אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לגרום למישהו לשנוא משהו ✔איך ליצור התניה? איך המוח מתאהב? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לשתול מחשבות? איך ליצור התניה חיובית? איך ליצור התניה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, לגרום למישהו לשנוא משהו, לשכנע בראיון, להתמודד עם התנגדויות בתהליך מכירה, מומחה במכירות, דמיון מודרך nlp, טיפים לטיפול בהתנגדויות קניה, פסיכולוגיה הפוכה, איך למכור נכון, לשכנע מישהו להפסיק לעשן, ללמוד איך לשכנע, אמנות הנאום, nlp מטפל, NLP טיפולים, להתמודד עם התנגדויות של לקוח, איך לשכנע לקוחות, מודל לטיפול בהתנגדויות במכירות, טיפים לטיפול בהתנגדות במכירות, לשכנע את אבא, לשכנע מישהו ללכת לטיפול, דיאטת nlp, nlp עוגנים, זיהוי מניפולציות בטקסט, טיפים לטיפול בהתנגדויות בשיחת מכירה, לשכנע אנשים בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדויות לקוח, רטוריקה, טיפים לטיפול בהתנגדויות של לקוח, כלים לטיפול בהתנגדויות לקוח, איך לשכנע את הלקוח, איך לשכנע אנשים, לשכנע בעל לעוד ילד, טיפים לטיפול בהתנגדויות במכירות, טכניקות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירות בטלפון, איך לשכנע את עצמי לא לאכול, טיפים למכירות, nlp וחרדות,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨איך ליצור התניה? איך המוח מתאהב? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לשתול מחשבות? איך ליצור התניה חיובית? איך ליצור התניה שלילית? איך לשנות תחושה של מישהו? איך לשנות רגש? איך ליצור רגש? איך להתגבר על רגש? איך להחליף רגש? איך לגרום למישהו לשנוא משהו? איך שותלים מחשבות?
וכאן אבאר עוד שיטה איך לשנות דעות של אנשים? איך לגרום למישהו לאהוב דברים שהוא לא אוהב? איך באפשרותך לקחת מישהו שלא אוהב משהו, ולהשפיע עליו לאהוב אותו? איך באפשרות לגרום למישהו לא לאהוב משהו? ואיך באפשרותך לגרום לעצמך לאהוב דברים שאת לא אוהב? ועוד.

והשיטה שתתבאר הפעם לכך, היא שאם לדוגמה אתה רוצה שמישהו יאהב דבר שהוא לא אוהב, במקרה כזה לדוגמה עליך למצוא סיטואציה שבה אותו הבן אדם ירגיש מאוד טוב ממשהו אחר, ולמצוא את הדרך באותה הסיטואציה להכניס לתוך הסיטואציה את הדבר האחר שאותו בן אדם לא ממש אוהב. וצריך לוודא שהוא ירגיש מספיק טוב באותה הסיטואציה, ברמה כזו שהוא לא יסרב לאותו הדבר שאותו הוא לא אוהב.

ועל ידי זה שהאדם השני עשה דבר שהוא בד"כ לא אוהב לעשות, תוך כדי שהוא הרגיש טוב מדבר אחר שקרה / שהוא עשה, על ידי זה הוא יוצר התניה חיובית בתת המודע שלו, לאהוב את הדבר שהוא לא אהב עד כה.

לדוגמה, נניח שמישהו לא אוהב לאכול בצל. ונניח שברצונך לגרום לו לאהוב לאכול בצל. במקרה כזה תכין מנה שהוא ממש אוהב. ותוודא שהוא כ"כ יאהב את המנה הזאת, עד כדי כך שגם אם יהיה בה בצל, הוא עדיין יאכל אותה. עכשיו, תוסיף לשם את הבצל, אבל במידה כזו, שנראה לך שהוא לא יפסול את המנה, בגלל הבצל שבה. ועכשיו, ברגע שהאדם השני מודע לכך שהוא אוכל בצל, וברגע שהוא לא מסרב לכך, בגלל שהוא מאוד מרוצה ממשהו אחר, ממילא זה משנה את היחס שלו, גם כלפי הדבר שאותו הוא לא ממש אוהב.

והחוקים שעומדים מאחורי הטכניקה הזאת, הם, שכאשר מישהו מרגיש טוב, יותר קל לו להרגיש רע. כאשר מישהו מרגיש רע, יותר קשה לו להרגיש רע. לדוגמה, בן אדם יותר קל להכעיס אותו כאשר הוא חולה, מאשר כאשר הוא בריא ומרגיש ממש טוב. דהיינו, אם תעשה משהו שלפעמים מכעיס מישהו ולפעמים לא, יש יותר סיכוי שהוא יכעס עליך, אם תעשה את זה, תוך כדי שהוא כועס בלי קשר למה שעשית, מאשר אם תעשה את זה, תוך כדי שהוא מרגיש ממש טוב, ממשהו אחר.

