אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לבחור את הלקוח ✔מי הלקוח האידיאלי שלך? מי הלקוח הכי טוב שלך? איך לבחור את הלקוחות שלך? לאיזה לקוחות לפרסם? לאיזה לקוחות לשווק? למי אתה מביא הכי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, לבחור את הלקוח, לשכנע את ההורים, התמודדות עם התנגדות לקוח, לשכנע חברים לצאת, איך לשכנע אנשים בטלפון, מהו nlp, טיפול בהתנגדויות במכירה, עזרה איך לשכנע, איך לשכנע גבר לחזור, חוקים בהשפעה ושכנוע, לשכנע גבר להיות איתך, מודל לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, להתמודד עם התנגדויות מכירות, NLP למטפלים, כושר שכנוע ושינוי עמדות, nlp חינם, NLP שיטת, לשכנע מישהו לעשות משהו, nlp הפרעות אכילה, טיפול בהתנגדויות לקוח, טכניקות לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה, ייעוץ אסטרטגי, להתמודד עם התנגדויות במכירות, איך לשכנע את הבוס, טיפים לטיפול בהתנגדות מכירה בטלפון, ייעוץ אישי לפוליטיקאים, איך לשכנע טוב, כלים לטיפול בהתנגדויות מכירות, לשכנע לקוחות בטלפון, לשכנע אנשים לתרום, טיפים לשכנע, nlp וחרדות, מניפולציה, איך לשכנע את אשתי, לשכנע אנשים בטלפון, איך לשכנע בוויכוח, זיהוי מניפולציות בטקסט,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨מי הלקוח האידיאלי שלך? מי הלקוח הכי טוב שלך? איך לבחור את הלקוחות שלך? לאיזה לקוחות לפרסם? לאיזה לקוחות לשווק? למי אתה מביא הכי הרבה תועלת? במה אתה הכי טוב? למי אני מביא הכי הרבה תועלת? במה אני הכי טוב? היצע וביקוש, איך לבחור את הלקוח האידיאלי שלך? מי הלקוח שישלם לך הכי הרבה כסף? האם חייב להיות יותר טוב מאחרים? האם חייב יתרון תחרותי? איזה עסק להקים? איך לבחור תחום לימודים? במה להיות יותר טוב מאחרים? איך להיות יותר טוב מאחרים? איך לעשות הרבה כסף?
כמו שכבר הסברתי הרבה פעמים, מי שרוצה לעשות כסף, צריך להיות יותר טוב מאחרים. כי אם לא תהיה יותר טוב מאחרים, אז יבוא מישהו אחר שהוא יותר טוב ממך והוא ימכור את המוצר שלו ללקוח, במקומך.

וכאן אני רוצה לחדד את הנקודה הבאה והיא, שאם אתה רוצה לעשות כסף אתה לא צריך לגשת לעניין דרך נקודת המבט של במה אני הכי טוב. אלא דרך נקודת המבט של למי אני מביא הכי הרבה תועלת. ומי הלקוח שאני יכול להביא לו הכי הרבה תועלת ושהוא יהיה מוכן לשלם הכי הרבה על התועלת הזו. שאלו 2 נקודות מבט שנראות דומות אבל הן שונות. כמו שתכף אסביר.

ברמת העיקרון יהיה נכון לומר, שאתה תעשה יותר כסף, במה שאתה יותר טוב מאחרים. כי אם אתה יותר טוב מאחרים במשהו, הרי שכנראה שם תוכל להביא יותר תועלת מאחרים ושם כנראה יהיה יותר ביקוש מהיצע. והכסף מסתתר היכן שיש יותר ביקוש ופחות היצע.

וזה בעצם אומר, שאם אתה מנסה למצוא את הלקוח האידיאלי שלך, הרי שעליך לנסות להבין מי צריך את מה שאתה הכי טוב בו, מי צריך את מה שאתה יותר טוב מאחרים בו. וזה נכון, אבל זאת לא כל האמת.

ולמה? כי הכסף נמצא, היכן שאתה מביא יותר תועלת שמישהו מוכן לשלם עליה הכי הרבה ולא בהכרח היכן שצריך יותר דווקא אותך ולא מישהו אחר.

