אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איש מכירות טוב ✔שיטות מכירה, התאמת שיטת המכירה למוצר, כל מוצר דורש שיטת מכירה אחרת, התאמת סגנון המכירה למוצר, אופי של איש מכירות, איזה אופי צריך...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, איש מכירות טוב, הבסיס למכירות nlp, איך לשכנע גבר להתחתן, NLP עוגן, nlp בעברית, התמודדות עם התנגדויות בתהליך מכירה, שיטות לטיפול בהתנגדות של לקוח, לימוד nlp, טכניקות לטיפול בהתנגדויות במכירה, כלים לטיפול בהתנגדויות מכירה בטלפון, מכירות, ייעוץ מנהלים, טכניקות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה, לשכנע ללכת לטיפול, להתמודד עם התנגדויות בתהליך מכירה, טיפים לטיפול בהתנגדויות קניה, להתמודד עם התנגדות מכירות בטלפון, שיטות לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, איך לשכנע בוויכוח, NLP למאמנים, התמודדות עם התנגדויות במכירה בטלפון, דמיון מודרך nlp, טיפים למכירות, איך לשכנע את הבעל, מודל לטיפול בהתנגדויות של לקוח, NLP שיטות, nlp למתקדמים, עקרונות ה nlp, להתמודד עם התנגדויות מכירה בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדות של לקוח, התמודדות עם התנגדויות מכירה, שכנוע ושינוי עמדות, ללמוד לשכנע, להתמודד עם התנגדויות לקוח, nlp וחרדות, פרסומות, איך לשכנע גבר להביא ילד,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨שיטות מכירה, התאמת שיטת המכירה למוצר, כל מוצר דורש שיטת מכירה אחרת, התאמת סגנון המכירה למוצר, אופי של איש מכירות, איזה אופי צריך איש מכירות? סוגי מכירה שונים, סגנונות מכירה שונים, כישורי מכירה שונים בהתאם למוצר, האם איש מכירות טוב יכול למכור כל מוצר? להיות תותח במכירות, מה צריך כדי לדעת למכור? סוגים שונים של שיטות מכירה, תיווך דירות, מתווך דירות, ללמוד למכור, אני לא טוב במכירות, איך למכור נדלן? סוגי עסקאות שונים, סוגים של משא ומתן, איך למכור בית?
וכאן נשיב לשאלה, האם איש מכירות טוב, יכול למכור כל מוצר לא משנה מה המוצר? ובמידה ואתה שונא למכור וגרוע במכירות, איזה מוצרים כן אתה יכול להיות טוב בלמכור אותם? כי אולי יש משמעות למוצר שאתה מוכר, בהתאם לאופי שלך כאיש מכירות. ואם אתה לא יודע למכור מוצר אחד, אולי כן תדע למכור מוצר אחר?

והאם אפשרי לומר שמי שהוא טוב במכירות ויודע למכור, הרי שזה לא משנה איזה מוצר הוא ינסה למכור. ואו שאתה יודע למכור או שלא. אבל בהנחה שאתה יודע למכור, הרי שאתה תהיה טוב במכירות של כל סוג של מוצר. ובמידה ואתה לא טוב במכירות, הרי שאתה לא תצליח למכור כל מוצר לא משנה מה?

ובמהות, השאלה היא, האם נכון לומר שאתה יכול להיות טוב במכירות ברמה כלשהי, בלי קשר לסוג המוצר שאתה רוצה למכור, או שאתה יכול להיות טוב במכירות למוצר אחד ולא טוב במכירות למוצר אחר?

וכמובן שאני לא מתכוון לומר, שברור שבחורה יפה יהיה לה יותר קל למכור מוצרי יופי מאשר בחורה פחות יפה, שכנראה יהיה לה יותר קשה למכור מוצרי יופי. דהיינו, ברור שיש מוצרים שכדי שתצליח למכור אותם, כדאי שיהיו לך מאפיינים כלשהם כמוכר. לדוגמה אם אתה רוצה למכור מוצרי בריאות, כדאי כנראה שאנשים יחשבו שאתה בריא. או שאם אתה רוצה למכור לאנשים אימוני כושר, אז כדאי שלא תהיה שמן. כי בהחלט יש מוצרים שכדאי שלמוכר יהיו מאפיינים כלשהם כאשר הוא מוכר.

אני גם לא מדבר על העניין שכדי למכור מוצר כלשהו, אתה לפעמים צריך מידע ספציפי על המוצר. כי מי שיש לו המון מידע על מוצר מסוים, לא בטוח שהוא מכיר מוצר אחר מספיק טוב, כדי למכור את המוצר האחר. כי לפעמים צריכים מידע ספציפי על המוצר, כדי למכור את המוצר.

