אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אפשרויות בחירה של לקוח ✔לתת ללקוח לבחור אפשרות גרועה, איך לעשות מניפולציה על לקוחות? איך לגרום ללקוח להאמין שהמוצר שלך שווה את הכסף שאתה מבקש עבורו...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






ייעוץ + טיפול גם בנושאים:
שכנוע, מכירות, שיווק, איך לשכנע, NLP, להשפיע על אנשים, משא ומתן, לנאום, אפשרויות בחירה של לקוח, טכניקות לטיפול בהתנגדויות במכירה, טכניקות לטיפול בהתנגדויות במכירה בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדויות מכירה בטלפון, התמודדות עם התנגדויות בזמן מכירות בטלפון, איך להשפיע על התת מודע, NLP קשב וריכוז, איך לשכנע את המורה, סודות הסוגסטיה, לימודי רטוריקה, איך לשכנע לקוחות לקנות, אמנות השכנוע, טיפים לטיפול בהתנגדויות בתהליך מכירות בטלפון, טיפים לטיפול בהתנגדויות במכירה, טיפול בהתנגדות מכירה, טיפול אישי, NLP הרזיה, איך למכור יותר, אימון nlp, שיווק, שיווק ומכירות, סדנאות nlp, התמודדות עם התנגדויות בשיחת מכירות בטלפון, ייעוץ אישי לפוליטיקאים, nlp להורדה, להתמודד עם התנגדות מכירה, איך לשכנע בחורה, כלים לטיפול בהתנגדות במכירות בטלפון, מודל לטיפול בהתנגדות בשיחת מכירה בטלפון, איך לשכנע אישה, לשכנע גבר להתחתן, לשכנע אנשים לקנות מוצר, לשכנע שכן, להתראיין בתקשורת, לשכנע בחורה לחזור אליך, NLP ומכירות, NLP אימון אישי,
☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨לתת ללקוח לבחור אפשרות גרועה, איך לעשות מניפולציה על לקוחות? איך לגרום ללקוח להאמין שהמוצר שלך שווה את הכסף שאתה מבקש עבורו? איך לשכנע לקוח לרכוש מוצר מסוים במחיר מסוים? טעויות בלתת ללקוח אפשרויות בחירה גרועות, אפשרויות בחירה גרועות ללקוח, טעויות באפשרויות בחירה ללקוח, תמחור לא הגיוני, תמחור הגיוני, שווי השוק של מוצר, הוכחה לשווי שוק, להציע כמה הצעות גרועות ללקוח, משא ומתן למתקדמים, אימון מכירות למתקדמים, הדרכת מכירות, תמחור מעל למחיר השוק
וכאן נדבר על הנושא של להציע ללקוח מספר הצעות ואפשרויות בחירה שונות, כאשר אחת מהן או חלקן יהיו גרועות, כדי לגרום ללקוח לבחור באפשרות שתהיה יותר טובה עבורו, מבין כל האפשרויות האחרות. ונדבר גם על איך לשכנע לקוח לרכוש מוצר מסוים במחיר מסוים? ואיך לשכנע לקוח שמוצר שווה את הכסף שלו? ואיך לקבע את המחיר אצל הלקוח? ועוד.

כי יש לוגיקה שאומרת, שאם רוצים שלקוח יבצע רכישה מסוימת, אז אפשרי לתת לו כמה הצעות שונות, כאשר חלק מההצעות יהיו פחות טובות ביחס לאחרות. ואז ממילא הלקוח יעדיף דווקא את ההצעה שאנחנו רוצים לכוון אותו אליה, כי הוא יחשוב שהיא יותר טובה. ויש בזה כל מיני שיקולים כפי שהסברתי גם כאן לגבי אפשרויות בחירה של לקוח וגם כאן לגבי לתת ללקוח אפשרויות גרועות ועוד.

וכאן אוסיף, כי כאשר נותנים ללקוח אפשרויות בחירה, ובפרט כאשר נותנים ללקוח גם אפשרות גרועה יחסית, כדי לדחוף אותו אל האפשרות שיותר טובה עבורו, צריכים לשים לב לכך, שאפשרויות הבחירה הגרועות שאנחנו נותנים ללקוח, לא יראו אפשרויות גרועות מידי. במובן שחייבים לוודא שלא מציעים ללקוח אפשרויות בחירה, כאשר חלק מאפשרויות הבחירה של הלקוח, יראו מוזרות מידי ולא הגיוניות מידי עבור הלקוח.