וזה בעצם מה שמאפשר לנו, לקחת מישהו שמרגיש ממש טוב ממשהו, ותוך כדי זה להכניס לשם משהו שהוא לא ממש אוהב. וככל שהוא מרגיש יותר טוב, כך ממילא יותר קל להכניס לשם משהו שהוא יותר לא אוהב.

בנוסף, כאשר מישהו עושה משהו, ומרגיש טוב מכך, זה גורם לו לאהוב את מה שהוא עושה. אבל לא רק כאשר מישהו עושה משהו, שעשיית אותו הדבר גורמת לו להרגיש טוב, אלא גם כאשר מישהו עושה משהו, ושתוך כדי זה, הוא מרגיש טוב. כי המוח לא תמיד יודע להבדיל, מהיכן הגיע תחושת הטוב. וככה המוח מתאהב במה שקורה, גם אם הוא לא סיבת תחושת הטוב שקרתה.

כי בן אדם רוצה להרגיש טוב. וממילא האדם אוהב את מה שעושה לו טוב. ואם האדם עושה משהו שעושה לו טוב, ממילא האדם יאהב את הדבר שכאשר הוא עושה אותו, זה עושה לו טוב.

ומשום שהאדם התרגל לאהוב דברים שכאשר הוא עושה אותם, העשייה שלהם עושה לו טוב, מתוך זה המוח של האדם התרגל, לאהוב דברים שכאשר הוא עושה אותם, הוא מרגיש טוב, גם בלי קשר לזה שעשיית הדברים עצמם, היא לא הסיבה לתחושת הטוב שלו.

כי כאשר האדם עושה משהו שעושה לו טוב, מה שקורה בעצם זה, שהאדם עושה משהו, האדם מרגיש תחושה טובה בעקבות עשיית הדבר, ואז האדם אוהב את העשייה שגרמה לו להרגיש טוב. אבל המוח לא תמיד יודע לנתח, מה בדיוק אחראי לזה שהוא הרגיש טוב. ואז האדם מתחיל לאהוב את מה שקרה / שהוא עשה תוך כדי שהוא הרגיש טוב, כאשר הוא לא מבין / מתעצל / לא יודע לנתח, מה בדיוק הסיבה לכך שהוא הרגיש טוב.

כי לנתח כל הזמן, מה בדיוק הרכיבים שיצרו את תחושת הטוב ולהתמקד רק בהם, זו משימה לא קלה, שדורשת יכולת חשיבה. ומשום כך האדם התרגל להאמין, שכאשר הוא מרגיש טוב, הוא אוהב את הדברים שקורים בסיטואציה, גם בלי לנתח האם הם אלו שאחראים לתחושת הטוב שלו. אא"כ הוא יודע בוודאות שהם לא קשורים לתחושת הטוב שלו / הוא יודע שהם עושים לו רע.

וממילא זה אומר, שאם מישהו מרגיש טוב, באפשרותך תוך כדי זה להכניס לסיטואציה משהו שהוא לא ממש אוהב. וממילא תחושת הטוב הכללית שיש לאדם, תעבור גם כלפי הדבר שאותו הוא לא ממש אוהב.

וכאן יש עוד רמת עומק שאומרת, שאם יש התניה בין הדבר שעושה לאדם טוב, לבין הדבר שאותו האדם לא אוהב, במקרה כזה, האדם עוד יותר יאהב את הדבר שאותו הוא לא אוהב. לדוגמה, נניח שהאדם ממש אוהב להיות במקום כלשהו. ונניח שהאדם לא אוהב לשמוע מוזיקה כלשהי.

ונניח שיוצרים סיטואציה, שבה האדם נמצא במקום שבו הוא ממש אוהב להיות, וגורמים לו להרגיש שם בנוח, עד כדי כך שהוא לא ירצה ללכת משם. ואחר כך מפעילים שם את המוזיקה שהוא לא ממש אוהב.

במקרה כזה במוח של האדם, יש רצון ללכת בגלל המוזיקה. אבל המוח אומר לאדם, שהוא לא יכול ללכת משם, בגלל שהוא רוצה להישאר שם. ואז המוח כדי לא להרגיש רע מהמוזיקה, המוח מתחיל לאהוב את המוזיקה / לשנוא אותה פחות. כי במקרה כזה, יש בעצם התניה, בין תחושת הטוב של להיות באותו המקום, לבין המוזיקה. דהיינו, האדם מבין, שאם הוא בורח מהמוזיקה, הוא מפסיד את המקום שהוא אוהב. ואז ממילא הוא מבין שכדי להרגיש טוב, הוא חייב לאהוב את המוזיקה. כי זה מגיע באותו הדיל.