במילים אחרות, ברור שכדי למכור מוצר מסוים, לשם כך אתה צריך להיות עם ידע מסוים ועם פרופיל מסוים. מה שכן השאלה היא, האם אתה צריך אופי מסוים וכישורי תקשורת בין אישית מסוימים, כדי להיות מסוגל למכור מוצרים שונים. האם אתה צריך כישורי מכירה שונים, כדי למכור מוצרים שונים? או שמי שמוכשר ברמת יכולת המכירה שלו למכור מוצר מסוים, הוא יוכל למכור גם מוצר אחר?

והתשובה היא, שאכן למוצרים שונים יתכן שצריך שיטות מכירה שונות, בלי קשר לידע שנצרך כדי למכור את המוצר ובלי קשר לפרופיל האישי של המוכר. דהיינו, יתכן שמי שהוא איש מכירות מצוין שיכול למכור קרח לאסקימואים, עדיין הוא לא יוכל למכור מוצר אחר בסיטואציה אחרת, כמו שתכף אסביר.

אז מי שיתבונן יראה, כי לכל איש מכירות, יש את סגנון המכירה ואת שיטת המכירה שלו. לדוגמה יש איש מכירות שעובד על שיטת ההחמצה, דהיינו, יוצר אצל הלקוח תחושת החמצה ומנסה באמצעותה למכור את המוצר. או סגנון אחר של מכירה, של מה יש לך להפסיד, דהיינו, להקטין את העלות של המוצר בעיני הרוכש. או שיטת מכירה של לשקר קצת את הלקוח, כדי למכור לו את המוצר.

במילים אחרות, אם ניקח את אנשי המכירות הכי טובים בתחומם, נראה כי יש להם שיטות מסוימות שבאמצעותן הם סוגרים עסקאות. ולכל איש מכירות יש את סגנון המכירה שלו או את שיטות המכירה שלו וכולי.

אבל צריכים לדעת, שיתכן מאוד ששיטת מכירה שעובדת מצוין במוצר אחד, היא לא תעבוד לחלוטין בלמכור מוצר אחר. ואיך זה יכול להיות?

כי מוצרים שונים, צריכים למכור אותם בצורה שונה. לדוגמה, יתכן שיש מכירות שטח, שצריכים למכור כאן ועכשיו למישהו שעובר ברחוב מוצר מסוים. שכאן לדוגמה צריכים לסגור עסקה בלי שום מידע מקדים, ואין הזדמנות שניה כדי לסגור עסקה. וכאן לדוגמה יכולה לעבוד שיטה מסוימת.

אבל לעומת זאת, יש מוצרים שלמכור את המוצר, זה תהליך שעשוי לקחת כמה חודשים בממוצע. לדוגמה, מי שעוסק בתיווך דירות ובמכירת בתים, הרי שזאת עסקה מסוג אחר, שבה מתווך הדירות צריך כישורים אחרים, מאשר המוכר בשוק שבא למכור עגבניות במבצע. וכדי למכור בית, צריך כישורים אחרים, מאשר הכישורים שצריך כדי למכור מכירה שנסגרת יותר מהר במקום כאן ועכשיו. כי במכירת דירות, יש תהליך של כמה חודשים, מהרגע שפוגשים את הלקוח, עד שסוגרים את העסקה.

במילים אחרות, עסקאות ותהליכי מכירה שונים, עשויים להיות שונים זה מזה, במשך זמן התקשורת עם הלקוח, האם זו עסקה קצרה כאן ועכשיו, או שצריכים לפתח מערכת יחסים שלמה עם הלקוח. כמו כן עסקאות יכולות להיות שונות, ברמת התקציב של הלקוח, ביחס לעסקה. כי למכור מוצר בסכום נמוך שהלקוח לא מפחד להפסיד אותו, לא דומה ללמכור ללקוח מוצר מאוד יקר שהלקוח הולך לקחת משכנתא והלוואה עבור המוצר.

עסקאות יכולות להיות שונות גם, בכמות האנשים שמעורבים בתהליך המכירה. האם המכירה מתבצעת מול בן אדם אחד, או שיש הרבה אנשים שמעורבים בעסקה. לדוגמה מכירת בית ללקוח, שבה מעורבים הרבה אנשים, כולל עורכי דין וכיו"ב.