כי אם בתוך כל האפשרויות שאנחנו נותנים ללקוח, ניתן לו גם אפשרות מאוד גרועה בעיניו, זה עלול לגרום ללקוח לחשוב שאנחנו מרמים אותו וכיו"ב, ואז זה עלול לגרום לו לא לרצות לבצע איתנו עסקה, גם לא באפשרות אחרת שהיא מושלמת עבורו.

לדוגמה: לא כדאי שניתן ללקוח אפשרות שבה בעיני הלקוח התמחור יהיה גבוה מידי, ברמה שהלקוח לא יבין את התמחור לחלוטין. כי כדאי שבכל מקרה הלקוח יבין איכשהו את התמחור של המוצר. ואם הלקוח יחשוב שהתמחור גבוה מידי בצורה קיצונית, זה עלול לגרום לו לחשוב שאנחנו מרמים אותו וכיו"ב, ברמה שהוא לא ירצה לבצע גם לא עסקה אחרת בתמחור אחר שכן הגיוני לו.

ועכשיו אוסיף כאן לוגיקה איך אפשרי להציע ללקוח אפשרויות גרועות, גם כאלו שיראו לו קיצוניות, אבל עם פחות סיכוי שיגרם נזק לעסקה?

והדרך היא, באמצעות זה שמציגים ללקוח את האפשרות הגרועה, לא כאפשרות ריאלית עבורו, אלא כסיפור על מישהו אחר שכבר בחר באפשרות האחרת, גם אם עבור הלקוח הנוכחי שלנו, האפשרות נראית כגרועה.

לדוגמה: נניח שאנחנו רוצים למכור ללקוח נכס מסוים, במחיר X שנראה לו הגיוני. אפשרי שנציג ללקוח מלאי של נכסים, עם נכס שבעיני הלקוח הוא הרבה יותר טוב ועם תג מחיר הרבה יותר יקר, ברמה שהלקוח אולי לא מבין את התמחור שלו. אבל מול הלקוח, לא נציג את הנכס היקר, כאפשרות בחירה עבורו כרגע, אלא כאפשרות בחירה שהייתה קיימת ושמישהו אחר כבר בחר אותה.

אסביר שוב: אנחנו לא רוצים לומר ללקוח שהוא צריך לבחור בין אפשרויות, שאחת מהן תיראה לו מאוד גרועה ומאוד לא ברורה. כן הגיוני לדוגמה, שהלקוח יבין שכעיקרון היו כאן כל מיני אפשרויות בחירה, כאשר אחת מאפשרויות הבחירה הזו, יכולה לצורך העניין להיות אפשרות של המוצר הכי טוב, ונאמר ללקוח שהמוצר הכי טוב, עולה מחיר מאוד גבוה. אבל נאמר ללקוח שכרגע הוא לא יכול לבחור את האפשרות הזאת, כי מישהו אחר כבר בחר את האפשרות הזאת עבורו.

בלוגיקה הזאת, מצד אחד הלקוח לא צריך לדמיין שהוא רוכש את המוצר הכי יקר במחיר מאוד גבוה, ברמה שהוא עשוי לחשוב שאנחנו מרמים אותו איכשהו, או שהתמחור לא הגיוני באופן כללי. אבל מצד שני, הלקוח כן מבין שהיו כאן כל מיני אפשרויות, ושמישהו אחר כבר רכש את המוצר הכי טוב במחיר הכי גבוה.

ומה אנחנו מרוויחים כאן? אנחנו מרוויחים כאן נקודת עוגן ונקודת ייחוס של הלקוח, שהאפשרות בחירה שיש לו כרגע, היא הרבה יותר טובה עבורו, ביחס לאפשרויות שהיו קיימות עבורו קודם, שאחת מהן נחשבת לגרועה עבורו / לפחות טובה עבורו, אילו הוא היה צריך לבחור אותה.

אסביר שוב, אנחנו לא ניתן ללקוח אפשרות לבחור בפועל, באפשרות שמבחינתו היא גרועה מידי, אבל כן נספר לו שבעבר היתה עוד אפשרות אחרת, שכרגע היא כבר לא זמינה עבורו. ושהוא היה יכול לבחור בה, אילו היא היתה זמינה. אבל כרגע היא לא זמינה. ונאמר לו, שמישהו אחר, החליט שהאפשרות הזאת טובה עבורו.