ומכל...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? למה יש רע בעולם? האם יש משמעות לחיים? מה המשמעות של החיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש אמת מוחלטת? איך להיות הכי חכם בעולם? איך נוצר העולם? אולי אנחנו במטריקס? בשביל מה לחיות? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם לדומם יש תודעה? האם הכל אפשרי? האם יש או אין אלוהים? למה העולם קיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם באמת הכל לטובה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם אפשר לדעת הכל ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
איך למכור בלי אנרגיה? ממי הלקוח רוצה לקנות? לפני איתור צרכי הלקוח הזדהות רגשית חזקה עם לקוח מתי לא לעשות איתור צרכי הלקוח? להציג ללקוח הנחה האם אפשר ללמד למכור? לשכנע לקוח לרכוש מוצר יקר יסודות ההשפעה זיהוי הצורך של הלקוח מחלקת מכירות לגרום למישהו להסכים איתך עמלה על מכירות לגרום ללקוח למכור לך את עצמו לשכנע דתי מוצר לא מספיק טוב למה לא לתת הנחה ללקוחות? איך להשיג לקוחות? לשכנע לקוח לרצות לקנות ממך אופי של איש מכירות הכי טוב שיש שיווק ומכירות לרכוש את אמון הלקוחות איך לשכנע עובד? תכנון יעדים לאנשים מכירות האם לעשות שיווק כשיש המון ביקוש? מוצר טיפול בהתנגדויות מכירות להצליח לשכנע אנשים איזה שיווק יביא הכי הרבה מכירות? לגרום ללקוח לרצות לקנות למכור מוצר אחרי שלקוח לא רצה אותו ליצור לקוחות מרוצים לתאם בטלפון פגישה עם לקוח משכנע טיפול בתלונות של לקוחות להיות נחמד ללקוח תכונות האופי הנדרשות ממנהל מחלקת מכירות לגרום למישהו להיות מכור אליך שכנוע חזותי שיטות השכנוע של ביבי נתניהו בבית המשפט שימוש בשם הפרטי של הלקוח למכור בשוק רווי שקרים ומכירות האם עדיף שכנוע ישיר או שכנוע עקיף? לשכנע אישה להתאהב בך ארגון המידע של מחלקת המכירות טוב במכירות אסטרטגיות בטיפול בהתנגדויות לקוח להציג ללקוח טווח מחירים לגרום ללקוח לסגור עסקה כאן ועכשיו לקוח עם דרישות מוזרות למכור מוצר שקשה למכור אותו להיות מומחה למכירות לקוחות של העסק שלך זיהוי שיטות שכנוע לגרום למישהו להימשך אלי פרסומות צרכי לקוח לגרום למישהו להעריך אותך לגרום למישהו לחשוב כמוך לשנות את הלקוחות לשכנע מישהו לדבר איתך בכנות תת מודע או מודע צרכי הלקוח אחרי רכישה טכניקות מכירות לימוד מכירות שכנוע של תת המודע תמחור מוצר יקר שיווק באינטרנט יכול לשכנע בכל דבר למכור הרבה בזול או מעט ביוקר כאבים של לקוח חוסר הסכמה עם לקוח לגרום למישהו להקשיב לך לגרום למישהו לסלוח לקוחות ממוצעים האם לעשות מניפולציה על לקוחות? לאבד לקוח לגרום ללקוח להתמכר לשכנע מישהו להתחתן לגרום למישהו להביא ילדים לעשות ייסורי מצפון ללקוח ניתוח סיבתיות ומכירות לשכנע מישהו להתרגל לעשות שיטות שכנוע מתקדמות הצגת מידע ללקוח לשכנע מישהו לשמוח איש מכירות לא מוכר בצורה נכונה להוציא את המוצר לשוק איך למכור מוצר שאתה לא מאמין בו? איך לעשות מניפולציה רגשית? חומרי שיווק טובים טעויות ביצירת הזדהות ליצור אמון אישי תמחור מוצרים ושירותים התאמת המוצר לצורך לגרום למישהו לשאול אותך שאלות הבהרה למה הלקוח אומר שהמוצר יקר? להכיל התנגדות של לקוח לדבר עם הלקוח על הצרכים של הלקוח עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון עיסקי, להשפיע, מאמן אישי בנושא לגרום למישהו לשנוא משהו - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.7344 שניות - עכשיו 23_10_2026 השעה 11:40:18 - wesi28