עסקאות יכולות להיות שונות, גם בכמות המידע שהלקוח צריך לקבל על המוצר, כדי שהוא ירצה לרכוש את המוצר. לפעמים יש מוצרים שהמוצר מאוד פשוט וברור ללקוח. ולפעמים יש מוצרים שהלקוח צריך הרבה מידע על המוצר, כדי לדעת שהמוצר מתאים לו.

יש מוצרים שהלקוח יכול להתנסות במוצר לפני שהוא רוכש אותו, לדוגמה לעשות נסיעת מבחן ברכב, ויש מוצרים שהבן אדם רוכש אותם, בלי שבכלל הוא רואה אותם במציאות.

יש מוצרים שיותר קל ללקוח לעשות השוואה בין המוצר שלך לבין המוצרים המתחרים ולהבין בקלות למה המוצר שלך יותר טוב ממוצרים אחרים. ויש מוצרים שרק בעל מקצוע יכול להבין במה המוצר שלך יותר טוב ממוצרים מתחרים. דהיינו, שדרוש יותר ידע מקצועי, כדי להבדיל בין איכות המוצרים.

יש מוצרים שבהם הלקוחות שרוכשים את המוצר, הם ברמת אינטליגנציה מסוימת נמוכה, ויש עסקאות שבהן הרוכשים הם ברמת אינטליגנציה גבוהה. ואז ממילא אנשים אינטליגנטים רואים את העולם שונה, במקרים מסוימים והם יצפו לסגנון מכירה שונה וכיו"ב.

יש עסקאות שמתבצעות עם אנשים שלא שמים לב שעושים עליהם מניפולציות. ויש עסקאות שמתבצעות עם אנשים חכמים, ששמים לב כאשר איש המכירות לא מדייק ומנסה להפעיל עליהם מניפולציות רגשיות כאלו ואחרות.

בקיצור בשורה התחתונה, ניתן להבין כי מצד אחד, אנשי מכירות יש להם סגנונות מכירה שונים זה מזה. אבל לא רק שסגנונות המכירה של איש המכירות שונה אחד מהשני, אלא שלמוצרים שונים נדרשת התאמה של שיטת המכירה ונדרשת אולי שיטת מכירה שונה ממוצר אחד למוצר אחר. וזה כמובן חוץ מכך שלכל מוצר יש את המידע שצריכים לדעת עליו, כדי למכור אותו.

ולכן ניתן לומר, שיכול להיות שמישהו יהיה איש מכירות תותח במוצר מסוים ואיש המכירות הכי טוב בתחומו, אבל הוא יהיה איש מכירות גרוע בתחומים אחרים, שבהם נדרשים כישורי מכירה אחרים, סגנון מכירה אחר, תרבות מכירה אחרת, סגנון מכירה שונה וכולי. יש שיטות מכירה שיעבדו מצוין במקרים מסוימים עבור אנשים מסוימים במוצרים מסוימים, אבל לא יעבדו במקרים אחרים.

ולכן גם ניתן לומר, שגם אם אתה גרוע במכירות בתחום מסוים, אולי כן תצליח למכור מוצר אחר, שדורש סגנון מכירה אחר ושיטת מכירה אחרת, שהיא יותר מותאמת לאופי שלך.