ויש כאן לוגיקה שקשורה לעניין של שווי השוק של מוצר. שבה אנחנו נותנים ללקוח כמה אפשרויות, כאשר בין כל האפשרויות יש אפשרות יקרה, שהלקוח יכול להאמין שיש מישהו שרוכש את האפשרות הזאת, ואז מכך הלקוח יכול להסיק על שווי השוק של מוצר אחר שאנחנו רוצים למכור לו.

אבל החידוד כאן הוא, שאם נאמר ללקוח שיש לו כרגע כמה אפשרויות, עם אפשרות בחירה שהלקוח לא יבין את התמחור שלה, אז במקום שזה יגרום ללקוח לחשוב שמוצר אחר שווה את המחיר שלו, הלקוח עשוי לחשוב שהתמחור לא הגיוני באופן כללי. ולכן אפשרי להציג ללקוח כמה אפשרויות שהיו קיימות ברמה העקרונית ולומר ללקוח שהאפשרות היקרה ביותר, כבר לא נמצאת במלאי וכיו"ב. כאשר זה אמור לגרום ללקוח להאמין ששווי השוק של מה שכן במלאי, כן הגיוני בעיניו.

עוד אוסיף, כי גם אם מספרים ללקוח על אפשרות שהייתה קיימת, שבעיניו תיתפש כגרועה וכלא מתאימה, צריכים לשים לב שהיא לא תהיה גרועה מידי, באופן שהוא לא יחשוב שאנחנו רימינו מישהו אחר. דהיינו, גם אם מספרים ללקוח שיש אפשרות אחרת, שמישהו אחר כבר בחר בה, צריכים לשים לב, שהלקוח 1 - יחשוב שהסיפור שלנו אמין ולא בדיוני. 2 - שהלקוח לא יחשוב, שאנחנו רימינו את הלקוח האחר.

ואז אם הלקוח מאמין שמישהו אחר רכש את המוצר האחר, היותר יקר, זה נותן ללקוח שלנו כרגע, נקודת עוגן, שמעלה את שווי השוק של המוצר שכרגע זמין עבורו.

לסיכום: כאשר מציעים ללקוח אפשרויות בחירה שונות, גם אם רוצים לכוון אותו לאפשרות ספציפית, באמצעות הצגת אפשרויות גרועות, צריכים לוודא שהאפשרויות הגרועות לא גרועות מידי וצריכים להבין איך הלקוח יתפוש את העניין של שאר האפשרויות האחרות.

