצר שלך.

וכדי לסגור עסקה, דהיינו, כדי שהעסקה עם הלקוח תתבצע, בשביל זה עליך להראות לו רק צד אחד של המטבע. ולגרום לו להרגיש ולחשוב ולהבין, שהוא רואה את כל המטבע כולה. כי בעולם היחסי שלנו, מנסים לגרום ללקוח להיצמד לנקודת מבט מסוימת, ולבצע פעולה מוגדרת וספציפית כלשהי, שהיא רכישת המוצר שלך.

ואם הלקוח כל הזמן יראה גם את האפשרות שיותר טוב שהוא לא יקנה את המוצר שלך, ואם הלקוח כל הזמן יראה את נקודת המבט, שהוא לא באמת חייב לקנות את המוצר שלך, ואז האדם יראה כל הזמן, את נקודת המבט, שאומרת שגם הוא יכול להיות צודק, זה מקטין את הסיכוי לכך שהוא יעשה בדיוק את מה שאתה רוצה שהוא ייעשה.

ותהליך של מכירה הוא תהליך יחסי, שבו רוצים לגרום לאדם לשנות את עמדתו, ולהיצמד לאמת יחסית ומוגדרת כלשהי. ובתהליך כזה צריך בעצם להפוך את האפשרי למחויב. דהיינו, צריך לגרום לדעה שלך שהיא רק אפשרית, להפוך להיות מחויבת אצל הלקוח שלך, ושהוא יהיה בטוח, שרק אתה צודק, ושהוא מוכרח לקנות את המוצר שלך.

והשאלה היא, איך הופכים את האפשרי למחויב, ואיך גורמים לדבר שהוא נכון רק בצורה יחסית, להיראות כאילו הוא נכון בצורה מוחלטת.

ונקדים ונאמר, שככל שהאדם מבין טוב יותר, כיצד להפוך את המחויב לאפשרי, דהיינו, ככל שהאדם מבין טוב יותר את התהליך ההפוך, שבו הוא יכול לקחת כל דבר שהאדם בטוח שהוא נכון, ולשכנע אותו שהוא לא נכון, ושהוא לא רק נכון, שזה תהליך של הפיכת המחויב לאפשרי. שלאדם נראה שדבר כלשהו הוא מחויב. ויש דרכים לגרום לאדם, להבין שהדבר הוא רק אפשרי וסובייקטיבי בלבד. וככל שהאדם יודע טוב יותר, להפוך את המחויב לאפשרי, כך הוא ממילא יודע טוב יותר, גם איך להפוך את האפשרי למחויב.

ובאופן כללי אומר, שהכי טוב זה האדם יבדוק עם עצמו על כל דבר תמיד, האם הדבר הוא מחויב או אפשרי. ועל ידי זה הוא ידע אח"כ בזמן אמת, איך להפוך כל דבר לאפשרי או למחויב, לפי רצונו החופשי. וכפי שכבר ביארתי את כל הנושאים האלו במקומות אחרים.

ועכשיו נסביר, כיצד אפשר להפוך דבר שהוא אפשרי למחויב. דהיינו, איך אפשר לגרום ללקוח שלך לחשוב שרק אתה צודק, ושהוא רק חייב לרכוש את המוצר שלך, ושאין שום אפשרות בעולם, שהוא לא ירכוש את המוצר שלך. ואסביר, איך אפשר לשכנע מישהו, שאתה רק צודק ושאך ורק אתה צודק, ושאין שום אפשרות בעולם שגם הוא צודק, אלא שרק אתה צודק. ואסביר כאן את קו החשיבה הכללי, של איך הופכים דבר שהוא אפשרי, לדבר שהוא מחויב.

ובגדול יש להבין את מערכת החוקים של האפשרי מול המחויב. והאפשרי, מטבעו הוא רק יחסי ולא מוחלט. בניגוד למחויב, שהוא מוחלט ולא יחסי. וזה לדוגמה אומר, שכאשר אתה רוצה להפוך דבר אפשרי לדבר מחויב, עליך להתחיל את המהלך בצורה יחסית, ורק אח"כ לעבור לצורה מוחלטת.

ז"א אם בהתחלה תגיד בצורה מוחלטת שרק אתה צודק, אז מצד אחד זה יכול לעבוד. אבל מצד שני זה יכול ליצור תמרור אזהרה בולט מידי, שאומר שאתה שקרן שלא אומר את האמת. כי האמת האובייקטיבית היא, שאתה גם צודק וגם טועה, מנקודות מבט שונות. ולכן כאשר מנסים להפוך דבר ללגיטימי, אז צריך להתחיל לדבר עליו בצורה יחסית, שגם הוא נכון, ושקיימת האפשרות לכך שהלקוח יקנה את המוצר. ולא תמיד כדאי להתחיל לדבר בצורה מוחלטת, אלא להתחיל לדבר בצורה יחסית. ואח"כ לאט לאט מתחילים לדבר על העניין בצורה מוחלטת, ובשימוש במילים שמבטאות מוחלטות ושאינן מטילות ספק.