והחוכמה כמובן, היא להבין לכל מוצר מה שיטת המכירה שהכי טובה לאותו מוצר. ולהתאים את האופי של איש המכירות ואת סגנון המכירה שלו, למוצר המסוים וכולי.
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על שיטות מכירה, התאמת שיטת המכירה למוצר, כל מוצר דורש שיטת מכירה אחרת, התאמת סגנון המכירה למוצר, אופי של איש מכירות, איזה אופי צריך איש מכירות? סוגי מכירה שונים, סגנונות מכירה שונים, כישורי מכירה שונים בהתאם למוצר, האם איש מכירות טוב יכול למכור כל מוצר? להיות תותח במכירות, מה צריך כדי לדעת למכור? סוגים שונים של שיטות מכירה, תיווך דירות, מתווך דירות, ללמוד למכור, אני לא טוב במכירות, איך למכור נדלן? סוגי עסקאות שונים, סוגים של משא ומתן, איך למכור בית?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שכנוע הצלחה וחיים טובים - הספר על: איש מכירות טוב, פסיכולוגיה הפוכה, שיטות לשכנוע אנשים, שכנוע אנשים, שיטות מכירה, איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לשפר את הזיכרון? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפרש חלומות? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להעריך את עצמך? איך לא להישחק בעבודה? איך להיגמל מהימורים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לקבל החלטות? איך להיות מאושר ושמח? איך לעשות יותר כסף? איך לנהל את הזמן? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להצליח בראיון עבודה? איך ליצור אהבה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להצליח בזוגיות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשתול מחשבות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך למצוא זוגיות? איך להאמין בעצמך? איך לשנות תכונות אופי ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: שיטות לשכנוע אנשים, איש מכירות טוב, איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? דיכאון? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: פסיכולוגיה הפוכה, איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להנות בחיים? בשביל מה לחיות? איך נוצר העולם? האם אפשר לדעת הכל? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש אמת מוחלטת? מה המשמעות של החיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מי ברא את אלוהים? איך להיות הכי חכם בעולם? האם באמת הכל לטובה? האם יש או אין אלוהים? האם לדומם יש תודעה? איך להיות מאושר? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים? אולי אנחנו במטריקס? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? מה יש מעבר לזמן ולמקום ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
לגרום ללקוח להאמין לך לקוח מבטל פגישה מכנה משותף עם הלקוח אופי של איש מכירות הכי טוב שיש משא ומתן עסקי איתור צרכים עם לקוח לפרסם תכנים שיווקיים חרדה של איש מכירות למכור ביוקר התנגדות לקוח באפשרותך להשפיע על אנשים זיהוי מסרים לתת מודע ראפור ניהול משא ומתן על מחיר למכור מוצר בזול להתנהג כמו איש מקצוע ולא כמו איש מכירות עניין של שכנוע לגרום למישהו להוציא אותך מהראש ליצור לקוחות מרוצים לבדוק את איכות השיווק שקרים במכירות מה ההבדל בין שיווק ישיר לבין שיווק עקיף? שיטות שכנוע סמויות לשכנע את הבנקאי לשכנע מישהו להרגיש ייחודי נוסחה לגרום למישהו לרצות רק אותך למכור ללקוח או לשכנע את הלקוח לקנות לפרסם ללקוחות לגרום ללקוח לרצות להגיע לפגישה לגרום למישהו לרצות לגור איתך איזו הצעה להציע ללקוח? הפללת לקוחות זנות איך לעשות שכנוע עקיף? לשתול מחשבה לעצמך מנהל שיווק לשווק ללקוחות חדשים כל מוצר דורש שיטת מכירה אחרת לגרום למישהו לא לשקר כל אחד יכול להיות איש מכירות תהליך מכירה ללקוח איך לגרום למישהו להאשים את עצמו? לשכנע מישהו להחליף מחשבות למה הלקוח לא סוגר עסקה כאן ועכשיו? פשוט למכור איך לעשות דמיון מודרך? שימור לקוחות לקוח שמבטל פגישה ברגע האחרון למכור ביוקר ומעט תועלת מרכישת מוצר לשכנע בראיון תמחור מוצר עם עלות ייצור גבוהה להכניס עיזים למשא ומתן מוצר שלא מתאים ללקוח לגרום למישהו להניח לך מכירות ללקוח למכור לעובדים את התפקיד שלהם לשכנע מישהו לרצות להקשיב לך טיפול בהתנגדויות של לקוח לגרום ללקוח להתמכר למוצר שלך איך להביא לקוחות לעסק? למכור מוצרים זולים איך לעבוד בתור איש מכירות? שתילת מחשבות בדייט לגרום למישהו לרצות להתחתן איתך השקעה בשיווק הקמת מערכת מכירות לשכנע ולמכור לידים של לקוחות תכנון יעדי מכירות לשכנע מישהו לא ליהנות הדרכת מאמני מכירות להתמכר למוצר שלך תיעדוף לקוחות בתהליך מכירה אימון לאנשי מכירות מה הלקוח רוצה לדעת? ליצור לקוחות חוזרים לתת ללקוח הצעת מחיר בטלפון איך מראיינים אנשי מכירות? איך למכור את עצמך ללקוח? למכור בלי לשקר לתת ללקוח להחליט לשכנע אותה שאתה צודק סרטונים שיווקיים לגרום ללקוח לא להיות תלוי בך לשכנע מישהו לספר שכנוע בפרסומות לשכנע ילד לאכול פחות יעוץ שיווקי שיחת משא ומתן שיווק ישיר או שיווק עקיף כמה לתת ללקוח הנחה? הוצאות השיווק והמכירה לגרום למישהו לשנות את דעתו עליך לא רק למכור את המוצר שאלות הסינון של הלקוח לגרום למישהו להתעניין תחושת זרות עם לקוח לשכנע בחורה לשכב להזדהות עם מישהו תהליך מכירות עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מכירות, לשתול מחשבות, מניפולציות בנושאי איש מכירות טוב - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 3.7188 שניות - עכשיו 08_01_2026 השעה 18:33:42 - wesi28