ואת כל הדברים האלו, אפשרי לדעת גם באמצעות העמקה בנושא של תמחור הגיוני או תמחור לא הגיוני וגם לגבי בנושא של לתת אפשרויות בחירה ללקוח וגם בנושא של להציע כמה הצעות גרועות ללקוח וגם בנושא של שווי שוק של מוצר ועוד.
לשכנע מישהו להתחתן, לשכנע מישהו להביא ילדים, בעד להתחתן, נגד להתחתן, בעד להביא ילדים, נגד להביא ילדים, לשכנע לא להתחתן, לשכנע לא להביא ילדים, בעיות בזוגיות, לא רוצה להתחתן, לא רוצה ילדים
...פנימי שמזמין את האדם לחשוב על רצונותיו האמיתיים. האם כדאי לשנות את הרצון שלנו? שאלה נוספת עולה, האם כדאי לשנות את הרצון שלנו? אם יש משהו שאנחנו לא רוצים, האם נוכל לשנות את הרצון שלנו כך שנרצה אותו? כאן הדוגמה שהובאה בהרצאה היא של אדם שלא רוצה ילדים, אך אם הוא מתמקד בתוצאה המהותית של הבאת ילדים, הוא עשוי לשנות את דעתו. המטרה היא לעזור לאנשים להבין את המשמעות האישית של בחירותיהם, ולא רק להישאר על פני השטח של הצורות החברתיות. לשכנע מישהו להתחתן האם כדאי להתחתן? המשמעות של חתונה למה אנשים לא רוצים ילדים...
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע בעולם? האם הכל אפשרי? איך נוצר העולם? האם באמת הכל לטובה? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? איך להיות הכי חכם בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש משמעות לחיים? איך להיות מאושר? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מי ברא את אלוהים? אולי אנחנו במטריקס? מה המשמעות של החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם אפשר לדעת הכל? איך להנות בחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם לדומם יש תודעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש או אין אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש אמת מוחלטת ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
האם באמת אפשרי ללמוד למכור? שיטות שיווק באינטרנט איך להציג הנחה על מוצר? למכור משהו בראיון עבודה לגרום למישהו לרצות להקשיב חוקיות שכנוע אנשים למכור לאנשים קורסים איך זה לעבוד במכירות? מכירות ללקוח לפתח כושר שכנוע להתחבר ללקוח בעיות עם לקוחות להיות איש מכירות מומחה לעשות מניפולציות על הלקוח משא ומתן על המחיר לטפל בהתנגדות לקוח יצירת חוסר אמון כסף לבקש על מוצר למה לתת הנחה ללקוח? האם אפשר למכור משהו בלי לשקר? איך להתחיל להכין חומר שיווקי? כימיה עם לקוח לגרום ללקוח לתת בך אמון איך מודדים תהליך שיווקי? להוריד מהמדפים מוצר להיות מומחה למכירות הטמעת מסרים בתת מודע למכור מוצר יותר יקר להמליץ ללקוח על המתחרים איך לקוח מבין? לשתול מחשבות שיטות שכנוע למתקדמים לגרום למישהו לשאול אותך שאלות לראיין עובדים במכירות לקוח אומר שהוא לא מעוניין לגרום למישהו להיפרד לייצר מודעות למוצר החזר השקעה שיווקית ערך אמיתי של מוצר איך משכנעים לקוח? לא רוצה להשתכנע כמה הלקוח מוכן לשלם? להתאים את המכירה לצרכי הלקוח לקוח מקבל הנחה לדבר עם הלקוח על הכאב של הלקוח איך עובד שכנוע? לנהל משא ומתן על שכר לשתול מחשבות בתת המודע לשכנע מישהו לא להבדיל להכיל התנגדות של לקוח לתת ללקוח מחיר בטלפון בלי לרמות את הלקוח יכולת רטורית מכנה משותף עם הלקוח להתמקד בכאב של הלקוח האם לתת הנחה ללקוח? הכוח של ההתנגדות של הלקוח לשכנע שאתה מומחה פיתוי לתת מודע לגרום למישהו לא לשקר לך איך לקבוע את המחיר של המוצר שלי? לקוחות עם דרישות מוזרות לגרום למישהו לרצות רק אותך להתמודד עם תסריט שיחה של לקוח לגרום לעסק להצליח בלי לקוחות למכור עם אנרגיה למכירות לפעול בניגוד למה שהלקוח מצפה לשכנע מישהו להבין איך אפשרי לגרום ללקוח לסגור עסקה במקום? מוצר יחודי לגרום לאנשי המכירות שלך למכור כמה שיותר להיראות כמו איש מכירות חיסרון של לקוח לגרום למישהו להצדיק אותך למה אנשים לא אוהבים לעבוד במכירות? לא רוצה לעבוד במכירות ערך ללקוח כמה ראפור חשוב? למכור מכוניות להסביר ללקוח את התמחור לשכנע את הבוס שכנוע בשלבים זיהוי צרכי הלקוח לגרום למישהו לקבל את ההתנצלות שלך מה רע בלשפר את אנשי המכירות? טקסט טיעוני שכנועי למה המנהל שלך הוא הלקוח שלך? המלצות של לקוחות בפייסבוק לגרום למישהו לשנות את דעתו לקוח אומר אין לי כסף לגרום למישהו לא להתאבד איך לתאר מוצר? לעשות כסף ממכירות להגדיל את כמות המוצרים למכור ביוקר ומעט אסטרטגיות של משא ומתן לקוח שונא אותך מניפולציות בזוגיות תגמול לפי המכירות שכנוע מהר מידי עוד נושאים ...
האתר Convincing.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מניפולציות, מכירות, שיווק בתחום אפשרויות בחירה של לקוח - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר Convincing.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 2.2578 שניות - עכשיו 06_09_2026 השעה 19:04:49 - wesi28