ועוד דבר שיש להבין, שהדרך לעבור ממחויב לאפשרי, היא על ידי זה שמטילים ספק ומחפשים את השורש העמוק של הרעיון. דהיינו, שלוקחים רעיון, ושואלים למה הוא נכון, ועל ידי זה מגלים בסוף שהוא לא רק נכון.

ולכן, כדי לעשות המרה מאפשרי למחויב, צריך לשים לב שלא מסבירים יותר מידי, למה הדבר הוא נכון. כי להסביר קצת למה הדבר נכון, זה כדאי. כי זה הופך את הדבר מאפשרי למחויב. כי דבר שהוא אפשרי, ברגע שמסבירים למה הוא נכון, זה גורם לו להיראות כאילו הוא מחויב. כי ההסברים למה הדבר הוא כך ולא אחרת, הם גורמים לרעיון לטעת שורשים במציאות של השומע. אבל אם מסבירים לאדם יותר מידי טוב למה הדבר הוא כך ולא אחרת, אז בסופו של דבר הוא יכול לראות את הדברים, גם מנקודת המבט, שבה הדבר הוא רק אפשרי בלבד, אך לא מחויב.

ועוד עניין נוסף בין המחויב לבין האפשרי, הוא, שאפשרי הופך להיות מחויב, על ידי אמונה...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך נוצר העולם? האם יש משמעות לחיים? האם הכל אפשרי? אולי אנחנו במטריקס? מי ברא את אלוהים? איך להיות מאושר? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם אפשר לדעת הכל? האם יש או אין אלוהים? למה לא להתאבד? מה המשמעות של החיים? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? למה יש רע בעולם? האם באמת הכל לטובה? למה העולם קיים? האם לדומם יש תודעה? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? בשביל מה לחיות? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש בחירה חופשית? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
עבודה בתור איש מכירות שיווק בשכנוע עקיף לפגוש את הלקוח למכור גם את המתחרים לגרום למישהו להודות בבגידה להסביר ללקוח התנגדות של לקוח איך לשדר אמון? לשכנע משוגע לקוח שלא רוצה לשתול מחשבות בתת מודע מוצר רווחי סיבת ההתנגדות של הלקוח פולואפ ללקוח מוצר פרימיום כושר שכנוע לשכנע את הבנקאי מסר שיווקי לומר ללקוח את האמת לשכנע מישהו לא להתנגד להצעה שלך שיווק קורסים לא להזדהות עם מישהו לקוח רוכש מוצר חשיבה חיובית במכירות הלקוח צריך או רוצה רצון הלקוחות שיקולים מתי להציג את המחיר ללקוח מה הלקוח חושב שהוא רוצה? התניה משכנעת לשכנע מישהו להימשך אלי לקוח לא סומך עליך איך למכור בזול? הרגשת קרבה עם לקוח איך אפשרי להיות עשיר מתחום המכירות? איך לשווק מוצר? אסטרטגיית שיווק טובה ניהול משא ומתן למתקדמים יצירת אמון איך ליצור חומרי שיווק? לאיזה לקוחות לשווק? חשיפה להמון לקוחות שימוש בבחורות בפרסומות בטלוויזיה לא רוצה את המוצר התנגדויות שירות לקוחות לשכנע אנשים עקשנים לקוח מתלונן על המחיר לקוחות רעים לגרום לאנשי מכירות שימוש בשם של הלקוח להעלות את רמת הוודאות של הלקוח לסגור עסקה לשתול מחשבות לעצמך לשכנע אקסית לחזור לגרום למישהו לאהוב את החיים לגרום ללקוח למכור לעצמו לעודד עובדים למכור יכולות של מוצר טיפים לשכנוע הגדלת מחזור מכירות חבילות מוצרים לתת יעוץ ללקוח איפה למצוא לקוחות חדשים? למכור רק מוצרי יוקרה לקוח שואל בשיחת מכירה טלפונית מה אתה מוכר ללקוח? למכור בלי להתאמץ לגרום למישהו לא להאמין באמונה תפלה איך לנהל משא ומתן? טיפים לשיווק זיהוי טכניקות שכנוע לשכנע את המשוכנע לשכנע אקס להתגעגע מוצר תקין לבטל עסקה עם לקוח למכור ללקוח מוצר שהוא לא רוצה לשכנע אקסית לסלוח רטוריקה ניהולית עצבות של לקוח לשכנע מישהו לאהוב אותך מחדש לגרום למישהו להעריך אותך האם כדאי ללמוד nlp? לגרום למישהו לשמוח איזה חומרי שיווק כדאי להכין? לא מוכן למכור לגרום ללקוח להיות מרוצה למכור רעיון לקוח לא רוצה לקנות לשכנע לקוח למכור את עצמו סמנכל מכירות לקוח מבקש בקשה לא סבירה לשכנע לקוח שמח לקוחות באינטרנט איך לבנות יעדי מכירות? לשקר כדי למכור למכור בכמה שיותר נתינת אמון מוצרים למכור תכנים למשפך שיווקי איך לשכנע את הלקוח לרכוש דווקא ממך? מוצרים ברמה גבוה ביקורת על nlp עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא דיבייטינג, מומחה במכירות, קואצינג ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.1719 שניות - עכשיו 17_10_2026 השעה 11:38:16 - wesi28