נניח שיש לך 4 מיומנויות שונות, אתה יודע לשיר, לרקוד, לצייר, ולהכין קפה, בבת אחת. עכשיו, נניח שיש מישהו שצריך את כל ה 4 מיומנויות האלו. עכשיו, כמה אנשים בעולם, יכולים לתת לו בדיוק את מה שאתה יכול לתת לו? נניח, שאף אחד. נניח שאתה היחיד בעולם, שיכול לתת לו את 4 הכישורים האלו בו זמנית. עכשיו, נניח שיש 100 לקוחות שצריכים מישהו שיש לו בדיוק את 4 המיומנויות שלך. ונניח שאין אף אחד אחר בעולם שיכול לתת להם, את מה שאתה יודע לתת. כי לך ורק לך יש את 4 המיומנויות האלו בלבד.

עכשיו, האם יהיה נכון לומר, שאתה תוכל לעשות הכי הרבה כסף, בלמכור את 4 הכישורים שלך בבת אחת? תשובה: לכאורה כן. כי יש לך שם הרבה ביקוש ואין הרבה היצע חוץ ממך. אבל זאת לא כל האמת.

כי יכול להיות שאתה תוכל להביא יותר תועלת למישהו שצריך רק מיומנות אחת שלך בלבד, יותר מאשר התועלת שאתה תוכל להביא לכל אלו שצריכים את כל המיומנויות שלך ביחד. ויכול להיות שאותו אחד, יהיה מוכן לשלם לך הרבה יותר על תועלת שאתה תביא לו, מאשר מישהו שצריך דווקא אותך בגלל כל המיומנויות שלך, אבל הוא לא יהיה מוכן או יכול לשלם לך כמו אותו אחד שאתה פחות מביא לידי ביטוי את כל היכולות שלך עבורו.

דהיינו, יתכן שיש מישהו שאתה יכול לייצר לו תועלת מאוד גדולה, ממיומנות אחת שיש לך, ושאתה תביא לו תועלת מאוד גדולה, שהוא יהיה מוכן לשלם עבורה הרבה כסף, יותר מאשר יהיו מוכנים לשלם לך כל האנשים שצריכים את כל 4 המיומנויות שלך ביחד.

וזה כן יהיה נכון לומר, שאם מישהו צריך רק מיומנות אחת שלך בלבד, אז יש יותר סיכוי, שיהיו לך יותר מתחרים. כי יש יותר אנשים שיש להם את המיומנות הזאת, מאשר אנשים שיש להם את כל ה 4 מיומנויות שלך. אבל עדיין, יתכן שתוכל להביא יותר תועלת למי שצריך רק מיומנות אחת שלך בלבד, יותר מאשר כל מי שצריך את מה שאתה הכי טוב בו יותר מאחרים.

ולכן, אם תחשוב דרך נקודת המבט של במה אני הכי טוב יותר מאחרים, ומי צריך את מה שאני הכי טוב בו יותר מאחרים, אז אכן זאת נקודת מבט נכונה להתחיל לחפש בה. כי כנראה ככל שאתה יותר טוב במשהו, כנראה שיש לך שם פחות מתחרים וכנראה שיהיה לך שם, יותר ביקוש מאשר היצע וכנראה שתעשה שם יותר כסף.

אבל זאת לא כל האמת. כי האמת צריכה להיות, היכן אני יכול להביא הכי הרבה תועלת, למי אני יכול לייצר הכי הרבה תועלת. ואתה יכול לייצר הכי הרבה תועלת, לאו דווקא במקום שאתה הכי טוב בו. והלקוח משלם על התועלת שאתה מייצר לו ולא על הייחודיות שלך.

ולכן אם אתה מחפש כסף, אז הגיוני שתנסה כל הזמן להיות יותר טוב מאחרים, כי זה מגדיל את הסיכוי שתוכל להביא יותר תועלת ללקוחות שלך. אבל תחשוב דרך נקודת המבט של, איך אני מייצר עוד תועלת, איך אני נהיה יותר טוב, כדי שאני אוכל לייצר עוד תועלת. ואל תחשוב רק דרך נקודת המבט של, איך אני נהיה יותר טוב, כדי להיות מיוחד, בלי קשר לתועלת שאתה מייצר.

ולכן, אם אתה רוצה לעשות כסף, ואתה רוצה לדעת מי הלקוח האידיאלי שלך? שאל את עצמך, למי אני יכול להביא הכי הרבה תועלת. להביא הכי הרבה תועלת, כמובן ביחס לשאר האפשרויות של הלקוח. כי אם ללקוח יש אפשרויות יותר זולות ויותר טובות ממך, אז אולי הוא לא צריך דווקא אותך. אבל הפוקוס לא צריך להיות, איפה אני אביא לידי ביטוי הכי טוב את מה שאני הכי טוב בו, אלא איפה אני אביא הכי הרבה תועלת, שהלקוח מוכן לשלם עליה הכי הרבה. וזה לא בהכרח המקום שבו אתה הכי טוב.
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש או אין אלוהים? האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה העולם קיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? בשביל מה לחיות? למה לא להתאבד? איך נוצר העולם? אולי אנחנו במטריקס? האם לדומם יש תודעה? האם אפשר לדעת הכל? מהי תכלית ומשמעות החיים? מי ברא את אלוהים? איך להנות בחיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? למה יש רע בעולם? האם באמת הכל לטובה? מה המשמעות של החיים? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם המציאות היא טובה או רעה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
איזה מוצר לא למכור? איך לעשות שיווק? לנצח במשא ומתן לגרום למישהו לשכוח אותך איתור צרכים של הלקוח האם לעשות שיווק כשיש המון ביקוש? להביע הזדהות עם ההתנגדות להתנגד לבקשה של לקוח לקוחות שרוצים לרכוש ממך לשכנע דתי לשכנע מישהו לרצות אותך הזדהות רגשית חזקה עם לקוח להגיד לא ללקוח טיפול בהתנגדויות במשא ומתן לשכנע שופטים לגרום למישהו להחליף מחשבות מניפולציות להתמודד עם מניפולציה לקוח שלא רוצה לקנות לעשות מניפולציה לאהוב מוצר לקוח מתייחס מנהל שיווק גרוע איך להצליח במכירות? לתמחר מוצר חדש שיווק לטווח מיידי מכירות למתחילים לשכנע מישהו לשכוח אותך איך הנחה משפיעה על הלקוח? השפעה על אחרים nlp בעבודה איך לשכנע דתי? התועלת שהלקוח מקבל מהמוצר לדבר עם לקוח בצורה נכונה לשווק מוצרי יוקרה לחסכנים מהן הטעויות הנפוצות של אנשי מכירות? לתעדף את הכנת חומרי השיווק קושי למכור לפנות ללקוח הזדהות עם הלקוח לגרום ללקוח לרכוש מוצר הקמת מערך מכירות חוסר הסכמה במשא ומתן עדויות של לקוחות תוכן שיווקי מקצועי לקוחות שמאמינים בך מצב הרוח של הלקוח איך להשפיע? שיווק ישיר או שיווק עקיף איזה צרכים של הלקוח צריך לאתר? מה צריך כדי לדעת למכור? להדהד מסר שיווקי טעויות של אנשי מכירות מקצועיים חסרונות ללמוד nlp לגרום למישהו לא לבגוד בך שיחה יוצאת עם לקוח ביבי נתניהו כאיש מכירות לשכנע מישהו להגיע למפגש לשכנע לקוח עצוב לשכנע אנשים בכל דבר מתי איש המכירות שלך מרוויח יותר ממך? מוצר לכל כיס לסגור עסקה עם לקוח שלא רוצה לקנות לגרום למישהו להתגעגע אליך עמלות מקובלות לאנשי מכירות לגרום למישהו לשכנע שמשהו משאבים להכנת חומרי שיווק להגיע ללקוחות מנהל מכירות לקוחות עם בקשות מוזרות איתור צרכי הלקוח אחרי רכישה מוצר שלא מתאים ללקוח מכירות בעסק מה התקציב של הלקוח? סמנכל שיווק לקוח שהשאיר פרטים באתר למכור כמה מוצרים לשווק מוצרי יוקרה שיטות לשיווק הכנת תוכנית ליצירת חומרי שיווק לתכנן קמפיין שיווקי למה לקוח מבקש הנחה? לגרום למישהו לא לעשות משהו עקרונות ניהול משא ומתן לקוחות של העסק שלך שיטות השכנוע של ביבי נתניהו להעביר ללקוחות להסתיר מידע מהלקוח למה למכור כמה מוצרים? לשפר כושר שכנוע מתי חשוב ללקוח ממי הוא רוכש את המוצר? מוצרים ברמה גבוה לשכנע אנשים לעשות כרצונך לשפר מוצר מסע מכירות לא לפחד למכור האם הכרחי לאתר את צרכי הלקוח? מה הלקוח חושב על המתחרים? איך לענות ללקוח שאומר? התמדה לאנשי מכירות עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא משא ומתן, למכור, לקוחות בתחום לבחור את הלקוח - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.6719 שניות - עכשיו 04_09_2026 השעה 09:50:28 - wesi28